Нов клас, ново училище, как да се държа за бога?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нов клас, ново училище, как да се държа за бога?!?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 896 пъти
Здравейте!
Абе сега завърших 7ми клас, утре (13. 07) излизат резултатите къде са ме приели на първо класиране (стискайте ми палци). Та не е това важното... Та както казах сега кандидатствам и където и да ме приемат, все ще бъда в ново училище, и с хора които не познавам... И имам чувството, че яко ще гринджна, при това да вляза в напълно непозната територия с толкова много непознати хора. Аз имам много як характер (не че се хваля, но всичките ми приятели смятат така, а и всеки с който съм се запознавала някога веднага му правя впечатление), но едно е например да се запознаеш с приятелката на своя приятелка, друго е да влезнеш в стая с 25ма непознати хора в нея и да не знаеш от къде да започнеш... Та се чудих дали веднага да си бъдя самата себе си, или да направя онова изискано първо впечатление, и чак като опозная всички да се "разкрепостя"(което за мен ще бъде доста трудно хаха). Мога да създам веднага впечатление на всички само с влизането от вратата (само аз си знам как хаха), но като не ги познавам тез хора, от къде да ги знам как ще реагират, да не вземат пък да ме намразят нещо от първия ден, че направо не знам хаха. Очаквам всякакви предложения за това как да станат нещата... Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2aba863d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споко! Доста хора са минали по този път. Аз в началото на 8 клас не познавах никого и ми беше доста кофти, но постепенно с времето с опознахме и в края на 8 клас целият клас си станахме много задружни.

След завършване на гимназията се насочих към университета и ситуацията беше аналогична. В началото никой не познавах, но лека-полека нещата си дойдоха на мястото.

Съвет! Насочи се към някое добро училище, така поне ще имаш шанс да попаднеш на добри хора в класа и най-вече на добри учители.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0014445df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичките 25 човека ще сте в тази ситуация-в ново училище с непознати съученици. Така че и те ще се чувстват по този начин. Дръж се спокойно и сдържано и постепенно ще се ориентираш с кои хора си пасвате.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bd5dccd719
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се притеснявай, просто бъди себе си, а и винаги ще има хора, които няма да те разбират и няма да се харесвате много...на тях не им обръщай внимание. Късмет! :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dcc3d1502f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Аз също ся завърших 7 клас и ще бъда в ново училище, нов клас и тн. Мисълта ми е дръж такава каквато си се държала преди, то като цяло това е неизбежно и с времето ще свикнеш със новите хора и обстановка :) просто бъди себе си и толкова, няма нужда да се притесняваш чак толкова.


Ем успех


Момче 14 г.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ee47a3e9f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бъди себе си!
С.17

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 43fd9ac90b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-добре не се изхвърляй. Не ти е вродено просто. Бъди учтив с хората, ако някой ти вдига кръвното, вземи един чорпогащник, изсипи една шепа стотинки и му го шибни с колктоо сила имаш в главата, докатоне гледа. Гаранция, че всички ще те уважават ;)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f0c3d7f548
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке, харесваш ли "Дивергенти"?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c0f2ec5f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Привет, от личен опит ще ти кажа, че много трябва да внимаваш първите месеци в училище. Началото на 8 е доста определящо какъв ще си следващите години. Аз бях много общителен. Първите три седмици беше много окей и след това започнаха мъките.
Аз като цяло познавах повече хора от другите класове, отколкото от моя. Ситуацията в класа ми един месец беше много тъпа, защото всички мълчаха и не си говореха, освен мен и това ме изнервяше и затова ходех в другите класове. Обувах с големите, докато един ден не започнаха да се ебават с мен и ебавките не минаха в тормоз. Толкова много време прекарвах при другите класове, че.просто не съм усетил кога класа ми се е сближил и си е направил групички. И все някога спираш комуникацията с другите хора и изведнъж виждаш, че си се превърнал в аутсайдер в класа. Моят съвет е много да мислиш какво правиш и опитай да си намериш мястото в класа още от самото начало, защото после ще ти е много трудно. Аз тази година ще съм 12 клас и толкова не съм близък с хората от класа си, че няма да ходя и на бал. Надявам се да не съм прозвучал много антисоциално, защото извън училище не съм.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 52bb59a04f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей! Значи и аз бях в подобна ситуация. Разликата беше в това, че аз останах в същото училище, но класа ми, който беше ужасен се разпръсна за моя радост и всички гаменчета отидоха в съседния клас. От моя клас бяхме общо 3. По-голямата част бе от други и от едно други училище. Нещо, което исках да направя е да се сприятеля с всички. Не стана точно така, но с повечето успях. Говорих с всеки и гледах да се запознавам с новите. В предишния ми клас бях тиха и тормозена, но се отворих и вече мога да се справям. Намерих моите приятели, говоря с всеки. Колкото и клиширано да звучи бъди себе си, говори с всеки без притеснение, но не бъди приятел на сила. Всичко ще се промени и не се затваряй към другите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker