Писна ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Писна ми
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 633 пъти
Не ми пука.
Некво ми е много тегаво на моменти, щото само ме занимават. Всеееееки ше ме занимава с некви глупости, освен мацките, разбира се. Тва е супер тъпо, уж изглеждам супер, имам яка форма и готин подход - те са некви супер тъпи. Никво желание да лафят като хората. Излизам с няква - она си мънка под носа. Стана ми скучно и викам - зае... Пробвам Тиндър - нищо особено, тъпня.
Са съм студент 1-ва година. Не е зле тва дето уча, ама с тая тъпа пандемия нито мога да се запозная с хората както си трябва, нито обучението е като хората. Много зле.
Нашите искат и да си намеря работа. Как да го комбинирам в тая тъпа ситуация, след като е мега трудно да намеря работа, а и повечето са по 10-12 часа на работен ден. Ми аз по-добре да не бях записвал тогава, тва е като да гледаш наляво и надясно едновременно. И ми мрънкат.
Поне имам електрическа китара, която много си обичам и си я модифицирам от време на време. Искам да си направя рок група, но супер трудно. Предния опит се провали, щото останалите бяха гати несериозниците. Много ме издразниха. Ше стане, ше стане, накрая стана, ама не тва дет трябва.
Не мога да изляза да пия бира като хората дори. Тъпата пандемия.

Пандемията, дето е с 2% смъртност. Много мразя тея овце, дето обясняват как не за всички било лека болежка. Ми да сложат под карантина рисковата група, не да затворят цялата държава и да фалира всичко. Идиоти. И ми се правят на умни, еродирали професори в фейсбук. Как ме дразнят такива ретарди.

Много се дразня на цялата тая история. Поне да имах някоя мацка, с която да си прекарвам времето, ама не. Нали сега сме недостойни за тяхната особа. Може някога и мен да ме огрее слънцето, или да си пусна тото по-добре.

А да, на коментарите от рода "Хаа младеж стегни се цялата държава леш зарад такива като теб мамино синче" и прочие могат да вървят на * в една топла, влажна пещера.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 21d0065978
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те, и на мен не ми харесва, че прекъснаха нормалния живот заради изкуствено създадена пандемия, но това е положението... няма какво да направим, особено след като се случва в цял свят.

Мога да си представя какво ти е в първи курс. Аз сега съм трети, имах достатъчно време да разбера кой от специалността ми допада и кой не, създадох връзки. Точно в първи курс се запознах и с приятеля ми. Тогава първите месеци си беше вечен купон в общежитието... няма как да е същото, особено онлайн.

Това с работата... не знам какво очакват вашите. Нито заведенията работят, че да си барман/сервитьор, нито моловете, че да си продавач-консултант, нито пък след толкова пропуснати месеци работодателите са склонни да наемат новобранци. Аз работех в мола - съкратиха ни всички преди две седмици :))

Иначе знаеш ли кое е още по-лошо от това да нямаш гадже? Да имаш, но да е от другия край на България и да го виждаш веднъж на два месеца... и да се чувстваш по-сам отвсякога...

За групата - щом те влече, недей да се отказваш. Най-малкото ако си добър можеш да излезеш да свириш на Витошка, да пуснат миновачите по някой лев :)) Когато е хубаво времето де, сега зимата трудно.
Иначе има разни фейсбук групи, от които евентуално можеш да намериш хора за група. Не пречи да опиташ - Radio Z-Rock Official Facebook group и други такива.

Поздрави,
ж, 21г. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker