Твърде късно ли е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Твърде късно ли е ?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1098 пъти
Здравейте! Пише момиче на 19 години. Ще пристъпя директно към "проблема". Имам желанието да танцувам, но има две основни причини, които ме спират :
Първата е, че съм изключително интровертна личност и ме е срам от другите хора. Също така ме е страх, че ако не схвана нещо ще изглеждам смешно в очите им или, че няма да проявяват нужното търпение към мен.
Втората е, че не съм сигурна дали не ми е минало времето вече. Хората започват да ходят от малки на уроци или пък най-късно в началото на пубертета и изведнъж аз на почти двайсет години да ходя на танци.... дали въобще ще мога да се справя? Пък и някои на моята възраст вече имат деца, мислят за кариерата си, а аз тук се захващам за някаква детска мечта... Казвам детска мечта, защото от малка имам желанието да танцувам (5-ти клас), но така и не набрах смелост...
Е не е като да не съм опитвала. Преди три години реших да ходя на kpop танци с една съученичка, но нещата не приключиха добре. Трудно ми беше да намеря общ език с другите от групата и на всичкото отгоре едно от момичетата не се отнасяше добре, не проявяваше нужното търпение, когато някой не схващаше нещо, обиждаше, държеше се арогантно. Това ме накара да ходя с нежелание и силна тревожност така все едно ще ходя на изпит, а не да се забавлявам.
Един ден просто не се появих на репетиция и казах, че се отказвам. И така след три месеца опитите ми да се науча да танцувам приключиха... така и не отидох на друго място.
Но въпреки този случай аз все още имам желанието да се науча да танцувам. Всеки път, когато си пусна музика се изпълвам с мотивация и хъс и си представям как изпълнявам танцовите движения с такава лекота. Даже мои приятели са ми казвали, че изглеждам добре докато правя, някои леки небрежни движения в опит да "танцувам".
Та това е моят "проблем". Вие какво бихте направили на мое място? Според вас има ли още шанс и смисъл да се захвана с това? Ако в момента четат хора, които са в същото положение като мен, то ще се радвам да споделите вашата история. ^^
Благодаря много за отделеното време! ^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: de0296d24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, все още има шанс и смисъл. Има ли желание има и начин. Не смей да се отказваш от мечтите си. Няма значение възрастта ти, по-добре късно отколкото никога! Записвай се на танци и не го мисли толкова дълбоко. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c0b3d6e4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не е нито рано, нито късно да сбъднеш мечтите си! Не се подвеждай, не отнемай на сърцето си това, което искаш. Да, мечтите изискват жертви, но винаги си струва. В момента изпитваш страх и несигурност, виждаш образа момичето от кпоп танците във всеки. Виж, не позволявай на НИКОГО да те отказва от това, което искаш. Хората, и това, че ти е "късно", НЕ са оправдания.
Ето и още една грешка - гледаш другите. еди-кой си се бил оженил, друг имал кариера... Това също не е оправдание! Всяка съдба е различна и не може да си като всеки, ти си индивидуалност, със свои мечти и цели.

Гледаш ли другите, отказваш ли се заради глупави причини, ти само губиш. Напомня ми за част от песента на Мирела - " Някой ден сърцето ще те съди за това, за това, че много си го лъгал". Опиташ ли, вече си спечелила.

Успех, мила, пожелавам ти да пребориш страховете си, и най-накрая да се осмелиш да правиш това, което обичаш!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1794f48127
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Луиз Хей се е записала на танци на 76 годишна възраст. До 40 годишна е зле с парите, след 50 написва книги и става милионерка. Няма късно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d5e0a58b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! Авторката е. Благодаря на всички, които са коментирали за отделеното време и мотивиращите думи.
Наистина ме изпълнихте с кураж. ^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker