Аз съм токсична, но никой не знае. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм токсична, но никой не знае.
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1113 пъти
Преди писах тук, ама не получих полезни отзиви. Ако пак публикувам темата с това заглавие, дано привлека внимание пък, защото имам нужда от помощ. Ще опиша подробно, но ще се опитам и кратко да опиша този кой проблем.

Аз имам само 4 приятелки. Забелязах тази черта на характера ми пред 2018. Най-добрата ми приятелка, която кръстих М си намери нова най-добра приятелка. Тя се казваше Д. Радвах се за нея, но след месеци Д стана ревнива. Постоянно ревеше като М беше и с други приятели, но Д може да си излиза с други хора без проблем. И аз станах като Д. Забелязах го докато М си имахме хубав разговор, но се сети че се е уговорила с Д. Понеже не искаше тя да реве ми каза да се прибирам. Стана ми гадно. И от тогава ми става гадно като другите ми приятели си пишат с техни приятели, но аз мога да си създавам приятелства онлайн нонстоп.

Доста съм срамежлива и едва създавам приятелства. Не знам защо вече ревнувам приятелите си. Като ме водят при групички аз нямам какво да кажа и ми се сърдят за което. Но ако кажа нещо, никой няма да ме чуе. Затова мразя социализирането. Тиха съм и трябва да си повишавам гласа за да ме чуят.

Като съм с примерно М и дойде нейна друга приятелка, те започват разговор и забравят че съществувам. Даже М си го призна. Попита ме нещо, но друг човек дойде и ги поздрави. Да. След това ме забравиха. Аз не че имам нещо за което да си говоря с тях. Животът ми е скучен. По цял ден или съм на телефона/компютъра и следя драми, или гледам филми с баба.

Имам и други приятели. И с тях съм така. Всички ми казват/пишат че съм най-добрата им приятелка, ама ако на стори им се наложи да тагнат най-добрите си приятели, аз няма да съм тагната. На живо/чат ми споделят че тези хора ги нараняват, но иначе ги тагват. Всъщност имам една приятелка която би ме тагнала и не ревнувам от най-добрата и приятелка защото е мила.

Но аз съм просто токсична. Ревнувам от приятелите си. И логиката ми е: Те не могат да имат приятели и трябва аз да съм специална за тях, но аз мога да си създавам приятели и те да нямат проблем с това. Не искам да съм такава. Крия това, защото ако покажа тези черти на характера си, ще изгубя и малкото приятели които имам. Като цяло се мразя заради това :). Имам и други токсични черти на характера, но сега не страдам заради тях.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 171179112e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко оплетено ми се вижда всичко, но по това, което си написала, ми се струва, че не ти си токсичната, а приятелите ти. Те не са ти истински приятели щом като излезете забравят за съществуването ти. Според мен проблемът е в тях, а не в теб. Може да поговорите за това, или просто се опитай да намериш други приятели (колкото и да си срамежлива опитай)
Успех ти пожелавам! :)

М., 25

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f78256a592
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурно няма да ми повярваш, но след няколко години тази история ще ти се струва забавна и ще си надраснала сегашните си чувства. Човек не контролира сърцето си, нормално е от време на време да грешиш. На всички ни се е случвало.
Обикновено всеки човек има кръг от хора, които са му приятели и чувства по-близки. Рядко кръга е много голям, но още по-рядко тези в него си приличат. Замисли се дали приятелките ти са със сходни характери, или по-скоро нямат много общо помежду си. Обаче ти оценяваш всяка една от тях, нали? С някоя ще ти е по-приятно да говориш за момчета, а с друга за родителите си. С едната ще можеш да учиш, а с друга да купонясваш. Такъв е животът, всеки човек ти дава различно усещане. Ти също даваш на приятелите си определено усещане, което няма общо с усещането, което получават от другите си приятели.
Не е редно да ги ревнуваш, защото ти не ги притежаваш и е напълно нормално те да имат и други близки. Както е нормално и ти да имаш време за себе си, твои близки и твои занимания. Концентрирай се върху себе си и поработи върху това да заприличаш повече на човек, когото би уважавала и ценяла. Погледни се от страни, прави го често и се наблюдавай. Бъди честна със себе си, можеш да промениш всичко, което не ти допада и да израснеш като личност. Нека от днес основната ти цел да е да направиш така, че самата ти да се харесваш и обичаш. Оттам нататък няма да имаш нужда от признание в инстаграм и тагове, за да знаеш, че си стойностна.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fe560635e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си токсична, просто имаш ниско самочувствие. Обичай себе си, имай повече вяра в себе си. Поработи върху това. Освен това се запиши на танци или спорт, ще имаш повече самочувствие и ще срещнеш и други хора. И истинските приятели в живота са голяма рядкост. Ако имаш късмет ще имаш 1-2 ма такива.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9b3d073a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка няма най-добра приятелка, има умерен контакт. Запомни това. Къси посещения, дълги приятелства.
Опитай се да имаш приятелства, не създават групички, никога не казвай нещо срещу другия, защото после ще му стигне до ушите. Спазвай неутралитет, не си налагай мнението, нито добро, нито лошо. Не споделяй всичко, не случайно темата за времето е предпочитано, тъй като няма как да засегнеш някого. Секс, подробности за връзката ги, това е също тема само между двама човека.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: eb40527a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   О-о, аз определено мога да се оприлича с описанието ти, но само донякъде. Няма нищо лошо в това да ревнуваш приятелките си. Дори ако питаш мен, това ще им хареса. Просто колкото и клиширано да звуци, поговори с тях и гарантирам, че няма да е грешка. <3

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 35ae33f6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Навярно си ученичка и след време сигурно ще отидеш да учиш в университет. Ще смениш компанията, не го мисли. Сериозно. И аз го минах това, но се отдръпнах и намерих истински приятели от училище, а с двама от тях и до ден днешен си поддържаме контакт.

Чак след като станах студент видях, че е можело да имам много по-добра компания от тази, която беше около мен в училище.

Няма лошо и да стоиш настрана и да се занимаваш с нещо, което на теб ти е интересно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 62fe2a763d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момче на 15
И аз съм в подобен проблем и смятах, че това е заради мен.
Понякога ме пренебрегват, заради което избухвам на моменти, въпреки, че се старая да търпя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker