Копират ме! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Копират ме!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1144 пъти
Здравейте! Бих искала да споделя една важна история. Преди няколко години като бяхме малки играхме с едно момиче пред блока. Аз сега съм на 17, а тя е една година по малка от мен. Така всичко беше нормално. Всеки ден играхме с нея и другите деца долу до късно. Но един ден вече чувствах вече голяма и спрях да излизам долу. А тя честно не ми беше нещо по близко с мен а с едно момче и едно момиче, а аз бях по близка с едно момче пред блока. И така изведнъж бях на магазина поздравих я нормално. На другия ден ме махнала от фейсбук без причина, без нищо да съм и направила. Даже предупреди комушииката и другите деца да не ме поздравяват. И майка й също, а когато виде наще те я поздравят с кеф. Аз хиляди пъти им обясних, че така се случва те пак си по тяхната гайда. Друг ден по късно те правиха ремонт на апартамента си. И започна да качва снимки като видях се хванах за главата, то те направили също като нашия. Даже започна и по дрехите да ме копира. Бях вързана на плетена плитка отстрани. Прибрах се вкъщи, гледам рита топката отдолу и започна да се плете и тя. А в училище като бяхме аз имах 5 на матурата или тест беше не помня точно как беше, но минава с приятелката си покрай мен и ми се присмя там за това. А аз нищо не казах и просто се продължих. И като минавам все ме гледат много натрапчиво, още малко очите им ще хвръкнат заедно с другите клюкари на пейката. Преди все носеше раници, а като видя от м мен вече започна да носи чанти през рамо. А и да допълня, че обикновено не се обличам като кифла, а нормално например риза с дълъг панталон, широки крачоли. Честно не ми харесва онзи неестетичен стил. Пък и има още една подобна, следва ме в инстаграм. И с течение на времето забелязах, че започна да се снима като мен, да застава като мен и тн. Нещо й е много любопитно, като на секундата ми гледа сторитата веднага. И така онази горната минава покрай мен все едно не ме вижда, а другото момиче не ме поздрави, заради нея и ле гледаше някяк се тъжно. Веднъжж дойде пред очите ми с нейния приятел, тоест гаджето й, и започна му се бута и да се целуват и тн. Точно под моята тераса. А тя живее не там, където съм аз, а в друг блок.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7bfb17fb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами радвай се! Щом някой иска да е като теб, значи те счита за голяна работа.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 90af186218
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тази история я пишеш за 3 път. Не знам какво психично заболяване имаш. Ама сериозно отиди и се прегледай

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7bfb17fb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 2

Неее, глупости, ама как!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2fe2ad33c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си на 17, а на 11.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 39365c1042
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Точно на теб ще ти завиждат,мхм.
Наистина имаш проблем психически,ако отидеш на психолог и паралелно с това се ограмотиш може и да ти завиждат за нещо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7d6c120ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери слабостите ѝ. Примеено ще започнем от дрехите, ако тя има някаква част на тялото, която не харесва и я прикрива, ти се обличай така, че да ти се подчертава тази част(ханш, талия, корем или др)Блокирай я в Инстаграм и когато е с нейни приятели и тя по някакъв начин те е изкопирала, отиди спокойно при нея и се дръж като, че ти си нейн идол. Пеинерно:Здрасти, как си! Готини плитки, обаче са леко разхлабени, за да ти станат като моите си има специална техника. Така ще я изложиш, гарантирам ти! Аз съм минала през същото и повярвай ми тепърва ще има такива досади в живота. От малки трябва да се научим как да ги поставяме на място! Пък от друга страна се радвай, защото по този начин тя показва, че няма своя индентичнист и твоята ѝ допада и затова я копира. Моля те сподели какво е станало после и на колко години си(;

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5713bf2a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До номер 7 Няма как да се случи това, за което ти ми предлагаш, понеже тя не говори с мен и ако започна, за да не стане скандал затова се опитвам все по най възможния начин да я ядосам, като се обличам по хубаво от нея и да стягам си някой части на тялото, който тя ги няма. На 17съм. Малее сега видя от мен, че ходя на частни уроци по рисуване и тя май ще се записва. Ех тоя копирач бе.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5713bf2a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 6 Иди при личния и кажи, че си травестит и как ще ти се смее. И горкия/ горката Ганьо си е Ганьо. Мале умрях от смях. Горките, направо ви съжалявам.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 73e38eeb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж престани да се мислиш за нещо повече и спри да си въобразяваш, че някой те копира и така да е какво престъпно ли е? Спри да пишеш едни и същи истории банална ставаш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker