Гаджето на сестра ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаджето на сестра ми
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1704 пъти
Здравейте искам да споделя какво се случи в живота ми и да ми дадете адекватен съвет спрямо ситуацията и случващото се в момента и ще ви помоля да спестите злобни коментари и нападки. Аз съм момиче на 16. Майка ми се премести в чужбина преди 6 месеца а баща ми ни напусна когато бяхме малки от както майка замина живея със сестра ми у приятеля и. Сестра ми е на 21 а той на 26. Когато отидох там в началото нямахме никакви проблеми, но после гаджето на сестра ми започна да се държи малко гадно към мен.. постоянно ми се караше за всичко,че съм разхвърляла че съм се прибирала много късно и съм обикаляла само с момчета и че по тоя начин съм излагала сестра ми,че съм харчила всичките пари, които тя ми дава за цигари даже беше набил на сестра ми някъв филм, че пуша трева. Една вечер бях викнала едно момче в тях, като си мислех, че няма да разберат, защото ги нямаше, но взеха че се прибраха по рано и ми направиха още по големи драми. Не знам, защо той се държеше така, сестра ми абсолютно нищо подобно никога не е правила винаги ме е оставала да решавам сама. Но гледах много много да не му споря и да не казвам нищо като ми се кара, защото все пак тва е неговата къща. Преди 2 седмици сестра ми я нямаше вкъщи 3 дни понеже от университета и отиде на някаква практика извън града. Приятеля и щеше да отиде с нея, но в последния момент нещо стана и нямаше как. Та останахме само двамата. Втората вечер се беше прибрал супер късното и беше пиян дойде в мойта стая и аз бях легнала по корем и бях по бельо. Той ме плесна по дупето 2/3 пъти при което аз се обърнах и му казах да се махне. Той ме хвана тогава за врата и се опита да ме целуне, но аз се дръпнах. След което той ми каза "Що чакаш бати, така раголена" Аз му отвърнах,че така искам и го изгоних от стаята. На другия ден не помнеше нищо и аз му намекнах веднъж и той ме изгледа злобно и ми каза да си мълча, че да не станело лошо. Какво да правя да кажа ли на сестра ми, какви ги върши този боклук?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 78fc5e1061
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз определено бих казал. Не ти се иска сестра ти да се забърка с пълен боклук. Дано ти повярва, защото онзи 100% ще иска да извърти нещата, че искаш да ги разделиш и правиш интриги.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3d0d2ff41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се и замисляй. Да, на сестра ти ще й е кофти и най-вероятно ще стане голям проблем във връзката, но си заслужава. Сестринската любов е преди всичко. Как ще си позволява да те пипа, гнусар. Стой далеч от него до колкото е възможно, за да не ти направи нещо или се заключвай в стаята ако има ключ.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 05d0b79400
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Ееей голяма работа като те пляснал по дупето,и затова си готова да развалиш едно семейство.Данеби да ти го е вкарал та правиш драми,точно се държиш като ущипана ученичка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d6e423c262
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Запиши го със скрита камера или поне със звук на телефона, иначе сестра ти няма да ти повярва. Не й казвай още. Този е ненормален щом те е хванал за врата, очаквай да започне да ви бие след известно време. За това вземи мерки от сега.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 978a31c7dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Казвай! Няма право да влиза в стаята ти без да чука(поне няма как да си му казала да влезе, а и е бил пиян). Тоя е отвратителен.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3a6a3fd840
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №3 какво семейство бълнуваш. Това си е чист фарс. От отношението му е видно че няма каквото и да е уважение, камо ли обич към приятелката си.

Авторке въпроса е дали според теб сестра ти би повярвала на нещо подобно без доказателства. А понякога има жени които въпреки фактите остават с мъжа.
Ако имаш къде другаде да отидеш в случай че сестра ти не е на твоя страна - директно казвай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5b4300c4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен недей да си мълчиш, такива като този ТОЧНО на това разчитат! Можел е да те изнасили, разминала си се с леко! И защо си била по бельо кого си чакала? Поне да беше заключила вратата! Кажи на сестра си, кръвта си е кръв, и лека полека и дай доказателства ( някак). Тя ти е сестра, надявам се да те защити! Но ще ти дам съвет да си заключваш вратата защото следващия път, може да не ни се размине. И изобщо гледай НИКОГА да не оставаш сама с този тип! И моля те, недей да спиш по бельо, защото така все едно си го просиш... Пак казвам извадила си късмет, вземи си урока и бъди мъдра. А пък ако можеш да се махнеш от там... най-доброто ще е.


Хелга

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5646b910c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Провокирай го на тая тема запиши тайно разговора и след това го пусни на сестра ти като доказателство. Тя трябва да го разкара този нещастник, не му стига едната сестра, че иска да налети и на другата, която е непълнолетна!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 103a9ea090
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Значи или го привличаш и за това едва ли не от ревност са били всички проблеми, които ти създава и заради алкохола се е подхлъзнал и се е издал, или наистина не е имал намерения но от алкохола при разголената гледка се е възбудил и се е държал като помияр.. Но по-притеснителното е, че след тази постъпка не е постъпил като мъж на място, който го е грижа и да се извини искрено и да те помоли да не му разваляш връзката или дори да си беше признал на сестра ти, а той се е държал като пълен нещастник.. Това е признак, че той не е стока и аз също не съм сигурна как щях да постъпя :/ или щях да споделя всичко на сестра ми или щях да му дам шанс повече ако не се повтори такова нещо да си замълча.. Но случи ли се пак каквото и да е трябва на секундата всичко да кажеш.

Вещица

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker