Аз ли съм в грешка ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз ли съм в грешка ?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1132 пъти
Здравейте! Младеж съм на 24 и реших да споделя своята история. Всичко започна преди година и половина когато на работа дойде едно момиче. Запознахме се, разговорите вървяха, беше ми приятно с нея. В последствие се оказа, че изпитвам силни чувства към нея. Трудно беше, но след няколко месеца и споделих всичко. Оказа се, че тя не изпитва нищо по-специално към мен, просто и е било приятно да разговаря с мен и да ми споделя, да има кой да и обръща внимание и т. н. Тогава тя имаше приятел и един от основните аргументи бе този. Разбира се, използва и аргументи като "много си сладък, но не съм за теб", "аз съм лош човек" и т. н. Всички знаем какво означава това. Та както и да е. Не веднъж от тогава до сега сме се сдърпвали, не сме си говорили със седмици и пак сме се събирали. Та, да дойда до същината. Бяхме си сдобрили отношенията, тя скъса с приятеля си, хвана си друго момче - колега, а ние си останахме приятели. От скоро започнахме да излизаме, да се разхождаме и да си говорим доста. Тези чувства към нея отново се възродиха (не, че ги е нямало през цялото време, просто се бях примирил и бях потушил пожара в себе си). В разговорите ни се отличиха фрази като "никой не ми е подарявал букет с чувства", "не искам тази разходка да свършва", "зареди ме с емоции за цяла седмица", "много ми е приятно да съм с теб" и прочие. Познавам приятеля и, оплаквала се е от него и от семейството му, да не казвам даже срам, и трябваше да замине за два дни с тях. Тъй като телефона и беше изключен и изпратих няколко съобщения, едно от които бе "липсваш ми". Отговори не получих на нито едно съобщение. Бяхме се разбрали след пътуването и да се чуем и бяхме си направили планове за излизане навън. Разбира се, телефонът и беше изключен през цялото време, не се чухме и съответно тези планове не се осъществиха. След няколко дни ми зввънна и ми поиска обяснение за това съобщение. Казах и, че съм искал да и кажа това, което бях и казал преди няколко дни - липсва ми, защото ми е приятно да излизаме, липсва ми както ми липсват всички мои приятели. Каза, че създавам интриги, че съм се наговорил с колежка за тези неща и т. н. Тогава чух приятеля и, който започна да използва какви ли не обиди и тя затвори.

(В един от нашите разговори, я попитах какво харесва в приятеля си, и тя ми каза "нищо". Единственото, което харесвала е хубавия секс с него. А той горкия, докато тя не беше на работа, се натискаше с друга колежка. )

Интересното е, че в момента нито тя му е казала, че се е върнала към миналото си и прави същите грешки, както преди, нито той на нея за историята с другата колежка. Предполагах, че в любовта има доверие, честност, обич и т. н....?

Разбира се, историята е доста дълга и се опитах да я съкратя възможно най-много. Най-лошото е, че сме колеги и очаквам в следващите работни дни някакви лошо скалъпени тези и караници с мен, а казано честно не ми се говори с нито един от двамата. Съжелявам само, че мои близки приятели ме посъветваха да не се занимавам с нея, заради миналото и и нещата с които се е занимавала, но аз не та не, вярвах, че ще намери правилния път и исках да съм човекът, който я напътства в тази посока.

Та, кажете ми, аз ли съм в грешка и съм си мислил, че може да се получи между нас или просто си е играла с мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 88c77cd540
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,

Че ти сам си си отговорил:

"Оказа се, че тя не изпитва нищо по-специално към мен, просто и е било приятно да разговаря с мен и да ми споделя, да има кой да и обръща внимание и т. н. "

Очевидно мацката ти го е казала точно и ясно, тъй че реши си - ако те кефи да си и "отдушник", продължавай по същия начин, но си намали очакванията тогава (щом до сега не ти се е отворил парашутът, шансовете са много малки, може би никакви).

А това като го прочетох ми става ясно, че тя гледа на теб просто като на близък приятел, на който може да си сподели чувствата и свали нервите:

"Бяхме си сдобрили отношенията, тя скъса с приятеля си, хвана си друго момче - колега, а ние си останахме приятели. "

Близките ти приятели са прави - зарежи я и си намери момиче, което наистина би се интересувало от теб (не просто да те ползва като "отдушник").

То не пречи докато си търсиш, да продължаваш да поддържаш приятелски отношения с нея (може да я питаш да те запознае с някакви нейни приятелки и т. н. ), но сигурно ще намериш нещо по-смислено да правиш в свободното си време.

Според мен те използва и си играе с теб. Но да питай я дали може да те запознае с някакви приятелки и "да ти помогне като приятел", но като цяло не очаквай нищо от нея.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7caa334ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

Мисля че доста хора са били в ситуация, която наподобява твоята, включително и аз. Имах силни чувства към колежка, която прекарваше време с мен, харесваше и, но само като приятел, а за мен не беше така, дори и да съм се опитвал да затъпя чувствата си. Аз лично много се ядосвах да виждам как си пилее времето с хора, които аз считам че не я заслужават и не се отнасят с нужното уважение към нея. След няколко години, в които бях в това полжоение, в един момент просто не издържах, прекъснах контакт с нея, за да не наранявам и себе си и ми се отрази много добре. Няколко месеца по късно срещнах подходящ човек за себе си, а чувствата ми към колежката вече бяха насочени към друг, който ги оценява.
Моя съвет е да излезеш от тази ситуация, като престанеш да бъдеш дори приятел с нея, а просто колеги на работа.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4ba01e1057
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Познавам ги такива...
По-добре не се знаимавай изобщо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f2d0173847
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ти си в грешка, не я привличаш като потенциално гадже. Лепнал си се за нея и правиш безкрайни анализи, които са безмислени. Само страдаш от това. Ако е искала да бъде с тебе, щеше. Не знам за какво те ползва с тия разходки и безкрайни разговори, но не е за това, което се надяваш. Имай малко достойнство и я пусни да бъде с когото прецени.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 513e88c843
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тва моме не знае кво иска, аз като не харесвам някой, не стигам до секс с него, а тя била заради секс, ха,... Ами игнорирая, не знае какво иска. Няма да са вечно заедно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8a23945c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В истинската любов наистина има доверие, честност и обич, а тази твоя колежка е емоционално сбъркана кучка, която ще ти навлече проблеми в работата. Тя е интригантката в историята, а ти дълбоко си се объркал и си в грешка. Не излизай повече с нея и я игнорирай, разговаряй с нея само по неотложни служебни дела. Огледай се за друго момиче и не се опитвай да бъдеш спасител на половинката си, а да сте две части на едно цяло, които си пасват и се подкрепят. Избягвай да въртиш любов на работното място.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker