Връзка с момче от ромски произход - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Връзка с момче от ромски произход
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 908 пъти
Здравейте, приятели! :) (17г , скоро 18)
Моята история е следната: Преди една година се запознах с момче (22г), което е от ромски произход. От "зарибявка" стана на сериозно. Първите месеци от нашата връзка, баща ми замина в чужбина да работи и тогава бях напълно сигурна, че за този период от време никой от роднините ми няма да разбере. В следствие ,майка ми започна да чува от приятелки за него, и бях склонна да и кажа съвсем малка част от реалноста , скалъпих го де.. Мина един известен период , в който виждах, че нещата от самосебе си няма как да се оправят и реших да седна като хората и да и обесня това което и спестих...От ром до ром има огромна разлика все пак.. Мъчех се близо 4,5 месеца , мислех, че тя ще ми каже да го оставя, и всякакви тем подобни , но уви майка ми се оказа най - пекания човек/родител който познавам. Настъпи време да я запозная с него ,приятеля ми дойде на вечеря в нас , още докато се показа на вратата, майка ми стана веднага и хукна да го прегръща, като че ли е видяла изгубения си син. В последствие той започна да идва по - често в нас , да спи, на майка ми не беше проблем , тя го хареса още от първия път в който го видя, но отвътре и тежеше , че баща ми няма да приеме този факт ,че тя е крила толкова време от него ,пък камо ли приятеля ми е оставал в нас. За малък период от той успя да покаже на майка ми колко е възможно за малко време можеш да приемеш и заобичаш даден човек ,всичко което баща ми търсеше в едно момче за мен , точно приятеля ми го имаше.. Мина половин година и баща ми се върна , виждахме се тайно ,но приятелите на наще са ме видяли и ме заплашиха да го оставя ,иначе щяло да стане страшно. Аз не обърнах внимание на думите им и си продължих по свое му , защото твърде много се привързах към него и не само , рискувам да загубя родителите си. При техните нямаше проблем, че съм българка , многократно ме пускаха у тях , седяхме на една маса и никой не каза ,ти не ставаш за нашето момче , не си от нашите , напротив приеха ме с цялото си сърце за което съм много благодарна ,та мисълта ми е как и кога да кажа на баща ми.. Мислех си дни преди да стана на 18 да му кажа това което трябва или след като ги направя, да знам, тогава вече ще съм пълнолетна и ще мога да вземам сама решения за живота си, но тогава иска не иска няма на къде! :D

Извинете ме за романа който изписах , но искам мнение , за мен това ще е много важно! :)
Предварително благодаря за разбирането!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 598e289234
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може направо да го запознаеш с баща си, а не да кажеш само "Тате, приятеля ми е ром, но е свестен". Това трябва да се види.
И сред тях има свестни, познават се по това, че поведението им не се различава от нашето, а само и единствено външно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 52fdd0442e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Запознаваш ги без обяснения и това е. Не е баща ти човекът който трябва да ти избира мъж. Ти ще го уважил достатъчно като му представиш избора си (дори и временен да е) и той трябва да уважи това. Ако е точно момче, какво значение има дали е ром, българин, китаец т.н?
А а ко е българин, но алкохолик, наркоман?!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6598359de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има всякакви хора, слушай сърцето си. Какво като е ром, той не е ли човек, хората се делят само на добри и лоши, другото са изкуствени разделения. Животът си е твой в крайна сметка, ако се държи добре с теб и се обичате, бъдете заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker