Страх да остана сама за цял живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх да остана сама за цял живот
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1458 пъти
Момиче съм на 18години. Сега тази година ще кандидатствам и ме е страх, че само ще уча през последните 6 години и няма да имам време за нищо и след това докато умра ще работя. И няма да си намеря нито приятели нито гадже и така цял живот ще съм сама. До сега съм нямала приятели постоянно съм била сама и винаги съм имала надежда, че ще си намеря поне една истинска приятелка и не става. ("и сега повечето ще кажете спокойно всичко ще се оправи ще си намериш" то да ставаше така вече да съм си намерила). С не изживяно детство съм нито тийнейджърските години съм си ги прекарала хубаво всеки ден си бях вкъщи и всяко лято никой никъде не ме кани аз съм се опитвала да излеза с няколко познати и без успех. Беше ми трудно през всичките тези години не само заради това, че нямах хора до себе си а и защото се случваха и други неща. Преди 3-4 години започнах да взимам доста нещата навътре опитвам се сега това да го промена Не искам да стана на 50 години и да съм сама и да нямам приятели или гадже и без семейство до себе си и да си умра сама. Кофти ми е че не мога да видя бъдещето за да разбера сега по кой път да поема и по кой път ще съм наистина щастлива. Аз все още не знам коя съм и какво наистина искам, а трябва да избера на къде да поема и ако избера грешния път няма да мога да се върна или дори и да мога ще изгубя ценно време от живота ми.А животът е кратък днес ни има утре ни няма.Страхът от това да не би да остана сама цял живот и страха от неизвестното ме плаши. Исках само да споделя, защото просто нямам на кого.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: fd7262b875
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелка и мъже ще си намериш, но не като ги търсиш активно. С търсенето и вторачването в този въпрос сякаш отблъскваш хората. Обичай се, бъди си самодостатъчна и така ще привлечеш хора към себе си. И всичко ще ти се случи-брак, деца, работа и пр като на всички други. Учи, сега е време да имаш професия, весели се и всичко ще си дойде без да го мислиш.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a1931c80a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има много по-лоши неща от това да останеш сам. Като това да се обвържеш с грешните хора...

I used to think the worst thing in life was to end up all alone. It’s not. The worst thing in life is ending up with people who make you feel all alone.

Robin Williams

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7f6f5379fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз се надявам да срещна моята половинка някой ден, същият съм като теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7bbd23cc29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си човек с ниско самочувствие. Не се затваряй в себе си, опитай се да бъдеш малко по-позитивна.

Спокойно ще си намериш човек с когото ще си създадеш семейство и ще бъдеш щастлива.

Просто бъди по-уверена и общувай повече с хората. Ако не се опитваш да общуваш с хората - никой няма да ти обърне внимание.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e25d010699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сега е страх, след 10-на години ще е увереност. Тъжно, но факт!

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c9610d1070
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Работата ученето са част от живота паралелно с това хората имат връзки и приятелства, изпачаваш проблема и какноэказва една психоложка, който ке вглъби в учене и работа, бяха от връзка и затова се крие зад многото уж ангажименти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 46caa752b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Самотата наистина е пагубна за всички! Тя разболява, прави човек непълноценен, кара го да се чувства неудовлетворен и изпива творческите му прояви и желания. Разбирам защо изпитваш страх, много съжалявам, че не си имала нужната подкрепа и че си прекарвала много време сама.

Надявам се да знаеш, че имаш силите и възможностите да направиш, каквото искаш и от каквото имаш нужда! Не се обезкуражавай от първоначални несполучливи опити. Всеки ги има, всеки е несигурен в себе си в някое отношение и си има кусурите. Не забравяй, че има много хора като нас, всеки иска да се свърже с другите.

Дано не се изолираш по време на студентството. Ще имаш нови колеги, ще се събирате, ще си помагате, вярвам, че ще намериш поне няколко човека, с които да се разбираш. Продължавай да се напред! Бъди смела! Преминала си през много. И си се справила с много тежки времена! Повярвай, че ще се справиш и с това. Опитай да запишеш спорт, някакъв курс, все ще се заговориш с някой, ще се опознаете дори и да не се стигне до близко приятелство.

Пожелавам ти късмет, вярвай в себе си! Можеш много, вече си се справила с много! Смелост и самоувереност!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a537317410
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Все едно аз съм го писала. Виж какво, по-добре е, че изобщо не си имала фалшиви приятели, които да ти говорят зад гърба с другите боклуци.Ти си едва на 18 вече една малко по-сериозна възраст, хем си малка, хем не си. Мъже има за всички жени, не се притеснявай, да знаеш какви бизони имат мъже ще се хванеш за главата.
Колкото до приятели, на всеки му е трудно в един момент като разбере какви хора го обкръжават и не зареже всички.Да..., чувстваш се самотен, всякаш на никого не му пука за теб, но аз си изкарах поука-Не е важно да печеля мнението на фалшиви хора, които ги виждам за преброено време, важно е да виждам родителите ми живи и здрави.
Повярвай ми в един момент трябва да останеш сам, ако много те побърква самотата се запиши на фитнес или си намери хоби
Желая ти само хубави неща :)
Момиче 16

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker