Искам да се самоубия, а съм на 13 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се самоубия, а съм на 13
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1784 пъти
Здравейте, може би вече ви става ясно какво искам да направя, а причината е, че нямам хубав нос. Не мога да живея вече. Постоянно плача, до преди месец излизах и имах приятели, а сега просто плача вкъщи и лежа. Имах мечти, обичах да чета и да спортувам. А сега просто плача и се гърча в леглото и то, защото майка ми ми каза, че имам голям нос. И преди не го харесвах, но не му обръщах внимание, а сега съм съсипана. Сълзи вече не ми достигат. Искам всичко да свърши. Щях вече да се хвърля, ако не беше шубе. Не може и да се оправи с операция, защото операцията оправя гърбици, а аз нямам. Просто е дълъг. Извинявайте, ако има правописни грешки просто очите ми са в сълзи и е замъглено. Познавам момичета с толкова грозни носове и изглеждат щастливи, а аз... аз съм нищо, едно чудовище. Знам, че вие не можете да ми помогнете, но просто съм съсипана психически и трябваше да си го излея някъде. Благодаря, че изчетохте глупавата история на едно момиче, съсипано от собствената си майка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1961a2f962
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го прави. Животът си струва. След време ще осъзнаеш, че проблемът ти е маловажен. Просто си дай време

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 251a2ac1b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Потърпи още малко и когато пораснеш няма да ти пука толкова как изглеждаш. Ще видиш, че има и по-важни неща от това. Не се самоубивай, защото ще те боли много и не си заслужава. Животът е пред теб и те очакват много хубави неща като секс, финансова независимост, възможност да правиш каквото си искаш без да държиш отчет на някого, екскурзии, готини приятели, купони, студентски живот. Аз съм вече голям и например ми е супер готино, че мога ей сега да отида да си купя цяла торта от сладкарницата и да я опердаша без никой да ми каже нищо. Или да си харесам някоя глупост в интернет магазин и да си го поръчам без да държа сметка на някого. Супер яко е и че не трябва да ходя на училище вече. Понякога сънувам, че ме изпитват, а нищо не знам и като се събудя, се радвам, че е било само сън и вече не съм на училище. Едва ли можеш да разбереш какъв кеф е това да си голям. Изчакай, за да го преживееш. Неописуемо е.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 430f8a3e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   В майка ти е проблема, мила, не в е теб. Имаш токсичен родител. А "големият нос" придава чар на една жена, ако си го носи със самочувствие. Познавам едно момиче, което имаше подобен проблем и се оперира. И сега изглежда много по непривлекателна(много хора подкрепят мнението ми). Малките прави носове, които са на мода да се правят от всяка втора кифла и инфлуенсърка просто не са за всяко лице. Не прави грешката да влизаш в тази безкрайна яма на самокритичността, няма да те отведе на хубаво място.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 82a8df8456
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се тормози толкова. Проблемът ти е никакъв. Дори и наистина да ти е голям носа, това се коригира. Като станеш на 18 г., ще си направиш операция.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1ed7a41011
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ама, айде сега моля ти се! Може ли да си толкова повърхностна. Спокойно, и дълги носове оправят! Как ли сме живяли ние, като бяхме на 13 и без инстаграм, дето да си мерим носовете. В къщи даже нямахме огледало, а се оглеждах, до колкото е възможно, на секцията между чашите, но на половината тяло.. Коригирай си малко ценностната система към правилната посока, защото много ще страдаш.
Сега, отиди при майка си и й кажи, че нейните приказка много са те разстроили и майка не трябва да говори така на дъщеря си, а да я окуражава, ако има някакви терзания.
Айде, обърши сополите, наплискай се с вода и после пиши какво става!

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9d1890f25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Кажи на майка ти, че щом толкова ѝ пречи, да ти даде пари за операция. Но според мен имаш много по-сериозни проблеми, никой не изпада в такова състояние заради един нос, който, както казваш ти, до скоро не си забелязвала. Поискай от родителите си да посетиш психолог и обясни на майка ти колко зле си се почувствала. На 23 ще се смееш колко си страдала за нещо такова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d0a399e729
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И всичкото това само заради носът ти? Лапешка работа....

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7c0ba3c6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И кво като имаш голям нос? Гледай си уроците и не се филмирай. На 13, следователно в пубертета и имаш комплекси. Преглътни ги и го дай малко по-сериозно. Какво после ще пише по вестниците, ,! 3-годишна се самоуби, защото има голям нос". Стегни се и не си въобразявай, че си в депресия.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ac5205a2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изтрай до 18 г и си направи пластична операция. Междувременно чети информация по въпроса в нета и събирай пари, ако можеш. Почти никой не е със съвършен нос.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0ae3feb1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Миличка, не се притеснявай - този нос съвсем няма да ти определи живота. Едва ли някой ще му обръща внимание. А и аз, примерно, харесвам такъв тип носове. Всеки си има вкус, така че не се отчайвай - ти си красива, животът е пред теб, не се отказвай от него. :)
Ако положението се влоши, посети психолог! Няма нищо срамно, мислите за самоубийство са сериозно нещо.
П. С., Не слушай коментари от типа на "Не се филмирай" - чувствата ти са значими. <3

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f9cd44627b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честно ли? Върна ме в дълбоките дебри на тинейджърството ми.
Аз много си харесвам носа, но момичето, с което дружах в училище имаше огромен и крив нос, който и стоеше отлично върху пропорциите на лицето. Моята приятелка, тогава беше точно на 13, много пъти си изреваваще очите и душата, защото като била малка се подигравала на майка си за нейния нос и сега и поникнал същият ( а, това е просто ген ).
Но в опит да те откажа от самоубииството, ще ти кажа, че природата си знае работата и създава само съвършенни неща. Като пораснеш, този твой нос ще си застане съвсем на мястото при женственото ти лице, но сега си в такава възраст, в която трябва да ревеш заради някаква част на тялото си. Аз на твоята възраст си мразех бедрата, побъркваха ме.
Също искам да подчертая, че родителите често ни оставят травми без да го осъзнават и могат да кажат неща, които да наранят детската душа и да оставят белег в нея за цял живот. Аз на твое място бих отишла тайно до училищния психолог и да споделя проблема.
Дори не си представяш, към какви невероятни положителни решения на проблемите ти, те подтикват психолозите.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4c622a855f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Рано ти е за самоубийства! Сигурно и в бъдеще ще можеш да получиш подобно желание, за къде си се разбързала? Поживей го малко тоя живот, бре! На 13 години и вече се отказала.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 502bf09743
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Много съжалявам за това което ти се е случило! Майка ти, ти влияе много зле! Учи и се махни от нея, защото тя ще те мачка всеки път.. Няма идеални хора, всеки си има някакъв кусур но е хубаво да намерим някой който ни обича такива каквито сме. Ти си още дете, малка си ще се промениш дори и носът ти. Вярвай в себе си, и не се затваряй много си малка за такива неща. И да ти издам една тайна, много малко хора се харесват такива каквито са.. Майка ти има голям проблем, за да ти каже такова нещо. Усмихни се и излез с приятели!

Хелга : )

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 93852409d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако не ми публикуват коментара, решение на проблема няма да откриеш!
В ютуб можеш да провериш следния тип видеа - subliminal, т.е подсъзнателни. в твоя случай е perfect nose subliminal. Повярвай, работят. Гледам как след известно време - няколко седмици, понякога и дни, хората получават резултати (носовете им се подобряват). Не само носовете, разбира се, тези видеа не са само на такава тема, но точно такива резултати съм виждала много.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7395d66c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не си заслужава да се самоубиваш за това!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f014148b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   13, ама че малоумен коментар - "рано ти е за самоубийство". Че то на определена възраст трябва да се самоубиваш ли? Не трябва да чака, а да се ОТКАЖЕ от тази мисъл!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0125aa7a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Минаваш през труден период, но повярвяй това е само един кофти момент а ти си още дете. Ще минат години и като погледнеш назад ще видиш колко маловажно ще ти изглежда това. А времето минава не го губи в самосъжаление и безпочвени страдания. Излез и се усмихни и повярвяй ми никой няма да забелязва друго освен искрената ти усмивка от радостта че си жива и на 13. Всичко тепърва предстои. :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f6c537360d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не мен пък тати ми каза, че имам стърчащ косъм от носа. Довчера бях астронавт, милиардер и плейбой, но сега по цял ден се друсам с ксанакс и подсолявам морето със сълзите ми. А съм само на 6. Месеца.

Този сайт трябва да има задължителен IQ тест за автори и коментиращи. Значи на 13, но мама коментирала носа и сега иска да скача от перваза. Тролчето дори не може грамотно да съчинява измислените си глупости. Тъжното е, че има будали, които се хващат, че и акъл дават.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 270d2f8110
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Миличка не си струва да се самоубиваш заради носа. Аз на времето съм имал други проблеми но имах същите чувства за самоубийство. По- късно видях, че не си струва. Съучениците ме изоставиха като бях на твоята възраст и нямах подкрепа само защото имах акне а не крив нос. Успех и не се влияй от лошите коментари.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6c9286475c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 19, напълно съм съгласна с последните две изречения на твоя коментар. Този сайт е пълен със страхотни невежи хора.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 453579a867
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Толкова смешно ми стана докато четях. Чак до самоубиване мисля, че не трябва да се стига. И аз съм на13 и аз нямам хубав нос. Хората се бъзикат с мен щото имам бели кичури на косата и ми викаха дядо е те и продължават хаха. Първоначално ми беше много тъпо в главата не ми се въртяха самоубийства е понякога и аз се филмирах, но никога не бих го направил. Побертета ме удари бая по-отрано имам мустак имам косми на краката даже повече от баща ми даже ме обиждат и за това, но с времето е то едно време вече почти 1 година се научих да не рева(аз не съм и ревал) все пак съм мъж буквално хах. А с времето също се научих да не им отвръщам със зло а им отговарям с усмивка просто се старая да съм положителен човек:). А пък ако ти е толкова акълат да се самоубиваш за един нос прав ти път! А и не говоря много с хората защото заекввам. Знаеш ли кога бих се самоубил, когато госпожата ми каже да чета. Звучи смешно, но като изговаряш една дума пет минути не е никак приятно и то да се излагаш пред съучениците.... Абе най-важното да сме живи и здрави. А и има по-страшни неща като например изпитите в седми за тва сядай да учиш (то тва и за мен се отнася за съжеление)и забрави за твоя нос!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker