Изоставена от всички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изоставена от всички
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 528 пъти
Здравейте! Пише Ви едно 17-годишно момиче, което през последните няколко месеци преживя както приятни, така и неприятни неща. Всичко започна март месец, когато се сближих с едно момче от компанията, с която излизах. Всичко беше прекрасно, докато си говорихме, шегувахме се, споделяхме си и тн. Но всичко това беше до един ден, в който той спря да ми пише. Аз му пишех, а той ми отговаряше след час-два. Той беше обвързан и нещата между нас бяха приятелски, да имаше понякога и малко флирт, но това беше всичко. След като спря да ми пише разбрах, че просто не му е приятно да си говори с мен и се отдръпнах, за да видя дали той ще забележи отдалечаването ми. Е, и до ден днешен не ме е потърсил. Последно го видях на рождения му ден, юни месец, на който ме покани. Понякога другите от компанията се шегуваха с нас, че трябва да станем гаджета и тн., но всичко приключи. Също така ндп-то ми е в тази компания и тя стана гадже с друго момче от компанията. Като цяло ме заряза и си гледа нейния интерес. Излизат си всички, а мен не ме викат, все едно аз не съществувам. Не знам къде сгреших, нито съм обидила някого, нито съм им казала нещо лошо. Не знам защо това момче, с което станахме приятели се отдалечи от мен, бяхме си обещали, че каквото и да става никога няма да се разделяме и ще си останам завинаги приятели. Много ми е мъчно, че стана така. В началото си мислех, че това момче ме харесва, но сега изобщо си нямам представа дали ме иска в живота си. И на двамата ни беше приятно, когато си пишехме и си говорихме, но сега просто не знам какво се случва. Искам само да вметна, че ндп-то ми му е братовчедка и имам чувството, че тя направи така, че да не си говорим. Може и да не съм права, но просто съм супер объркана и не знам към кого да се обърна. Най ми е мъчно, че с този човек, с когото съм си говорила толкова много, ме изостави без причина. Не ме интересува толкова ндп-то ми, защото донякъде тя е права да си гледа живота.
П. С. Някои от вас може да си помислят, че съм влюбена в това момче, и да, наистина е така, не знам как стана, но се влюбих.
Моля Ви, дайте ми съвет какво мога да направя! Не мога да му кажа, че съм влюбена в него, защото ме е страх, че ще го загубя и като приятел(въпреки че не знам вече приятели ли сме все още). Моля Ви отново за съвет, тъй като досега не съм имала гадже и не знам как да постъпя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker