Момиче иска момиче! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момиче иска момиче!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1333 пъти
Здравейте, момиче съм на 17. Понякога ди предствям, че съм момче и си гушкам, харесвам се с едно момиче, като гледам какви са мъжете и ми омръзва нон стоп да мисля за тях, просто е омръзващо. И понякога наистина имаме нужда от малко релакс. Затова понякога просто искам да де сбъдне ама едва ли коя ще иска, няма да има такава. Винаги когато видя хубави момичета и жени ги харесвам и ми става едно хубаво. Все искам да гушна една, да си я имам като съпруга и такива работи. Наистина искам да го изживея това чувство, ама знам, че май няма да имам шанс, най много с проститутка, което е безсмислено и не си струва. Които ще да ме мисли за луда, мъжете много ли са добре. Винаги съм си мислила да си направя мъжка прическа, да се облека като момче и тн. Ама едва ли ще има такава, която да се влюби в такава като мен. Чстно не съм лисбийка, а просто, когато си мисля и когато се сетя за това се чувствам страхотно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 76b5d27554
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си гадже-момче да те скъсва от секс и ще забравиш за всякакви такива ненормални извратении.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 23764762a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, прочетох историята ти и наистина не знам какво да мисля.

Не те разбирам, нито пък мога да си се представя на твое място, но някак си ти съчувствам наи-искрено.

Доста хаотично си написала текста си. Мислите ти са залутани и не съвсем ясни. Но пък не мога да не те поздравя за пунктуацията - всред толкова сложни и завъртяни изречения ти открих само една пропусната запетая, и то затваряща, и то в последното изречение. От това прявя извод, че старателно се опитваш да подредиш мислите си, да структурираш цялостна и свързана линия на разсъждение. Моят съвет е да не се тревожиш. Понякога хетеросексуални хора си фантазират какво би било, ако са интимно близки с партньори от същия пол. В това няма нищо осъдително или противно. Е, леко е извратено, разбира се. Изясни за себе си какво точно искаш, защото от историята ти много-много не става ясно. И ако толкова ти се иска да се прегърнете с онова момиче, просто я помоли да те гушне.

Бъди здрава, авторке, и се пази

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e094de6b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мило момиче, преди време направих малко проучване сред познатите ми хетеросексуални жени - изключих всички определящи се като лесбийки или бисексуални и открих следното - малко повече от половината хетеросексуални жени намират за приемлив сексуалния контакт с жена, а малко по-малко от 1/3 даже са имали поне един такъв - най-често в тийнейджърска възраст.
За сравнение - не намерих нито един хетеросексуален мъж, който да намира за приемлива идеята за сексуален контакт с друг мъж (отново изключвам определящите се като хомо или би).
Така че мога да кажа две неща - първо не се впрягай че си нещо ненормална, защото ти харесват и момичета, второ "почукай и ще ти се отвори" - навитите за подобно изживяване са повече, отколкото можеш да си представиш.
Горе главата!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 094644a9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съвсем превъртяхте и който ви казва, че тия неща, които си мислите било то момче с момче или момиче с момиче са нормални, то тогава и той е ненормален като вас. Господ те е създал жена, ти искаш да ставаш лесби. Ебахти пробития народ.

Гаро

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7afa09f814
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не знам дали един човек ги пише тия кратките коментари към някои теми, но който и да е, направо кърти. :D

Авторке, такива момичета като теб не са толкова редки, колкото си мислиш. Аз лично познавам някои такива и не си правеха мъжки прически. Обаче това да си гушнеш проститутка вече наистина ми звучи странно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ef1e64c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нормално си е,по принцип жените експериментираме със своята сексуалност,докато при мъжете не е така.Всяко момиче си има своите изпълнения със жена,така че не си мисли че си нещо изключително,и аз съм минала през това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 841f9bbbbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 1
Някой трябваше да го каже

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c0d260ce53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не съм била с момиче, но номер 1 не ми се вижда извратено. И на мен са ми минавали такива мисли. Има къде да ги намериш, но те са осъзнати и определено не търсят такива, дето искат да пробват от любопитство. Така че първо опознай себе си, пък после търси.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 350351c419
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да не си Би...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ef458612de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Що пък да няма шанс?! Не те разбрах много добре, но оставам с впечатление че, си с по- мъжко съзнание. Не говориш за сексуалната част, а гушкане и релакс...
Може си би, просто още не си наясно още със сексуалността си.
Имам близка, познаваме се от тийн възраст.
В началото казваше че, е бисексуална. На нея и харесваше да се облича като момче, даже постройката и беше мъжка. Бъркали са я в дискотека с момче :) А е много красива жена.
Забременя от едно момче, бяха в кратка връзка като тя едновременно поддържаше и друга връзка с момиче. Не знам дали идеята беше само да забременее, но след 3- ят месец от бременноста се раздели с момчето. После си роди детето и си го гледа. Междувременно беше продължила връзката с момичето, няколко години изкараха заедно, в последствие се разделиха.
След мъжът от който забременя, доколкото знам не е била повече с мъже. Тя е много добро същество, но си има нещо нейно си и много се старае да изглежда "лошо момче" за които не я познават.
Аз обаче я познавам и знам със сигурност че, за човек който обича и душата си ще даде!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4528e747c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като става въпрос за секс и забавление може Почти всичко.
Ти обаче не говориш за това, а говориш за чувство, до колкото разбрах.
Говориш за това как си представяш да си мъж и прочие.
Най-добрият съвет можеш да си го дадеш самата ти.
Попитай се какво те привлича в женското, какво в мъжкото тяло.
Върни лентата назад и си спомни преди какво те е привличало.
Помисли как искаш да мине животът ти за напред. С кой и как искаш да го прекараш? Какви хора те привличат? Нормално е ако момчетата около теб са боклуци, а момичетата се показват като по- отговорни и лоялни е нормално да ти навлизат подобни мисли. Само предполагам.
Като имаш нужда от релакс - релаксирай. Като не ти се мисли за момчета- просто не Дей. Много момичета, а и момчета избързват да търсят момчета, в повечето случаи откриват човек, който е неподходящ, и да омръзва им от постоянното търсене. Но вместо да спрат, решават да търсят, но нещо друго да е.
Не знам при теб как е.
Тепърва ще се развиваш и ще мислиш за различни работи.
Ако се чувстваш странно се разсейвай с нещо.

Направи си дълга равносметка.
Опознай се, както каза номер 8.
Успех. Аз съм на 17- момче.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 85622ec5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хубаво казваш, че не си лесбийка, ама точно като такава звучиш. Не го казвам с лошо аз лично съм лесбийка и също съм на 17. Не мога да те разбера съвсем аз лично си харесвам женствени момичета и съм такова. Имам обаче познати момичета, които си правят мъжки прически(някои са си хетеро) и се обличат като обратни. Щом ти се иска, направи го. Има много такива момичета, а и има много които си падат по тях. Не се тревожи момиче лесно ще си намериш. Трудното е първо да се приемеш. Колкото до гушкането какво толкова просто я гушни. Това му е предимството да си лесбийка можеш да си гушкаш всички момичета на воля и никой нищо няма да заподозре. Момичетата си се гушкат.
Успех мила
П.П. надявам се да си намериш момиче и много да го гушкаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bb56c8ff43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Така както описваш нещата, може би ти липсва обич и инстинктовно смяташ че гушкането ще я навакса. А се фокусираш върху момичетата защото си разочарована от мъжете предполагам. Странна мания имаш, но нищо скандално. Вероятно ще е трудно да го осъществиш обаче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker