Не знам дали тръката си отива... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам дали тръката си отива...
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 842 пъти
Здравейте, на 21 години съм от София, студент по бълг. филология. Зодия близнаци съм и да, като цяло съм изключително влюбчив човек! Искам да споделя моята история, като евентуално се моля да получа няколко полезни съвета! Всичко започна Юли месец, докъто бях с приятели навън, изведнъж получих съобщение в инстаграм от една моя много позната жена, работи като фризьорка близо до моя квартал! Съобщението беше проста снимка на някакво си прическа, отговорих че е много хубава и че ще стои много добре на някое си момиче, след това започнаха едни целувки едни сърца и от там нататък знаете... започват забивките и 24/7 часово писане. Проблемът е следният -жената е на 30, има си съпруг и две деца, казва че него не го обича и че иска мен, правила е много неща за мен(не само пари, въпреки че аз не обичам такъв вид угаждания), показвала си е любовта по хиляди други начини, не е само за секса, защото сме се виждали милион пъти без да го правим, когато я погледна виждам една искра в очите й, една много голяма обич, незаменима, каза ми че иска да живеем заедно, дори да имаме детенце... хора не знам какво да правя, вече сме ноември и чувствата са си същите нищо не се е променило, но не знам все още дали ме разиграва или не, не го мисля, но искам да чуя и вашето мнение по въпроса, каза ми че когато прави секс със съпруга си плаче и че не го иска, а иска мен! Кажете ми какво да правя, според мен чувствата й са истински! Казвала ми е че не е с мен защото иска да запълва някакви дупки(емоционални)каза ми че е имала всичко коеето една жена е искала да има, сподели ми че не му е изневерявала никога и че аз съм първият в който се е включила, толкова бързо и толкова дълбоко! Моля ви с цялото си сърце, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd03820b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно има криза във връзката си.Допадаш и по някакъв особен начин, има нещо истинско в това което има към теб.Човек никога незнае,кога ще премине дадена граница,усеща че вероятно греши,но решава да скочи в дълбокото.А ти? Не казваш какво е отношените ти към нея?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: eccf167ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много съмнително ми се струва всичко. Може просто да иска да избяга. Знам ли, но никой не знае, докато не опиташ. Пробвай - нищо не губиш, но деца в следващите 1-2 години - НЕ.
Обичай я, но се пази. Жените мамат'а са си.. :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b3869785b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Айде, аз като батко, който е минал по същия път ще ти дам съвет ;)
Първо на 21 си, така че няма да те упреквам, ако беше на 31 щях да те нахуля много. На 21 та и по-късно и аз не знаех къде съм и се влюбвах моментално.
Но давам ти храна за размисъл. Тя е на 30 с дете и мъж. Помисли сега.
Какво иска една жена на 30 от момче на 21, след като вече има семейство?
Айде, ще ти помогна с отговорите. Иска разнообразие и тръпка мой човек.
Приказките, че е влюбена в тебе, та и че дете иска просто не знам как изобщо ги взимаш, като нещо сериозно.
Жените, когато са семейни изпадат в едни дупки на апатия и еднообразие. Искат чужд кур на по прост език да ти го кажа.
Искат да си се чукат с други. Ти си удобен по много причини.
Първо си наивен, второ си много по-малък от нея и е много лесно да те манипулира, особено чрез малко секс, малко приказки и ласки и си готов.
Послушай ме и ще ти е спокоен животът. Не се занимавай с тая, защото макар и да си мислиш, че не съм прав по-късно ще съжаляваш.
Дете ли искаш на 21 ? Не била му изневерявала и си бил първия ??!
Бате ти сериозно ли вярваш на тая тъпотия, която ти казва?
Просто седни и поразсъждавай над нещата, които ти говори.
Чуди се с кой да си го сложи, а ти си перфектната рибка за тоя случай.
Имала емоционални дупки да запълва. Единствените дупки батенце, които иска да си запълни са едни 3 други дупки, там иска да я напълниш. Всичко останало, което ти говори е пълен булшит.
Бягай с 200. Освен това мъжа и ще те докопа, ако е някой селянин психопат и ще ти се види тесен светът. Точно така стават проблемите Откъде знаеш какъв е мъжът и. Представи си, че и той като тебе много я обича и прави всичко за нея. Защото жените са много неблагодарни. Колкото повече правиш за нея, толкова повече те приема за даденост.
Та представи си как той се чупи от бачкане за това дете и за курвето и разбира, че тя се чука с някъв на 21. Представи си сега, че емоционално тоя човек рухва и превърта. Това разбира се е много краен вариант, но ти давам да помислиш и над тази възможност, защото никак не е изключена.
Второто, което може да стане е да хлътнеш още повече. Да се преместиш с нея, да имате дете. Обаче мой човек има една истина за такива ситуации. Една жена, ако изневерява с тебе ще изневери и на теб. Питай патило. Минал съм многократно по този път на твойте години. Нито един път нямаше хепи енд.
Послушай ме бягай надалече. Ако се преместиш с тая ще те третира след известно време, като роб, защото си малък с почти 10 години и защото си хлътнал зраво. Ще трябва да бачкаш яко за това дете, което иска. А ако не се справяш ще ти направи живота черен и псически ще се побъркаш. На 25 ще се чувстваш, като старец.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6359d8882a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз като близнак който много добре знае за кво говориш ще ти кажа начеши си крастата в леглото и бягай на следващата,няма какво друго да правиш с жена с две деца, ти нито си се реализирал нито си си постигнал собствените мечти които съм сигурен са доста големи. Не се задоволявай с един як секс,ще ти писне и искаш нещо друго.Рекорда ми е 6 години с една жена и нямахме деца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker