Токсична приятелка ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Токсична приятелка ли съм?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1759 пъти
Здравейте хора, тази история ще е дълга, ама ще се опитам да я съкратя.

Малко за мен: на 16 съм и съм страшно срамежлива, избягвам очния контакт и бях тормозена в училище

Имам 4 приятелки. Само две на живо и жалко, че с другите две сме само интернет приятелки. Та сега ще пиша за приятелките ми на живо.

Те се казват Мади и Сам(прикривам истинските самоличности). Двете са сестри. Станахме близки през 2015. През 2016 МНОГО се карахме, заради мен. Бях непохватна и все я изнервях. Често се карахме. По-скоро тя, а аз мълчах. Преди да я нападате, да споделя че бях толкова непохватна че ѝ намокрих телефона. Разбирахме се въпреки различията ни. Но повече се разбирам с малката ѝ сестра Мади. Просто тя не се сърди за най-малкото. Карали сме се, но не толкова често. Имахме хубави моменти и трите, но аз направих грешка. Както казах, бях тормозена, и това ме накара да направя глупост, но ако разкажа и това тази история ще стане много дълга. Не е нещо зад гърба на приятелките ми, но не исках да знаят, защото е грешно. Лъгах ги дълго време. Крих. Казах на Сам, защото и тя го правеше. Вече не знам дали да ѝ имам доверие. Нашите все ме предупреждават. Понякога като сме с групички, те ме забравят, но Сам от време на време ми задава въпроси.

Един път докато бяхме трите, едно момиче дойде и те забравиха че съм там. Сам се сети, АМА докато ме питаше как съм дойде и друго момиче и тотално ме забравиха.

Един път направих нещо глупаво. Рязах се да видя какво е(бях на 13). Мади го видя. Скара ми се и едва не каза на мама. Обеща ми да не казва на никого, но на следващия ден излязох със Сам и тя ми разказа за едно момиче което за експеримент се е рязало и ми каза че поне аз не бих го направила.

Имаме хубави моменти, но през повечето време с Мади съм несигурна да не би да кажа нещо, все пак тя лесно се ядосва. Но понякога имам чувството че преувеличавам. Един път бяхме с едно момиче, което се подстрига. Пред нея тя беше като "Отива ти. Хубава си така", а като се махна ми каза "Тя прилича на баба". Мисля си че е просто да не я обиди.

Понякога се сравнявам с нея, защото ми казва "ти учиш в лесно училище, а изкарваш по-ниски оценки от мен"(по повечето предмети изкарвам 4, само по рисуване и музика имам 6, а по бел и ае имам 5, а тя има главно 5 и 6).

Доста се сърди като нямаме теми за разговор. Казва ми че няма смисъл да излизаме. Сега си излизаме, ама нямаме за какво да си говорим. Днес я видях със Сам и други момичета през прозореца и се почувствах гадно. Не всичко е за мен, обаче се чувствам тъпо. Тя понякога с мен отлага уговорки. Един път излязох със Сам и я попитах с какво толкова е заета Мади и тя ми каза че си играе кючеци вкъщи.

Ако приятелството ни е токсично, то ще е заради мен. Скрий много неща и казах много лъжи. Благодаря ви че прочетохте този роман. Съкратих го колкото можах. Токсична ли съм? Според мен да, защото токсичните хора лъжат. Бяхме си добри приятелки, а сега нищо не знаят за мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: e3852b1bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Инфантилна си

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 735d7e8b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Токсична не си, но си срамежлива и затворена. Защо толкова мълчиш? Разкажи за филм, който си гледала, музика, която харесваш, певец... толкова ли няма теми за разговор? Наистина е тъпо да се мълчи

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1062fb31ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Те са много по-токсични, мила. Успокой се, човек се учи от грешките си, вече няма да ги лъжеш. Поне си ги осъзнала и ти пука за приятелството ви. А те едва ли са осъзнали своите грешки..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7e5304f13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Слушай сега...имам много да коментирам по въпроса
1. По самата история това момиче, което отменя уговорки, сърди се и тн. не ти е добра приятелка, а сестра ѝ малко скрита лимонка ми се гледа
2. Тва, че имаш проблеми, че те тормозят в училище и ти нямаш смелостта да се изправиш и да се защитиш не ти дава право да лъжеш близките ти гора и да вършиш глупости
3. Не може да си постоянно център на внимание дори и като има и други хора, защото света не се върти около теб...все пак щом нямате теми на разговор няма какво толкова да те питат или какво да говорят с теб щом нямаш какво да кажеш пъкк и нали си срамежлива...може да съобразяват факта, че може би ти е некомфортно да говориш пред хора, от които те е срам

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 967d513399
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това вашето е приятелство колкото аз съм астронавт от НАСА.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8532c718d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си токсична но си срамежлива, й аз се срамувах преди доста, но с времето и това минава

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bf5c3c4205
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох... Ти си просто едно ранимо и наивно дете. Не е нужно да споделяш всичко на приятелките си и е нормално да допускаш грешки. Лъгала си, защото си попаднала в компания, в която не се чувстваш добре. Подигравана си, лъгана си, повдигали са се неприятни за теб теми и са разкривали тайните ти. Всеки би скрил информация от хора, които се държат така с него.
Послушай родителите си! Не мисля, че тези момичета са ти истински приятелки и не разбирам защо искаш да излизаш с тях.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a71cf4e9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Токсична си и то много, направо убийствена отрова. Не говори с никой повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker