Връстниците ми си падат по възрастни жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Връстниците ми си падат по възрастни жени
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1954 пъти
Здравейте! За протокола, аз съм седемнайсетгодишно момиче. Е, почти на седемнайсет, но това едва ли има значение. Та... почти всички момчета, които познавам харесват по-възрастните жени (20-30). Не знам защо, но ги намират за по-секси. Когато им съобщя, че съм девствена, те направо бягат, не искат интимност с мен. Не знам от какво се страхуват. Какво имат по-възрастните жени, което аз нямам? И как ще задълбоча връзката си с момче на моята възраст?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 697839e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, твърде малка си още за да ги разбереш тия работи. На тази ти възраст -седемнадесет ти нямаш този опит и сексапил и увереност, който имат зрелите жени от 40 нагоре. Нормално е момчетата да намират по-възрастните жени за секси, защото наистина са си секси. Зрелите дами имаме някакъв особен чар и харизма, които привличат младите момчета, излъчваме увереност и стабилност и знаем какво искаме и как да го получим. Точно това ги привлича тях към нас-усещането за сигурност и стабилност. Те знаят, че ние не си правим илюзии за сваляне на звезди, за вечни любови и т. н., защото цял живот ни е писнало от неуспешни връзки, а само искаме да се забавляваме. А повечето момичета на твоята възраст, с цялото ми извинение, сте едни вчерашни пикли, които не можете и връзките на обувките да си завържете, камоли да поддържате сериозна връзка с мъж. Прекалено сте недорасли и разглезени и имате много претенции и недостижими критерии, които вие самите не можете да покриете. Прекалено мотаете мъжете, колебаете се и винаги искате трайно обвързване. Ние далеч не сме толкова претенциозни и капризни, а само искаме да си прекараме добре. Ние сме готови и на неангажиращ секс без обвързване, без отговорности, и т. н. Много по-скромни и непридирчиви сме. Ето какво имаме ние, зрелите жени имаме, което вие нямате. Съжалявам, ако съм ти прозвучала малко грубо, но това е самата истина.
Жена на 50

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 058a1f7b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Мъжете от всички възрасти харесват жени на възраст между 20 и 25 години. Свиквай. И на 50 години да са и на 60 да са, мъжете винаги ще искат 20-25 годишно гадже. И на 10 години да са, пак ще искат да мачкат циците на 20-25 годишна кака. Генетично е заложено на мъжете да търсят жени в тази възраст, защото тогава жените са най-плодовити. Който е търсил дърти жени, не е имал много деца и не е разпространил гените си за интерес към дърти жени. Който е търсил по-млади момичета пък, пак не е имал много деца, защото 17 годишно момиче не е можело да се справи с децата и те са умирали. Всичко е от гените. Нищо не можеш да направиш. Сега ти е лесно - ще пораснеш и 10 години ще си в период, в който всички мъже ще те харесват. Това време идва и ще ти е готино. Може да започнеш да се притесняваш, чак когато минеш 30-те. Тогава вече си увяхнала роза и ще имаш късмет, ако те вземе някой.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c1f257c785
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зад подобен феномен се крие лошо възпитание, Едипов комплекс и други подобни травми от детството, без значение че вадят доводи като зрялост, опитност и подобни (особено по-зрелите жени, както сега наричат възрастните, водени от комплекса на възрастта). В България масово хората не стават за родители и затова е цялата тази тенденция. Даже очаквам след още 20 г. масата да са геронтофили и некрофили. То и без това вече няма да има млади хора в България тогава освен сред циганите.

Така че щем, не щем, от сега трябва да се насилваме да свикнем на циганки, бг баби, чужденки или на ръчна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 34f8edcf65
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Аз съм мъж ерген на 39 години, добре изглеждам физически и си падам по точно такива като теб, от 16 до 20 годишни максимум и по възможност да са девствени. Хмм, хубаво е да си първия мъж на девствено момиче. Вече съм имал 2 девственички, но това беше преди 10-на години. Но нямам нищо против и на сегашната ми възраст пак да имам, около твоята възраст, неотворено момиче като теб. На добри секс игри ще я науча. Не разбирам защо младите момчета бягат от девствените момичета.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 42638c87f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Обяснението е, че по-големите жени са по-опитни в секса и момчетата има какво да научат. Ти не можеш да ги научиш на нищо в тази сфера. Хвани си и ти по-голям мъж или просто изчакай твоите връстници да пораснат.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bbdacb2621
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   От авторката до номер 1:
Ти да не би да описваш себе си на 17? Защо всички ги мислиш за еднакви? Аз не съм чак толкова претенциозна, но си имам и достойнството. И, да, скъпа, мога да си връзвам обувките, не съм тригодишна, определено не бих се определила като вчерашна пикла. Благодаря за това, че ми изясни възгледите си за живота и опита, който си натрупала, но преди това си спомни каква си била ти на 17, и след това ми говори.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e411a1d0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 20 и 30 години не са възрастни жени, а млади момичета. Дори на 40 жената не е възрастна.... Още си доста малка. Не си развита физически добре, има време да ти се оформи ханш, гърди... лице, да заприличаш на жена. Сега си още като улично шотландско момченце на вид... нормално да харесват жени, ти си още дете, затова и на тази възраст е рано за връзки.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 17c176ad29
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   1, хайде, старите чанти да си мерите приказките малко. Много ми е писнало да чета как сме били вчерашни пикли, които сме искали сериозно обвързване. Ами, ще искаме, а не просто някакво "забавление". Откога да си сериозно обвързан е нещо лошо? Пък и много жени на 50 имат успешни връзки и бракове. Това, че на теб не ти е провървяло, си е твой проблем. Аман от злоба....
Авторке, вероятно повечето момчета около теб търсят секс от по- опитни момичета/жени, ъъъ, пардон, пикли. Повечето мъже до 25- 26- годишна възраст са доста незрели. Ако искаш сериозно обвързване, трябва внимателно да си избереш партньора, което изобщо не е лесно.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8cbe71d999
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   От 1 до авторката:Не, не описвам себе си на 11, защо? ! Описвам днешната младеж на по 17, защото преди жените имаха класа, красота и грация, не бяха дебели и грозни, не пиеха, не пушеха, нямаха вредни навици, поддържаха се и бяха много по-женствени и секси за мъжете, дори и на 17, отколкото днешните момичета на 17. А сега всички сте запуснати, дебели и пъпчиви, от масата, та на комплютъра, хамбургери, колички и фейсбуци по цял ден и резултатът най накрая всички го виждаме какъв е -затлъстяване, затъпяване и тотален мързел. Така като се замислиш, нищо чудно че повечето момчета избират по-възрастните жени пред 17 годишните момичета. Аз че съм била на 17, била съм със сигурност, но и ТИ някой ден ще бъдеш на 50, запомни го!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 42f281685d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Едно, ти си от онези дето на 17 са били к*рви или пък точно обратното и не са се наживели и сега си доизживяваш. Поразен съм от повечето момичета днес, нито класа, нито морал. Явно има и жени на възраст, които би трябвало да са отговорни, да са достойни за родители, но са нещо съвсем различно...

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 17c176ad29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   16, лелката на 50 я е яд, че вече не е на 17- 20 и затова обижда младите момичетата в анонимен сайт. Знам много красиви и елегантни момичета на 17. Много момичечета и млади жени тренират, занимават се с танци. .. Да правиш такива генерализирани и обидни обобщения за цяло поколение е признак на нисък интелект и избиване на зверски комплекси. Ама, зверски...
И преди да кажеш за някой, че е "пъпчив" - ами понякога кремчето за пъпчици не помага, нито дерматолози, нито спиране на определени храни за дълъг период от време (поне година). Аз лично полагам много големи усилия за кожата си и тя пак е проблемна. Хора, ограмотете се. Проблемната кожа понякога е изключително трудна за оправяне, така че престанете да лепвате подобни етикети. Не винаги едно кремче прави чудеса, даже това рядко се случва. 16, хем си комплексирана, хем неграмотна. Голяма класа демонстрираш, няма 'що.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bd0341779a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

19.   Ударихте го на война,която война е безсмилсена!!!
До 1,сега 17 годишните имат повече опит,отколкото може да си представи един зрял на години човек.
Не го казвам с възхищение,защото от 12,13 започват да живеят все едно живота е свършил,не казвам че няма изключения,но те са "духове",които никой не вижда,защото просто средата им на живот и развитие е различна.
Жените на 40 не са секси,те излъчват зрялост и власт,а самочувствието не зависи от годините!!!
Много жени над 30-40 години са наивни,поне аз познавам много такива,които аз като много по-малка им се чудя на акълите.
Разбирам,че избиваш някакви комплекси в предвид възрастта си,за това и ти наскачаха така.


До авторката - И ти избиваш комплекси,защото както писа 12,нито 20,нито 30 е възрастно,друго е да кажеш по-големи. :) (добре подбраните думи се възприемат)
Не съм съгласна,че днешните 17 годишните са като "шотладски момчета",даже напротив...
Много 13,14 годишни момичета изглеждат като 20,30 годишни жени,не знам ген ли е,Чернобил ли е виновен,или просто късмет,но такава е реаността.

Не съм съгласна с 9,че по-възрастните са опитни,ако иска едно момиче на 17 може да навърти и 100-200 бройки,не това е причината. :)

Разврат навсякъде,не се гледат годините,а до колко си "екстремен". :D
Нормално е малките като гледат порно да си мислят за МИЛФ.
Като станеш на 19-20 години ще разбереш,че има много връстници които биха били с теб като те опознаят.







~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 34f8edcf65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 1 защо не добавиш още 13, 14 години към възрастта си 50 г. за да звучиш по-реално.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b9095e5aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 20, а ти що не се обесиш?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 57408d4107
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Към авторката как мога да се свържа с теб? Аз също съм на 17 съм, момче

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: acb85fe688
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   20, аз пък напълно вярвам, че 1 е точно на толкова години, колкото е казала. Хората от нейното поколение, и жените, и мъжете са най-ужасни и с най-токсични характери. Във всяка ситуация, в която не е тяхното Его отгоре озверяват адски много, направи като обладани стават.. По-възрастните хора от тях на са като тях, по-спокойни и деликатни са, макар и с доста по-малко самочувствие, но са много по-добре възпитани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker