Девствен мустак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Девствен мустак
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 11766 пъти
Знам че звучи тъпо, но за мен е много важно. След 20 дни почваме училище пак а аз имам девствен мустак заради които ми се подиграваха миналата година. Искам да си го обръсна сега преди да започнем новата учебна година и ок ама баща ми и майка ми не ми позволяват. Не мога да си позволя да изтърпя още една година да ходя така, а през учебно време за нищо на света няма да се обръсна. Искам сега преди да съм почнал училище!! Какво да правя помогнете ми. Коментари като "малък си" или че по добре да не съм се бръснел щото после щяло да си *** ******* са излишни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0cd1c8a4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   А бе що за тъпотия е това-девствен мустак?????? така ли му викате вече на възмъжаването...Не го бръсни,издърпай ги с пенсета не е чак толкова болезнено.На 14-15 ли си?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6f13c0a5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ахахах.. ами просто го обръсни. Какво толкова!? Страх те е да не ти се карат мама и татИ ли? Е, няма страшно.. какво предпочиташ - да го обръснеш и ваште да ти се поскарат 5 минути (а не виждам за какво ще ти се карат, де) или цяла година да ходиш така и да ти се подиграват (евентуално, аз не бих се подигравала, ами по-скоро приятелски бъзици, ма който както си го разбира).

обръсваш си го един път като си у вас и готово. Ето, виждати ли като родителите не позволяват едни такива елементарни неща, докъде стигат децата в желанието си да направят нещо. Аз в момента съм момиче на 15 (е, и принципно съм си момиче, де xD) и да ти кажа винаги съм споделяла с майка ми какво искам да направя. Нали се сещаш - обезкосмяване насам-натам :D и майка ми просто ми е казвала по какъв начин ще е най-добре за мене. Са ти с мустака няма как да сбъркаш, ама една приятелка преди 2-3 години си беше махнала космите на краката с бръсначка чак до горе.. : X и после и бяха станала едни ужасни... не ми се сеща. Обръсни го, дее.. ее много ме дразниш са, имам чувството, че те убеждавам и не мога, и не мога.. : D

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 977f5a9127
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Махни си мустака. И аз едно време имах мустак и добре че навреме го махнах. Няма нищо страшно и родителите ти не вярвам да ти кажат нещо. Напълно естествено е да си го бръснеш. Супер смешни са ми момчетата с девствени мустаци...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ac236de0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Лъвче ХИЧ ама ХИЧ да не ти пука другите какво говорят, остави мама и тате настрани един ден няма да са до теб... колкото по рано станеш самостоятелен толкова по добре за теб... Ако ти пречи на ТЕБ самия махни го ако така не се харесваш.... Ако не те дразни остави го ;).... Каквото ида праиш го прави заради себе си, без да се саобразяваш с мама тате и другите, няма цял живот да си под чехал.... Било то под домашен или под женски надзор ;) Така или иначе, все в един момент ще ти поникне брада, щеш нещеш (да тук може да има кометари от сорта ми аз сам на 25 и почти нямам... ) Нормално хормони и хормони ;) Прави това което ти самия смяташ за добре, без да ти пука другитре какво ще кажат ;)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c661f227ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз се обръснах 8 клас, сега ако си 4 клас, едва ли е оправдано да се бръснеш

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 257e47f92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не знам на колко си (стига да не си на 10-11), но по-добре го обръсни, защото отстрани изглежда гадно. Има едно момче в моя клас с девствен мустак и мога да ти кажа, че на всички им се драйфа като го видят, пък и неговия е бая глям...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d0ddfed854
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Обръсни го човече, послушай ме. Имаше едно момче с такъв мустак, беше и закръглено и въобще никак не изглеждаше добре. Аз въобще не съм повърхностна, но не харесвам ниски, дебелички и мустакати. Ненавиждам такива мустаци, повечето момичета ги ненавиждат! ;)

Та това момче го обръсна, твърде късно но все пак, после лека полека започна да придобива самочувствие (не че някога му е липсвало или му е пречел, но беше много по-кротък, такъв миличък ама.. сещаш се.. ) отслабна бая и сега въпреки, че не е нещо кой знае какво е адски чаровен, дори по едно време го харесвах :Д сега е много отракан, с адски много приятели -живее страхотен живот.. :Д бая му завиждам :Д:Д:Д както и да е, , БРЪСНИ и живей ;) Лицето ти ще изглежда чистичко и преобразено :)Успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d27bc8c4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   А какво е девствен мустак?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: dd97678c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Твоя работа си е кога ще се обръснеш. Аз лично се обръснах за първи път миналото лято, когато бях на 16. Преди това съучениците ми се подиграваха и ми говориха глупости, но аз чаках да свърши учебната година, за да им покажа, че не ме интересува чуждото мнение.

Родителите ми нищо не казаха. Но гледам да не се бръсна често, защото изглеждам по-малък. Ти реши-ако смяташ, че няма да си по-хубав като се обръснеш по-хубаво не го прави. Или друг вариант е да се обръснеш веднъж и ако не ти хареса за около един месец ще ти порастне нов мустак. Имай предвид, че това е глупост-има много по-важни неща в живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b2edb8dec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Обръсни го! По-добре както казаха по-горе майкати и баща ти да ти се скарат у вас и никой да не разбере от колкото цяла година да си създаваш комплекс заради такова просото нещо...
ако знаеш някой какви проблеми имаме... та това твоето НЕ е проблем...
нещо съвсем нормално и естествено!
п. п. и аз миналата година се обръснах за първи път на 14 септември :D

за това този път не слушай родителите си!
на тях няма да се бъзикат, нали? на теб ще е гадно!

п. п. ако се решиш (за което много се надявам) си купи нова самобръсначка. гел може и вода за след бръснене за да не ти се появат пъпки! и за това давай по-рано, ако се появат да се скрият! имаш почти 3 седмици!

или ако искаш - говори още един път с баща си, но само двата и разбери защо не дава.
кажи му защо искаш и ако даде неоснователни причини (за което силно се съмнявам) давай още на следващият ден!

и знай - и на мен не ми беше лесно да кажа на баща ми, че искам да се обръсна.. все отлагах отлагах до като стана 13 септемви вечерта му казах и той на другия ден ми купи самобръсначка :)

ще останеш повече от доволен след като го направиш!

Пожелавам ти много кураж и успех с това и в училище!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c32bc1be7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Иди на козметик

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4eaeea75b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да не ти пука! какво толкова като ти се карат майка ти и баща ти, ха ти се скарат един път, я не. момиче съм, доста съм косматичка, 2 години търпях подигравки и взех че си ги махнах с пинсета. майка ми викаше ''недей да си ги махаш, ще пораснат по големи! '' и не порастнаха, така че да не ти пуке изобщо!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a22aaf3b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм момиче и не искам да ме помислите за някоя повърхностна кучка, но определено бих предпочела момче с гладко лице отколкото с нещо което дори все още не прилича на мустаци. А и ми е много смешно на по 14-15 години с мустаци като на 40-годишни чичковци :Д... та по-добре бръсни и да не ти пука ;)) хем няма да ти се подиграват хем ще си по-симпатичен на околоните =))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker