Попадали ли сте на такива хора? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Попадали ли сте на такива хора?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1062 пъти
Лично аз съм попадала много пъти на такива хора.

Първият ми път беше в 5 клас. Бях нова ученичка. Бях страшно срамежлива и дебела(това не се е променило). То1но такива като мене го отнасят. Бях тормозена от всички. Имах 1 приятелка, но и тя понякога ми се подиграваше със съучениците ми. Имаше едно момиче което страшно много ме тормозеше, ама публикациите и във фейсбук бяха "Сподели това ако си против тормозът в училище" и на снимката имаше едно пълно момче на което му се подиграваха. Иронично.

Но до сега доста такива хора съм виждала. Значи на живо ще те обиждат и тормозят, а статусите им в социалните мрежи ще са "Думите нараняват" "Бъдете мили с другите" "Любовта е любов"(а на живо са хомофоби) "Тормозът трябва да спре".

За това имам проблеми с доверието. Имам чувството че всеки на живо е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7e7d4f79d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ДА! Имам една такава позната. Скара се със свекърва си и не и показва внучето си, крещи и се заяжда, а във фейсбук постоянно публикува постове за даряване на пари на хора и как трябвало да сме добри към другите... Фалш!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 55b33dfd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, има такива хора и то много за съжаление. Вместо да се бориш с всички хора, които не те харесват, защото си пълна, , положи усилия да отслабнеш. В противен случай, винаги ще чувстваш отхвърляне, ще си се оправдаваш, сама няма да си вярваш, всички ще са лошите. Не се хвърляй в жесток глад , а го направи постепенно и промените ги запази за цял живот. Тогава ще бъдеш друга в собствените си очи, околните ще те оценяват по съвсем друг начин.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f6594a80ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За съжаление, и аз познавам такива хора. Един наш приятел започна са изневеря на гаджето си с най- добрата и' приятелка, а то момичето се побърка да се чуди така ли е, не е ли така. Накрая и' казах и онзи я заряза по най- тъпия начин. Криха се една седмица, накрая си направиха връзката официална и онзи започна да качва някакви цитати как трябва да си верен на човекът до себе си.....


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05223d9296
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се, че съм срещала лицемерни и груби хора. Те са част от обществото и е практически невъзможно никога да не се запознаеш с някой такъв. Била съм тормозена в училище, но за сравнително кратък период. Като ученичка съм се сблъсквала и с лицемерие, и с предателство и с обиди. Тогава вярвах, че винаги ще е едно и също навсякъде, че просто няма как да си приятел с някого, а той да не говори гадости за теб или за другите. Но пораснах. С всяка изминала година се сблъсквах все по-малко с тази грозна част от реалността. Накрая осъзнах, че откакто не съм принудена да бъда част от конкретен колектив, сама избирам средата си. В основното училище в класа ми се подиграваха на едно пълно момиче, но след училище излизах с деца, които не се държаха подигравателно с никого. В гимназията някои се бяха взели много на сериозно, но до 12 клас всички бяхме по-зрели и не се делихме така грубо на групички. Лошото, което виждаш в момента, ще те научи след време да пресяваш хората по-лесно. И колкото повече растете с твоите набори, толкова повече ще помъдрявате и ще се смирявате. С някои изключения, но ... тях пък не ги чака така блестящ социален живот след време. Ако на 14 години е готино да си груб, на 24 години това качество вече те прави отблъскващ. Ако си на 24 години и в средата ти грубите са на почит, значи се намираш в грешната среда. Няма проблем, ти не си дърво, краката ти не са забити в земята и можеш да се преместиш (образно казано) по всяко едно време.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8816e61f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А ти миличка, защо си дебела? От там идва проблема. Не прови диети, но се ингересевай как и с какво да се храниш. Визията си е визия, но тялото ти страда.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 60613df40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За съжаление светът е препълен с такива! За пред света са мили, готини, толерантни, обаче реално са си истински кошмар за всеки, който е имал нещастието да си има работа с тях. Колкото и да е гадно, просто трябва да свикнеш и да не им обръщаш внимание, защото от това ги боли най-много! Когато видят, че "жертвата" им не реагира както са очаквали, направо се побъркват. За това пълен игнор на тази и подобните и. И никакви коментари и лакове във фейса. След като тъй и тъй знаеш, че всичко е фалшиво, защото да и лайкваш нещата? Направо се дръж така, все едно не съществува! Ще я по бъркаш и накрая ще те остави намира, защото не е интересно да не и реагираш на тормоз.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a13f54979
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като теб съм но съм момче. и аз съм дебел. Подиграват ме - май ще се окаже че имаме еднаква съдба. Но аз съм доста по- голям от теб .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8accf66065
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мило момиче почти всички хора са такива

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f0fb2ff650
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Планирам да почна диета, ама не знам дали ще отслабна, но дано за 1 година получа нужните резултати.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker