И така всеки ден го търпях - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

И така всеки ден го търпях
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 3988 пъти
Здравейте аз сам момиче на 17 години та значи....

Запознахме се в един прекрасен ден с моя приятел. И така минаха се 6 месеца и тръгнахме. Отначало той се държеше добре с мен сичко беше ок и така мина се 1 година един ден се скарахме са некаква дреболия и той ми удари шамар. Тогава аз му казах край тои доиде да ми се моли да му простя и аз му простих.

Мина се около месец някъде и тогава пак се скарахме за нещо тогава той пак ми посегна и аз му казах вече наистина слагаме краи но пак така станаха нещата че пак му простих. Всички от семейството ми го харесваха докато той не прекрачи границите започна да ме кара да седържа лошо с маика ми да и права на пук само и само защото не било на неговото. Аз по някои път го лъжех и тои ми вярваше. Но когато разбере че нещо не сам казала правилно или не сам направила както трябва тои ме пребиваше.

Загубих половината си коса бях по цялото тяло в синини и по лицето имах и така това често се повтаряше не минаваше и седмица без скандал и побой. Докато един ден ми писна да го слушам и му казах няма да правя нищо повече за тебе и се заключих в тоалетната той щеше да изкърти вратата но аз отключих и излезнах естествено той пак ме насини и то мн жестоко освен че загубих половината си коса тои ми изкълчи пръста и носа от ушите ми течаха кръв и аз плачех...

Нямам вече почва под краката си. Кажете ми какво даправя не искам да пострада но и не искам да сам вечно в синини...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 238924f78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, ти мазохиска ли си? За каква любов става въпрос?
Ако си съгласна да живееш по този начин....ок, избора е твой!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: f8af9fdcca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи го! Кажи на родителите си! Те трябва да знаят какво ти причинява той. Само те биха могли да ти помогнат. Има и друг начин да помолиш група момчета (твои приятели) да го причакат някъде и да му кажат да не те търси повече или ще го смажат! Желая ти успех!
ж16

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 03792098c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Зарежи го.. тегли му една майна!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: f9f059e152
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя казва,че не иска да му навреди. Скъпа, избирай си, винаги имаш право на избор без него - щастлив живот или с него - бой до смърт?! Би ли могла да си затваряш непрекъснато очите, когато той те пребива?! Би ли могла да понасяш всеки ден униженията му?! Защото в един момент, той няма да ти удря шамар просто, а това ще е най-малкото, което ще прави.

Мисля че, след като си споделила тук своя проблем, осъзнаваш, че не си щастлива, тогава, в такъв случай какво чакаш?! Кажи на родителите си, мисля,че те биха взели правилното решение. Ако желаеш звънни в полицията ...

Предлагам ти след като се оттървеш от "проблема" да потърсиш психолог, с който да говориш, защото може тези побоища да ти останат травма. Говори, момиче, говори!!! И в никакъв случай не го дръж в себе си! Ако искаш човек на който можеш да споделиш, аз съм на среща e-maila ми е puntina@abv.bg

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 6ace188759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Час по скоро се отърви от тоя изрод!!!! Не разбирам как търпиш?!??? Ами че той така може и да те убие! Бягай колкото се може по далеч! И то веднага!

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 48a735aa6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Така ок! Неразбирам едно след като той те посинява родителите ти не виждат ли, не те ли питат от къде са ти дошли тези синини-толкова с въпросите?

Моя съвет: Неискаш да го нараниш и неискаш да живееш по този начин (поне това разбрах от думите ти по-горе). Най-добре ще постъпиш да уредиш една вечеря с твоето семейство и ''приятеля ти '' и на масата да кажеш на свойте родители за тормоза, който си изтъпяла от него, по този начин той няма да ти се нахвърли, защото имаш подкрепа (майка ти и баща ти ) и същевременно ще го отрежеш.
Така и той и родителите ти ще знаят защо си го ноправила (и ти самата ).

Толкова от мен дадявам се да съм помогнала!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 48a735aa6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разкарай го тоя побойник!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e67b21bdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Разкарай го, докъто можеж. С времето ще ти е по трудно!

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 135c36e56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мило момиче, как може да позволиш така да се отнасят с теб, и ти си човек, и ти имаш чуства... всичко зависи от теб мила, ако сама не го оставиш, друг неможе да ти помогне :(

Бъди силна, не се отчайвай, зарежи го, той не е човек а изрод щом така се отнася с теб, не се страхувай, нищо неможе да ти направи, кат си далеч от него! Направо ми се идва аз да го прибия как може да има такива хора:( Ако искаш да си пишем имейла ми е sil_zan@abv.bg, казвам се Силвия

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: c7c64dde36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оле само като го четях ме побиха тръпки. Недей така погрижи се за себе си. Ти знеш ли какво може да ти причини този изрод. Може да те увреди за цял живот и не само психически. това нещастно говедо няма чувства. такава ярост ме обзе сега ча нямам думи. Не му се давай, бъди силна зарежи го. Как може да те пребива по този начин, да ти тече кръв от УШИТЕ И НОСА и да си цялата в синини. После не знам как не му идва да се убие като те види така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker