Мразя да ходя на училище, а 15-ти наближава! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя да ходя на училище, а 15-ти наближава!
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 6328 пъти
Много мразя да ходя на училище, а 15ти септември наближава и се ужасявам от тази мисъл. Уча в елитна езикова гимназия в София, една от първите по бал и съм 10 клас. Повечето хора се държат гадно с мен. Миналата година едно момче от съседния клас ми вдигна полата на средата на коридора, след време пък ми изсипа горещ чай в дънките. Един друг от моя клас ми изсипа едно шише минерална вода върху главата посред зима. Повечето са деца на заможни родители, разглезени са и ги затрупват с дрехи, дрънкулки, телефони, компютри, джобни. Нашите не са бедни, но са на мнение, че нямам нужда от много джобни и ми дават по 2лв на ден. Купуват ми дрехи, но не прекаляват. Хубавите дрехи са от сестра ми, тя е по-голяма и е много хубава и готина. Ако не е тя да ми купи нещо, не знам какво ще правя. Искам да съм като нея, но не мога. Тя е хубава и е добра, помага ми много, но не съм нея. Ако бях, нямаше да ме тормозят.

Аз съм по-пълничка и това много ме тормози, обичам широки дрехи и май това също ми е проблем. Сестра ми ме научи да се гримирам и поне в лицето всички казват, че съм много сладка, но не съм това което бих искала да бъда. Опитва се да ми помага и да си изградя режим на хранене, но не живее с нас, ходя при нея само събота и неделя и не мога да го спазвам докато живея с нашите.

Ужасно тъжно ми е, само тя знае за проблемите в училище. Нашите се чудеха защо бягах миналата година и много ми се караха. Мислят, че ме разглезват и затягат режима още повече. Падна ми и успеха, заради пропуснатите уроци миналата година. Аз винаги съм била отличничка и това също го преживявам трудно
Сестра ми казва да не обръщам внимание на хората в училище, да си намеря приятели които да ме взимат от там, за да може съучениците ми да видят че имам гръб. Казва, че няма смисъл да замесвам нашите защото ще стане по-зле мама и татко да ходят в училище да се разправят за тормозеното си дете.

Иначе миналата година идваше да ме взима с колата от даскало и това бяха най-хубавите моменти. Всички момчета от класа я зяпаха и нея и колата и после ме питаха кога ще ги запозная с нея.
Но 15ти наближава и аз пак се сдухвам, все още съм дебела и мразена, пак ще ме подиграват.
Лошото е, че и сестра ми май ще заминава за чужбина и съвсем ще е съвсем гадно без нея.
Знам, че комплексите много ми пречат, но не мога да се преборя за момента.
Дайте съвети някакви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9ca6235696
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   2 лева са си достатъчно. Моите са бедни и ми стигат 1 и 50. Абе щом има какво да ядете значи не сте бедни изобщо. Това, че си дебела е от гена. Гените на сестра ти просто са различни от твоите. Но пък всяко зло за добро. Ще обръщаш повече внимание на умственото развитие. Намери някой в класа ти, който не се държи лошо с теб и станете по-близки, а ако е момче може и доста близки да станете.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dd148400ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

2.   Още от началото забелязах на какво всъщност ти наблягаш. Ти си повърхностна и смяташ че трябва да си по-красива за да спрат да те дразнят в даскало (все едно това е единствения начин... ), вместо това се замисли какво да промениш в ума щом искаш да промениш нещо, и действай. Има още много да учиш за живота.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f73ee40825
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Aко плачеш и показваш слабостта си пред тях затова го правят ,покажи че не ти пука, кой какво ти прави. Ходи пеш колкото се може повече, щом не можеш да спазваш диети-аз така правих и отслабнах, не съм фиданка но не съм и кифте.

Не се сравняй със сестра си и не се комплексирай за материални неща, бъди доволна на това което имаш, учи си че после ще съжаляваш жестоко.
И да номер 2 е донякъде права, не си повърхносна, просто мисленето ти е грешно-че ако си слаба и красива няма да те унижават, така ти изглежда отстрани само, не унижават тях защото си имат теб-момичето, което им се вързва и страда. Еби им майката, по-добре сама отколкото с гадняри

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8e0008b627
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами щом не ти харесва там, защо не се преместиш? Сега ще съм 8 клас и в ново училище, а в старото ме мразеха и учители и ученици, заради една пикла, която наговори класа срещу мен. Класа започна да ме удря, обижда, унижава и родителите ми подадоха жалба срещу класа /положението беше нетърпимо/ и след като не спряха да ме обиждат, мама предложи да се преместя в друго училище, но тате не искаше и аз го послушах. Мислехме, че ще спрат. Дойде 6 клас, не спряха, дойде 7 клас, пак не спряха. Това беше една от най-големите ми грешки, защото тия извънземни чудовища ми разбиха психиката. Не прави моята грешка. Ако изобщо не искаш да се преместиш, намери си някой да те защитава, но в класа ти едва ли ще се намери някой. По-добре е да се преместиш, според мен.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d0d65f472d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Понякога човек има късмет да попадне в хубав клас, понякога - не. Но трябва да продължи да живее, да се доказва в средата, в която учи, да се запази като личност.

Да знаеш, че трудностите каляват, но само потенциално силните хора. Другите все се чувстват като жертви и се чудят защо останалите ги мачкат. Намери сили в себе си да направиш най-доброто. Не бъди жертва! Не позволявай на това, че някой ти е вдигнал полата или те е обидил, да влияе на успеха или на самочувствието ти. Почти всеки е имал негативни преживявания в училище. Ти какво си мислиш :)) Че злобарите в света са се втренчили само в теб ли? Те са си такива - с теб или без теб. Все ще намерят пред кого да се правят на голяма работа. Докато на свой ред не си намерят майстора ;). Ако положението излезе от контрол, все пак - кажи на вашите. И това е изход, но за краен случай!

На първо време се възползвай от лятото да си починеш. Можеш да свалиш някое килограмче. На твоите години е достатъчно да не вечеряш след 16:00, освен плодове или салати, да намалиш хляба значително и да вкараш малко разходки в деня си. 5 - 6 километра се вземат за един час умерен ход. задължително ходи пеша - по около 2 часа на ден. Нямаш идея колко добре ще се почувстваш :))!

На твоите години бях кюфте - 70/ 161. Но се стегнах и свалих 21 килограма за едно лято:)). Ставаш друг човек. И си зависи от теб. Аз го направих - можеш и ти :).

А за джобните - и аз отпускам по толкоз - от 2 до 5 кинта на ден. Иначе осигурявам всичко, каквото мога. Влез в положение на родителите си. Помогнали са на сестра ти, помагат и на теб.
Айде, не мрънкай, а се стягай ;). Успех!
Ел

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c4af9594e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Напълно съм съгласна с номер 5:):)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 81e27fcb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не ти пука за тъпите гадняри от класа и в нашия имаше 1 гаднярка която все се заяждаше със всички и не и обръщах внимание, но сега каже ли ми нещо на криво и ще я смачкам, но това е др въпрос до 15 има около месец така че имаш време за отслабване ще ти дам няколко съвета с които ще се забавляваш, ще свалиш малко килца а останалите добре ще разположиш по тялото си и ще се стегнеш :)

1. http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1 виж го ако ти хареса го изтегли много е добро приятна музика забавление и отслабване препоръчвам ти го лично аз го правех всеки ден 1вата седмица по половин час после цялото и за 1 месец доста добра форма си изваях все 1 цяла година съм ходела на фитнес

2.ходи 2-3 часа всеки ден като смесваш бягане с бързо ходене гарантиран ефект и 3.намери си терен примерно поляна или нещо от сорта което е примерно с нагорнище и надолнище и с релефна повърхност край някои парк или големи стълби по които да се изкачваш и слизаш с бягане всеки ден поне по 30 мин. и 4. всяка вечер прави коремни преси като започнеш с 1 ден 10.. 2-15 първата седмица увеличаваш с 5 а от 2рата с 10 и до колкото можеш "колкото повече толкова повече" :) НЕ СЕ ПРЕУМОРЯВАЙ!!!

Първата седмица прави всичко на половина и не яж банички шоколади сладки.. можеш да си вземеш мюсли и пресни плодове и по-малко хляб .. дано съм ти помогнала и успех а а и когато носиш полички носи секси бельо и като си във форма и ако ти дигне полата някое момче да се смая не се давай и ако не намериш опора просто ти стани такава на по малки приятелки или приятели повече ще те уважават щом защитаваш приятели а от там идват връзките аз така направих и получих доста уважение и така ти сама си си опора което е най добре ;) успех миличка дано съвета ми ти помогне :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: aaaf38f4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не е толкова важно как изглеждаш, стига да си готин човек. Ти си мислиш, че за да си готин човек и да те харесват хората, трябва да си красива и слаба. А като не си такава се депресираш. Просто си в омагьосан кръг. То и аз сега ще съм в нов клас, много ми липсва стария, но пък нямам търпение да дойде 15-ти да се запозная с новите ми съученици. Я кажи в коя гимназия си?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8986750c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Yфф аз съм същата и съм в същия клас още една година момичетата са отвратителни и ми се подиграват, а момчетата флегми(тези от класа де). аз съм мн срамежлива, говоря тихо и никой не чува от тази година намразих даскало и съвсем не ми се почва. Мн ми е гадно и само тук споделям... Моля съвет.. Yфф аз съм същата и съм в същия клас още една година момичетата са отвратителни и ми се подиграват, а момчетата флегми(тези от класа де). аз съм мн срамежлива, говоря тихо и никой не чува от тази година намразих даскало и съвсем не ми се почва. Мн ми е гадно и само тук споделям... Моля съвет..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3ca413e135
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз в бившия ми клас бях от тези така да нарека "известните", но това не значи че съм някоя коравосърдечна и надута курва... в класа имахме две по-пълни момичета, но никога не съм толерирала насилието срещу по-различните от нас. Какво ако тежиш 40 или 60 кг? Всички сме хора и не смятам че трябва по този начин да се отнасяме с другите... Тази година ще съм 8ми клас, нови хора, ново училище... да видим какво ще се случи =))

А сега до теб... за теглото не се комплексирай чак толкова. Просто ограничи мазното, сладкото и всякакви бързи закуски тип McDonalds или KFC... Гледай да се движиш повече, спортувай, ходи да бягаш някъде, дори на фитнес ако искаш.. там може да ти изготвят програма която да спазваш, за да може да има ефект. Външният вид не е най-важното нещо. Да може би ще си кажеш "Ти пък какво разбираш като никога не си преживявала подобно нещо? . Вярно, не знам какво е чувството да те изолират и тормозят, но никога не бих обърнала гръб на на някой по-различен от другите. Така че горе главата и успех =))
Дано съм помогнала с нещо =3
sSandy

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 57df3a8749
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Училищата са гета където се колят и тепат за простотии.
Отиди в некое където се учи, научи чужд език и се махай.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 789a543ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И на мен даваха по 2 лв на ден- дори това ми е достатъчно. понякога и по 3. Нашите не бяха нито бедни нито от най- богатите. Сега са разведени. Успех в училище

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker