Тя ме блокира изцяло - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тя ме блокира изцяло
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1183 пъти
Здравейте, на 21 години съм. Имам най-добра приятелка от 14 годишна, тя е с две години по-малка от мен. Като цяло винаги сме си помагали във всичко, споделяли сме си, неразделни сме били във всичко, но в последната една година нещата адски много се промениха, с нея никога не сме имали някакви сериозни гаджета, всичко е било временни забивки и колкото бързо са ставали нещата, толкова бързо са и приключвали. Аз си имам приятел от вече 2 години, а тя от 1. Но при нея нещата са много по-различни. Въпросното и гадже дори не го приемам за гадже, на мен ми е адски съмнителен и дори не знам как само тя не вижда, че има нещо нередно с него. Въпросният младеж е българин, но живеел в Германия, твърди, че е на 26, запознали се в някаква игра, тъй като тя обича да играе игри, разменили си фейсбук профилите и дотук нищо съмнително, но той няма нито една снимка във фейсбук, нямат никакви общи приятели, единствено и е пратил някаква негова снимка, на която дори не се знае дали е той или е от интернет, защото в момента, в който я е пратил я е изтрил след някакви секунди и тя дори не е успяла да я сейвне, нали знаете, че има опция, където може да се трият снимки и съобщения и за двете страни на разговора и повече никакви снимки не и е пращал и т. н., което е изключително съмнително, всеки път, когато говорят той си преправя гласа с някаква програма и не звучи изобщо като него, постоянно си измисля оправдания да не си пусне камерата и да не прати снимка, тя му няма номера, говорят си само през играта и през Месинджър, той постоянно я моли за някакви по-предизвикателни снимки, тя му праща, но в замяна дори не получава снимка на лицето му, щели да го видят, могат да го проследят и не знам си какво още и казва като оправдание, беше си дала даже адреса, защото той и предложи да и поръча нещо за ядене с неговата карта, независимо, че живее в чужбина, нали така уж твърди, той може да влезе, да поръча и да напише нейния адрес, просто е толкова наивна, че не мога да повярвам. Във Фейсбук даже са се написали сгодени, адски малоумна е цялата ситуация, аз и казвам да не се занимава с тоя, тя си продължава, тоя човек почва постепенно да я отделя от близките и, вече приключи отношения с две нейни приятелки, а миналата седмица от нищото ми написа "Не искам да ме търсиш повече" и ме блокира изцяло отвсякъде, не знам какво се случва с това момиче, искам да помогна, но докато тя не иска да си помогне и докато не почне да мисли трезво, че нещо не е наред с тоя човек, аз нищо не мога да направя, всеки път като и говоря ми твърди, че съм завиждала и не знам си какво, което няма никаква логика да завиждам, нали си имам приятел, за какво ми е? Много го била обичала, той правил всичко за нея, даже скоро щял и телефон да и поръча, така ми каза малко преди да ме блокира, на предишния ден. Просто не знам какво да правя, говорех с майка и, тя ми каза, че тя не желае да ме чува, че съм се държала гадно с дъщеря и, че съм я обиждала и не знам си кво, просто съм безсилна..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3b990208ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави я като и се случи нещо лошо ще и дойде акъла!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker