Нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 2072 пъти
Здравейте, реших да споделя една много лична история.Това е най-голямата депресия, която съм изживявала в живота ми. Плача всеки ден и не мога да спра. Както и да е става на въпрос, че останах без АБСОЛЮТНО никакви приятели, нито в училище, нито в квартала. Наскоро се опитах да излизам с една компания там имаше едно момиче с което се познавахме от малки, а останалите не ги познавах и тя ме мразеше от край време поради това, че бях по-различна. И започна да настройва всички срещу мен от компанията, защото се бях скарала с едно момиче от компанията. Започнаха да ме обиждат и дори ме заплашваха с бой и оттогава спрях да контактувам с всички от тази компания. След това вече нямах никакви приятели от квартала и оттам започна депресията в, която съм до ден днешен. Майка ми забеляза това и ме посъветва да излезна с едно момиче от детската градина, аз харесах съвета на майка ми и се опитах да се разбера с нея да изляза, но се оказа така, че тя изливаше с нейна компания в която даже имаше и едно момиче от старата компания и дори като най-любезно я попитах да излезем на нея частно казано не й пукаше за мене. Останах без никакви възможности да имам приятели от квартала. И станах от тези деца, които си седят по цял ден вкъщи гредайки през прозореца как другите момичета от квартала си прекарват весело с приятелите си. Всички мой набори, които познавам си имат компания. Само като видя снимките на момичетата с които излизах как са се снимали с приятелите си, веднага започвам да плача. А пък за училище да не говорим там пък също нямам никакви приятели и не се разбирам с никой. Вероятно е затова че не съм общителен човек. Незнам какво да правя може би да се самоубия?? Аз паднах в една дълбока дупка чийто изход няма да намеря, както и с приятелите, които никога няма да намеря. Писна ми от живота който водя. Не искам да имам такъв живот, аз не заслужавам такъв живот наистина незнам какво да правя, затова пиша тук случайно някой да ми помогне. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5819d4f60f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си? Какво обичаш да правиш през свободното време?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 72ce7bb773
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   През живота си всеки човек минава през моменти, в които е сам, но това не е края на живота. Като човек, прекарал детството си без почти никакви приятели, те съветвам да се опиташ да работиш върху себе си и да се научиш да си бъдеш самодостатъчна, вместо да търсиш компании и приятелства. Покажи йм, че ти е приятно и сама, намери си хобита, учи език, общо казано, не се бори за тяхното внимание, а като по получиш (което вероятно ще се случи в определен момент) не го приемай, защото те не го заслужават. И един приятелски съвет, търси личности, а не компании, стреми се към качество вместо към количество. :)

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a7925c9b19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това да нямаш компания (защото истинските приятели са рядкост и не е задължително да са в квартала) не е причина да изпадаш в депресия. Щом тези в квартала не се разбирате,, потърси другаде-тръгни на танци, на колективен спорт и т.н. Тоест търси начини, а не се депресирай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 9110569cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, не се притеснявай! Не мога да те посъветвам нищо, но в живота се случват много трудности, но всичко минава, колкото и да е трудно. Според мен всичко ще се оправи , не се притеснявай, че за момента нямаш приятели. Ще срещнеш. Пък човек трябва да може и сам да си учи, да се занимава с нещо и сам да си щастлив. Но не ме слушай мене, може да не разбирам добре нещата. Просто за себе си така мисля.. И не се зомбирай в интернет, Живей си живота!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 890e3fd93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Я горе главата!!! Всичко с времето си. Ще имаш приятели, дай време на нещата да се случат.

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f9867edd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хей и аз бях така, но има един момент в който осъзнаваш , че е по-добре да си сам и мен също ме обиждаха и заплашваха с бой една компания в която исках да вляза

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5e8c5f3467
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелите се броят на едната ръка другите са познати. Грижи се за себеси прави това което ти харесва и ще намериш правилните хора.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b010ace1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Горкото момиче! Да, знам, че сигурно ти е гадно, ама погледни и от тази страна- по-добре ли щеше да се чувстваш, ако не беше зарязала тази компания? ! Имам предвид, те ти се подиграват, защото така са научени явно. Не търси грешка в себе си, всеки е различен. Аз, например, имам само една истинска приятелка, другите са по-скоро компания за говорене, но така ми се е случило. Спокойно, това е временно, а и освен това ти решаваш как ще е от тук нататък, ако блокираш хора и ти е ок да си сама, ще бъдеш, ако не, ще си намериш някого, само гледай да не си навличаш приятели, които ще ти се подиграват!
И още нещо, не, че те насърчавам да пишеш с непознати в интернет, нищо подобно, обаче, според мен ще се почувстваш добре, ако пишеш на познат човек, който имаш във фейсбук в приятели. Нищо няма да ти направи, ако сметнеш намеренията му за лоши, просто го блокираш. Желая ти успех и горе главата, ти си прекрасна!

* Flowy

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bff3b306eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми и аз нямам приятели, но все пак намирам нещо, с което да не ми е скучно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c347e66a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей, не знам на колко си, но те съветвам да поговориш с майка си. Винаги има някой до теб. Аз самата бях като теб, но накрая се сприятелих с човека, който най-малко очаквах. Късмет!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: c0a37009a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз съм така, вече 32 години. Ако намериш решение, моля, сподели го... Без приятели, само добри познати. От училище вкъщи, от университета вкъщи, от работа вкъщи. Колкото и да съм добронамерен не се получава.

По принцип, решението на нашия проблем е хората да започнат да ни харесват, а не ние да се бутаме да бъдем харесани. Това по мои наблюдения, от много по-харесвани от мен хора се случва, когато човек има хоби и го представя пред света по явен начин, за да го намерят за интересна личност. Освен това, никой не е длъжен да ни харесва, но всеки има нужда от внимание. Особено хора като нас...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 0e2ccbee20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Прочети книгата "Щастливей", може да помогне. Ако искаш ще се запознаем...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 578ef9227e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм тийн все-още и съм момче.

Бях изпаднал в депресия през 2017,която траеше около 5 месеца. Много ужасна беше, времето се циклеше. Нямах и 1 приятел и лежах по цял ден, даже се влияех от времето през прозореца навън, тоест ако стане мрачно, настроението ми се влошаваше. Смятай колко зле беше. Недей гледа толкова да намериш приятели, намери си гадже най-добре, а ако още не можеш, прави това, което обичаш или говори с майка си временно. Времето се върти, надявам се да се оправиш :)
И един съвет, дръж се естествено и не се озлобявай, понеже, така истинските хора няма да разберат, че си добра

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4e929a9b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке, не знам на каква възраст си тъй като това донякъде има значение за ситуацията ти, обаче искам да ти кажа нещо. Преди 4 години беше доста зле при мен и повечето се бяха озлобили като цяло та си развалих отношенията с 10 души някъде, които са ми били добри приятели или поне така съм си мислел. Страшна депресия беше при мен, най-вече заради това че аз винаги се старая с околните да се държа добре и ме е грижа за тях повече отколкото за себе си. Сега положението е малко по-различно по отношение на приятелите Слава Богу! Така че не ставай злобна или затворена в себе си личност заради това! Ще срещнеш с течение на времето хора, които ще заслужат да се наричат твои близки приятели!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker