С какво съм го заслужила? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С какво съм го заслужила?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 687 пъти
Момиче на 14 години съм. От тази година се преместих в нова гимназия. Казах си: Ето сега е точният момент да намеря приятели. Едва ли съм толкова зле, нали? Дори съм много готина. Гледам се в огледалото и виждам момиче, на което определено бих станала приятелка. Има проблем. В първи клас бях най-добра приятелка с едно момиче, което всички смятаха за много гнусна и голяма мърка. Е, такава си беше, но освен това беше манипулатора. Успя да ме задържи като приятелка цели 4 години и през цялото това време ме контролираше. Останалите момичета започнаха да ме отбягват. Аз съм красива, умна и забавна. Но от тази приятелка всички тези качества се изпариха и аз започнах да се подценявам. Загубих самочувствие. Ходех с ужасна прическа на училище, не се подържах. Бях също като нея. Само дето тя познаваше някакви хора от училище, а аз бях чувала само за тях. Не се сприятелих с никой. Чувствах се като в ад. На всичкото отгоре ме тормозеха. В пети клас дойде нова ученичка и аз буквално се „лепнах“ за нея. Покани ме на един рожден ден. Беше страхотно. Няколко дни след това се чувствах прелестно. Сякаш се носех по пухкав облак. После започна да ме отбягва. Не я попитах защо. Просто и аз я отбягвах и вече бях загубила всичко. Седях си по цели дни вкъщи, не ходех по рождени дни, никой не ми пишеше и имах чувството, че дрехите ми миришат на застояло. И самата аз. След седми клас се преместих в новата гимназия, за която вече споменах. Всичко вървеше гладко, докато изведнъж осъзнах, че едно от момичетата, с които вече бях по-близка ми пише само във връзка с учебния материал. Когато я питам дали да излезем, тя казва „добре“. Но никога тя не започва да си чати с мен. Винаги започвам аз. Е, омръзна ми. В продължение на седмица не и писах и тя не ми писа. Днес ми писа, но веднага след това изтри съобщенията, сякаш е сгрешила чата. Чудя се какво ми става? Отблъскваща ли съм с поведението си? Защото всичко вървеше добре. Не искам пак да се затворя вкъщи, просто не искам. Искам да излизам с хора като всеки нормален тийн.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 79b858e68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   запомни от мен по добре сама от колкото с лоша компания

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker