Любовна мъка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любовна мъка
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 879 пъти
Здравейте, искам да Ви попитам нещо, което много ме мъчи!
Историята ми е такава, че се запознах с едно момче, след като ми писа в социална мрежа, тоест не сме се запознали дори на живо!
Проблемът е, че това момче, с което се запознах е близък приятел на едно друго момче, което ме лъжеше, че има чувства към мен, за да може да ме използва, подигра се с мен и сега се притеснявам, че ще стане същото. Приятелят на сегашното ми гадже, с което се запознах по чат и тръгнахме заедно искаше да си легна с него, но аз не пожелах да отида и сега мисля, че чрез гаджето ми, което му е приятел иска да ми го върне и да ми направи мръсно, понеже той е много отмъстителен и гаден характер. Аз го питам постоянно гаджето ми дали има нещо такова, защото не знам за него, явно и той ме харесва щом при запознанството ни още да ми предложи, но мен това много ме притеснява да не ме нарани, той обаче не признава, аз и не очаквам някой, който прави нещо зад гърба ми да каже да, така е, права си, но просто дали да му вярвам?!Всеки път ми казва не съм такъв, има предвид за другото момче как е постъпило с мен, обяснява ми ще разбереш сама като мине малко повече време и като се видим, че аз наистина много държа на теб.
Въпросът ми е според Вас дали мога да му вярвам и дали трябва да съм предпазлива, дали ще ме използва и той както онова момче, защото и двамата са много харесвани и желани и не мога да повярвам как се занимава с мен? Да бързам ли да правим нещо или по-скоро да изчакам да мине време и да се опознаем, за да не остана разочарована накрая. Забравих да кажа ако има значение на 16 сме, той е с половин година по-голям от мен. Държи се наистина много мило и загрижено, но всичко се прави с причина, а тя дали е, защото просто ме харесва или си има някакви задни мисли това вече може би само той си знае, аз не съм му в главата.
Благодаря предварително, наистина е много важно за мен да чуя какво мислите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 893fb7c46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че е най-добре да пораснеш повече преди да се впуснеш в любовта. Аз съм момче на 16 и сега мога да ти кажа, че любовта е много сложно чувство, което рядко е истинско. Има разлика между любов и сексуално влечение. В края на иналата година признах чувствата си на едно момиче (беше мъжко момиче). То не знаеше какво да прави и остави запитването ми без отговор. След това усилията ми да я направя "моя" продължиха следващата година, последвани от обсебено мислене, притеснения и кой знае какви глупости още. Всичко в мен се влошаваше, станах по-изнервен, по-неспокоен, страдах психически и физически, депресията ми се усили и мислех за самоубийство. Всичко приключи заради нея и в началото бях смачкан. Исках тя да страда, исках да видя момчешките ѝ приятели да страдат, мразех всичко в нея. Но после си научих урока, узрях, придобих повече самочувствие, станах по-спокоен, по-щастлив, можех да се усмихвам, все още я обиждам, когато стане дума за нея, но само с цел забавление. Стигнах до заключението, че тя не си е струвала поради много нейни качества, включително и семейството ѝ.

Какво искам да кажа? Че още сме малки за "любов". А това със сродните души... по-голяма простотия не съм чувал. Да имаш взаимоотношения с някой не оправя живота ти и не решава проблемите ти, то е нож с две остриета, който ти слага повече товар на гърба всеки ден. Трябва да поозреем още няколко години и тогава да си търсим партньори, а не сродни души. Засега се концентрирай върху училището и бъдещата ти работа. Няма лошо да си необвързан. Всичко ще си дойде на мястото от само себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 81d6bae34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Естествено ,че драгият иска да преспи с теб .
И как так тръгнахте по интернет ? На колко години си ,за бога ?! На 11 , вероятно ? Няма смисъл да ми да у задаваш такива въпроси ,сама си си отговорила .
Бъди по-обрана в действията си .Мисли ,преди да се филмираш в някаква измислена фантасмагория .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker