Гинекологичен преглед - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гинекологичен преглед
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 12235 пъти
Здравейте. На 18 години съм и не съм ходила никога на такъв тип преглед. Майка ми не споменава и дума за това, а аз искам да видя дали всичко е наред. Сама НЕ ИСКАМ да ходя. Леко ме е страх - още съм девствена и би ли трябвало в такъв случай да... как да кажа... да ме ровят надълбоко ;Д

Другото, заради което искам да ида е, за да й докажа, че съм девствена. Имам приятел отдавна, който тя мрази и си мисли, че сме го правили. По тоя начин тя ще се успокои, пък и на мен ще ми стане по-леко. Няма шанс да й кажа - не иска да чува нищо за това, не ме разпитва, защото е предубедена. А да й кажа така изведнъж - Мамо, айде на гинеколог, не върви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: ae4a975104
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Аз съм на 14 момиче. Един път съм ходила на гинеколог и бях девствена (все още съм де.. ;д). Гинеколога първо ще те пита дали си девствена и ти като кажеш не, той няма да ти бърка на дълбоко, затова не се притеснявай. Но не мога да ти помогна за друго. Ако искаш да накараш майка си да отидеш кажи и, че имаш бяло течение, аз заради бяло течение ходих. Дано съм ти помогнала с нещо.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b68c43cbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   какво е бяло течение

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0a27c5a059
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ужас, номер 1 :Д
Мила, недеи да казваш на маика си , че е заради бяло течение , защото веднага ще реши, че момчето ти е лепнало нещо и ще има повод да опява. А винаги можеш да и кажеш ( макар че тя трябва да го знае ) : всяка жена е нормално да ходи на преглед поне 1 в годината просто еи така - профилактично. :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bf7c91a139
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравеи парво когато отидеш на гениколог и като му кажеш че си дествена тои няма да ти барка или някави такива нещта спокоино наи много да те прегледа на видеозон това е така че ако имаш някакав проблем варви и не се притесняваи

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 863edb717b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Здравей ами просто и кажи, защо не тя ти е мама и щом искаш трябва да те заведе! Съвсем просто е казваш и толкова затова са родителите. Аз съм на 15 и те разбирам и аз не исках сама, бях на гинеколог преди няколко дни с баща ми заради бяло течение. Това че като си девствена не ти бъркат съм го чувала сигурно понякога е така ма не винаги.
Аз като бях горе долу беше това. Първо още от вратата питат да ли сама, ти щом не искаш трябва да кажеш НЕ както направих аз и бях с тати. След това говорите разпитвате за цикъла и разни такива трябва всичко да си кажеш важно е. След това... идва ;}} събличането, преслушване на сърцето, дробовете, кръвното, пишкаш в чашка. Преглед на гърдите малко пипане натискане, после отдолу те гледа и пипа това е за кратко :) после е видеозон след това и кофти частта с ровенето, като си девствена като мене става през дупето един пръст там и с дргата рака ти натиска корема неприятно е но не боли. После обяснява и предписва лекарства това е не е чак толкова страшно. Като казваш не искам сама те разбирам напълно, и аз така щеше да е гадно сама, с ония затова с тате тъка че казваш на вашите и които си решиш ти, да те води те са затова да те гледат. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker