Постоянно безпокойство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постоянно безпокойство
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 704 пъти
Здравейте. Момиче на 18г. съм. и имам следния въпрос. Нормално ли е 24/7 да се чувствам напрегната, нервна... все едно нещо ме човърка постоянно. Дори когато ми се случват само хубави неща, нямам проблеми и т. н. страдам за нещо и дори аз не знам за какво. Вярно е, че за годините ми живота ме е поставял пред доста трудни моменти (тук не става дума изобщо само за момчета и някакви си тийн драми), но все пак всичко отминава, нали така? Проблема не е в нещо конкретно, просто постоянно мисля, че предстои нещо много лошо, че някой ще ме разочарова. Не мога да спя нормално и постоянно сънувам кошмари, а доста често и ми се случва изобщо да не спя. Знам, че е много грешно и съжалявам за това, но съм и стигала до опити за самоубийство. Плача за най-малкото или буквално от нищото.
Всеки път, когато се разбера с някой близък да излезем и примерно той откаже, защото му е изникнало нещо аз започвам да плача, да чупя и блъскам, защото си мисля, че никога повече няма да го видя или нещо от този сорт, което осъзнавам, че не е в рамките на нормалното. Още по плашещото е че както си стоя и започвам да си представям как някой, който обичам умира и изпадам в истерия. Имам желание да правя толкова много неща... искам да седна пред учебниците и да уча, да чета книга, да спортувам, но се чувствам супер смачкана и просто нямам сили сякаш. Говорила съм с майка ми за това, но понеже не живея с нея няма как да ми помогне кой знае колко, а и ми каза, че ако сама не си помогна няма да стане и нямало смисъл от психолог. Наистина не знам какво да правя, това нещо ме убива, вече 2 години и нещо съм така и на всичкото отгоре започва да пречи на отношенията ми с приятеля ми, приятелите, роднини...
Ходих на доктор, защото бях започнала да припадам и не можех изобщо да спя и ми изписа някакви хапчета от които заспивах много дълбоко и то докато съм на училище и не успяваха след това да ме събудят и следователно ги спрях. Започнах да създавам отвратителни хранителни навици. 2 седмици гладувам и след това 2 преяждам. Опитвам да оправя нещата, като излизам, когато имам възможност, разсейвам се гледайки филми, но... нищо. Просто това не изчезва. Моля, който е изпитал това и се е спасил да сподели как, защото не издържам вече. Благодаря на всички предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7771f64ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно да ти кажа не знам какво е състояните ти. Звучи ми като anxiety, ама не съм сигурна. Ти можеш само да се опиташ да нормализираш ежедневието си– да ядеш нормално и т. н. Не слушай майка си, всики човек има нужда от помощ от време на време, така че се консултирай с психолог най–добре. Не знам какво друго да ти кажа, но се надявам да помогне коментарът ми. Горе главата и късмет :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 67ea22c539
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди на психолог. Имаш някакви травми от детството. Побързай и търси помощ.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7ba6d4e69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Рецептата е много проста: имаш нужда от секс. Оправдана си, че си на 18, защото доста жени не могат да го схванат и на 30г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker