Той просто си тръгна.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той просто си тръгна..
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1096 пъти
Здравейте. Ще помоля историята ми да е качена, моля.
Имах връзка с едно момче и беше уникална,бях много щастлива, имах самочувствие и се чувствах много, мноого добре с него и всичко беше перфектно. Когато можехме се виждахме, а когато не можехме си писахме или говорихме цяла нощт. Това беше момчето, което съм обичала най-много от всички, с които съм била и ме направи най-щастлива, НО ме нарани най-много.
Както обичайно си писахме изведнъж спря да ми сийнва, а щяхме да се виждаме на другия ден. Мислих, че има работа или спи. След няколко часа(около 1 през нощта)му звъннах и ми вдигна и го питах защо ме игнорира, а той каза, че не ме просто не се е чувствал добре. Разбирам, че не се е чувствал добре, но е бил буден и е имал възможност да ми напише поне едно съобщение, колкото да не се притеснявам. И после си легна веднага. Сутринта, когато щяхме да се виждаме му писах, но чак в 18 часа ми написа добро утро и прати снап ''познайте кой е болен'. Казах му бързо оздравяване и той ми каза, че скоро надали ще се оправи и отново спряхме да си пишем.
От тогава не ми е писал нито едно съобщение. Просто си тръгна. Дори не ми обясни и защо. Преди да си кажете, че не се е чувствал добре гледах как му се вдигат точките в снапчат и качваше сторита, но и до днес не ми сийна. Искам просто да знам как трябва да постъпя за да разбера, защо ме изостави просто ето така, не сме се карали сериозно, за цялото време, в което сме били заедно сме се карали само 2 пъти и не беше сериозно. Не съм му изневерявала, че да ме остави например заради изневяра. От както си тръгна, не съм спирала да се обвинявам, загубих си щастието, опитах се да му звънна и да поговорим или да се видим, но не ми вдигна телефона.


Благодаря много, ако някой ми даде съвет и е прочел всичко това.
Бъдете здрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6bf5156e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, момче на 16 съм и ще се опитам да гледам нещата от негова перспектива. Разбери, че това е мое мнение и че не съм наясно със ситуацията, защото не ви познавам лично и не знам на колко години сте точно.

Първо, трябва да разбереш, че тийнейджърската любов е доста глупава и невежа. Казваш, че го обичаш, но според мен, за да знаеш какво е истинска любов трябва да станеш по-зряла и да търсиш своя любим, когато си на 18-20 години и по нагоре. Не бързай, защото все още си много млада и има време за тези неща. Ти просто си страстна и явно го харесваш заради външния вид, но разбира се мога и да греша. Мисля, че трябва да го оставиш и да продължиш напред, защото момчетата около тази възраст просто искат гадже, за да имат едно просто ей така, защото и другите имат. Също, според мен, ако едно момче иска внимание в социалните мрежи и пише "Познайте кой е болен." това не е момче, а разглезен лигльо. Съжалявам, ако се обиждаш. Но явно иска внимание от други момичета. А и ако наистина те е обичал щеше да ти отговори. Попитай го дали отговаря на други, когато е болен. Просто разбери, че тийнейджърите не знаят какво е любов. Казвам го от личен опит и се опитвам да ти помогна, за да не се натъжаваш. Ако си смела и мислиш, че това е добро решение скъсай с него, ако наистина си сигурна, попитай го дали ще иска да сте приятели засега и да сте гаджета, когато е време. Ако той тръгне по друга, тогава показва колко той те обича. Не се тревожи. Не е задължително да се жениш на 20. Можеш да си намериш гадже на 35, но поне истински да те обича. Дано да съм помогнал.

ПС: Не си пилей тийнейджърските години с гаджета. Живей свободно, защото когато пораснеш и имаш семейство ще искаш време за себе си. И не се притеснявай, ако той или ти поискаш малко време без да се виждате или пишете. Всеки има нужда от време за себе си или "себеактуализация".

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ea04a0bcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Пише момиче на 19 години. На първо време ще ти кажа да не се самообвиняваш без видима причина. До колкото разбирам от написаното ти си била всеотдайна в тази връзка, не сте се карали, разбирали сте се. Ако е така то не търси причината в себе си, а в него или поне докато той не ти го каже в лицето. Не оставяй нещата така. Не позволявай да ти се подиграва. Ако той има нужда от пространство то нека ти го каже по нормален начин, а не да се прави на интересен и да не ти вдига. Според мен му искай обяснение. Питай го има ли някакъв проблем, и ако има то какъв е той. Ти заслужаваш да знаеш какво става, а не да си в неведение. Ако не иска да сте заедно вече, то да ти го каже открито, за да можеш по-скоро да сложиш край и да продължиш напред. Но във всеки случай не се самообвинявай! Ти знаеш за себе си, че си дала най-доброто от себе си в тази връзка и ако той не го оценява то не те заслужава. Надявам се всичко да приключи благополучно за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9758ffae5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ние старците тези онлайн случки, много не ги вземаме на сериозно - демек, оставям си телефона ама все едно нещо съм сънувал в просъница, ама кво ли беше...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2f435b76e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно има друго момиче. А ти си станала прекалено лесно достъпна за него, че дори и обсебваща. Спри и ти да го търсиш. Закачай се пред него с други момчета. Истината рано или късно ще излезе наяве. И не обсебвай некого. Никой не е длъжен да ти пише на всеки чес. Това отблъсква.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker