Мнения за ГПЧЕ „Йоан Екзарх“? (Варна) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мнения за ГПЧЕ „Йоан Екзарх“? (Варна)
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2511 пъти
Здравейте! Сега завършвам 7ми клас и мисля да кандидатствам в 5та във Варна. От матурите точките са ми 72 и 76, и по предметите имам шестици, стават общо 396т. Мисля да пиша 4 паралелки от 5та- 1. НЕ с АЕ, МАТ и ИТ (мин. бал за миналата год-439т. ) 2. НЕ и АЕ (мин. бал за миналата год-432т. ) 3. АЕ и НЕ (мин. бал за миналата год-415т. ) 4. НЕ и РЕ (мин. бал за миналата год-409т. ). Та също така имам и съмнения, че ще ме приемат на което и да е желание... Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: aefa58643d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Уча в пета, немски с английски съм (като влизах, бяхме разделени само по езици). За немския като първи език мога да ти кажа, че ще го учиш само в осми клас, когато заради него няма да ти остава много време за други неща. Следващите години по този предмет само се симулира някаква дейност, не се научава почти нищо, а се забравят старите неща. Била съм при няколко учители и мога да ти кажа, че ако някой от тях те намрази, се предава и на следващите. Имах в девети клас изпит по немски, където ме скъсаха от чиста злоба, въпреки че бях от най-добрите в класа. Този изпит беше за ниво Б1 и беше нужно да се вземе, защото в противен сличай няма да можеш да влезеш от следващата година в една група, наречена Leistung или на български, , успех”. Там влизат малко хора, на които им се удава езика и не зубрят или не са връзкари. До тази година предимството на тази група беше, че на нея и преподаваше по няколко часа един германец, който най-вероятно от следващата година няма да е повече в гимназията. Също трябва да знаеш, че в училището има учители по немски, които не знаят си знаят езика (знам, че е трудно за вярване, но е така), допускат елементарни грешки, които може да допусне ученик на ниво А1. Лично на мен не ми е преподавал такъв учител, но знам за двама такива. Учениците са ги поправяли, ама те понеже са даскали няма как да допускат грешки и игнорират какво им се казва. По другите предмети можеш да попаднеш на всякакви учители, има както такива, които са много добри преподаватели, така и такива, които само си изтананикват написаното в учебника и те тормозят по всякакъв начин. Доста хора, които завършват пета, следват медицина може би защото по химия и биология има наистина добри учители. Надявам се, че съм ти била полезна, въпреки че за другите чужди езици не мога да кажа нищо, освен че по ае като втори чужд не сме на кой знае колко високо ниво. За първа не съм чувала добри отзиви и положението е горе-долу същото, така че, ако си решил да учиш в езикова, е добре просто отсега да си знаеш какво е положението.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b2eb068edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   От авторката:
Благодаря ти много! Ами утре излизат резултатите от първо класиране дано да са ме приели в пета, стскам палци. Мога само да се надявам да попадна на свесни учители, които да знаят как се преподава. Дано и не ме намразят, че съм много избухлива и ако някой (учител) направи грешка изобщо не си мълча хаха.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4d971ac2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не съм съгласна с номер 1. Завърших Пета тази година, щом не си могла да вземеш В1 за какви знания говориш изобщо? Пета ми даде един добър старт, приета съм право в Германия. За мен гимназията е една от най-добрите в града. Ако те приемат няма да съжаляваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9d5e8f1ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Директорката е голямо разочарование, не бих изпратила детето си да учи в тази гимназия. Изглежда от всякъде, че работи по остарели методи и нагласи, с манталитет от миналия век. Освен всичко в тази гимназия се работи и учи под страх/страхопочитание, но ако умеете да се подмазвате или сте лицемер по природа, заповядайте тук Ви е мястото. Очевидно какъвто ръководителя, такава е и средата в администрацията на гимназията. Голямо разочарование

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker