Бягам от всякакви отговорности и задължения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бягам от всякакви отговорности и задължения
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 844 пъти
Здравейте. Не съм тинейджър (25 години, "мъж") но съм си с акъла на 16 годишен. Не работя, не уча, нямам много интереси. Родителите ми са разведени и работат в чужбина и изкарват доста пари и ми пращат всеки месец. Общо взето по цял ден си седя в къщи и гледам серяли анимета и livestream-ове и играя компютърни игри, тренирам по 1 час и чат пат излизам до магазина да си купя по-нещо за ядене. Имам няколко фр-та които постоянно ме карат да ходиме еди къдеси по заведения по морета по почивки и тн. но на мен не ми се занимава предпочитам да си седя в къщи и да си играя на комютъра или да гледам някой сериял по нетфликс или hbo. Но не си мислете че изглеждам като някой пъпчасал дебел грозник. Висок съм 185 тренирам всеки ден от 13 годишен имам около 8-9% мазнини. Лесно си намирам някое момиче за секс дори да не се напъвам, но в повечето случаи предпочитам да си набия една злобарка отколкото да си губя времето да търся момичета и да им се обяснявам да ги водя насам натам и тн. А и с никое момиче до сега не съм имал обща тема на разговор. Отегчавам се след 2 мин разговор с тях и искам да се прибера вкъщи и да седна на PC-то и да правя нещо което ми е интересно. Всички мои приятели ми повтарят, че ако били на мое място щели да из*бат всичко кето се движи да си купят кола за 100 хл лева да ходят по дубай и нз къде. Постоянно ми се повтаря, че си пропилявам живота и тн. Но в края на краищата нали всеки има различни виждания за това как трябва да се живе? Аз нито искам да си търся работа нито да си намирам сериозна приятелка нито да записвам университети нито да правя околосветски пътешествия и да карам скъпи коли. За сега не мисля да се променям изобщо а както се казва да се нося по течението и ще видим нататък. Не търся съвети и тн просто исках да споделя и да видя както мислят другите за такива хора като мен :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: e8eaa977d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм в същото положение като теб :Д самоче съм момиче на 24.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e6f58ded13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, колега:)) Аз също живея по течението.
Само че, вече съм на 32 и започвам да си мисля, че ще съжалявам, ако не променя нещо.
Вероятно имаш чувството на безгранична младост и време. Аз също. Висок съм 187 атлетичен от 17 годишен и това води до мноогооо високо самочувствие. В което няма лошо. Но сега вече макар и все още да ме мислят за 25-26 годишен.........аз си знам, че не съм....и това е проблемът. Чувстваш, а не си.
Просто времето ти подсказва, че е време за сериозни връзки и деца. Сега като го прочетеш.....ще си кажеш: той не е като мен, той не е на 25, той едва ли е красив като мен.
Ще ти кажа, че и ти не си като мен:))
Ще ти кажа само едно:
Само времето дава отговори!
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c68147ea07
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И какво ще правиш един ден когато вашите се споминат и си без нито един ден трудов стаж? Ама и те са за бой, че са отгледали такъв паразит щом още живееш в тяхната къща ако не ти се учи трябва да ходиш да работиш и да им помагаш със сметките не да искаш те да те издържат. Безобразие е здрав, прав млад човек да лежи на гърба на родителите си и да няма никакви цели в живота.Ако бях на тяхно място досега да съм те изритала на квартира. Не знам как те търпят още и не са те изхърлили? Имам подобен роднина и ми се гади от него. На 60г.почти без трудов стаж и без семейство. Ако не получаваше мизерен половин наем от общ имот и социална кухня сега щеше да е поредният клошар на улицата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1812eb37f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Родителите ти няма винаги да са живи. Свиквай от сега да работиш, че тогава не знам какво ще правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3b9c506ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Взимай се в ръце и започни да бачкаш, изнеси се и спри да бъдеш зависим от вашите, защото всичко е до време, а дори и да не е, след време ще ти е тъжно....

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8ce2de7f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Пич и аз така като тебе само дето опъвам доста женски.Кво ти пука кво мислят другите? Те повечето ни завиждат и не ни разбират щото са бедни и са свикнали да са бачкатори без никакво свободно време и да теглят кредити за да си купят 20 годишно бмв или 40 годишна панелка с 1000лв заплата :).Моя баща е по щатите и на месец изкарва по 70-80 бона (в $)
.Майка ми пък има доста имоти и земи по БГ и от наеми взима добри пари.Ми за какво ми е да работа ? Най-малкото да работа в България хахаха.. Някой ден като ми писне си тръгвам за сащ там поне имам връзки а не тука по бг да се занимаам с парашутисти. Такаче си си много добре според мене пък по нататък ако търсиш промяна - взимай куфара и към чужбина тука не си заслужава :)
М31

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 89d31b4def
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И ние с приятеля ми бяхме така няколко години. Не работехме и ни издържаха. Но поне за разлика от теб ходехме по заведения, обиколихме половината свят и правехме секс. Ясно ми е, че всеки има различни критерии за живот, но странното в твоя случай е, че нито искаш да пътуваш, нито дори да да имаш приятелка и да правиш секс. Щом даже предпочиташ да си биеш чекия и не ти се занимава с момичета. От позицията на човек живял подобен живот ще ти кажа, че това не е вечно. Родителите са до време, няма как цял живот да те издържат. Един ден ще трябва да работиш, а като нямаш образование и трудов стаж как ще стане? ! Освен това времето минава, ще останеш и без тези твои приятели, всички ще създадат семейства и деца, а ти ще останеш сам. Поне да се беше възползвал от годините в които си имал свободата да си живееш живота. Но няма какво да ти обяснявам и аз разправях като теб навремето, но живота сам ме научи. Човек докато сам не осъзнае нещо, колкото и да му говорят няма да го разбере. Ще дойде и твоят ред.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e1444d93c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За завистта е абсолютно вярно. Но това, че автора не иска даже да излиза да се забавлява не го разбирам. Аз уча и ще уча, докато мога, не съм умрял да стоят по 12 часа за 600 лв.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 051978de90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   То и аз съм като автора, до голяма степен поне, с таз разлика обаче че съм завършил все пак университет(не столичен), на 30 съм и съм на ТЕЛК: от това се храня всеки месец, и нашите от време на време ми подхвърлят по някой лев, като не достига! ... Аз иначе обичам да пътувам(из страната нали, с влака, само това ме крепи жив, нищо друго! )... И аз нямам никакъв интерес от коли и книжки, дискотеки, цигари, клубове, па за сериозно обвързване и особено пък деца не може и дума да става при мене! ... А вече бях у бюрото по труда 2014г, само се разкарвах да се подписвам всеки месец, а иначе като ми звъняха за учител по английски, естествено отказвах, просто щото не се виждам в тази светлина, и изобщо не мога да го преподавам! ... Така че не си сам авторе, и други такива ги има...
Абе като цяло, тука явно не са малко приликите с автора, но това за което направо умирам, е да напусна града си, и да отида в по-малък град, на квартира и да се установя там, както си бях в студентските ми години, до 2013г... Само че за тази цел, биха ми трябвали поне едно 800лв, даже 1000лв, за да мога да си плащам и наем, да си купувам хранителни продукти, щото все пак умея да си готвя, поне манджите без които не мога, и отделно там битови задължения... А у България никой не иска да дава пари, работи се за мижави заплати, колкото да не умреш гладен както се казва-зарежете това, че сега се раздават пари наляво и надясно, туй е съвсем предизборно, понеже след няколко месеца има редовни избори(само не ми е ясно как ше изтикане зимата, и с тоз измислен Covid... ), целта е мандата да се изкара докрай, пък оттам насетне... поотклоних се от темата, но всичко това се вижда.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker