Първи път, но леко по-необичаен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Първи път, но леко по-необичаен
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1831 пъти
Здравейте. Пише момиче почти на 19 години. Историята е следната, леко е заплетена. Наскоро започнах да се свалям с едно момче от училището ми, съседен клас, към което аз винаги съм имала симпатии, но по-скоро повече физическо привличане, защото той не е подходящ за по-сериозни неща, за съжаление. Както и да е, всякакви чатове и т.н... и реших, че искам да спя с него. Реално и той това иска. Просто знам, че съм готова и точно той ми харесва, и ми е забавно и просто се чувствам добре при мисълта да съм с него. Той обаче смята, че не съм девствена, а то не е реално така. Аз не искам да му казвам и смятам, ако се стигне до това, разбира се, да се правя на луда. Но не знам, леко се тревожа какво ще стане, да не се обърка нещо. Проблемът ми да не казвам това не е защото ме е срам или такива неща, знам, че това е нещо хубаво, но просто обстоятелствата го изискват. Той си пада така малко клюкарка и го знам, и си поемам риска, че може и доста хора да разберат, но в крайна сметка това е нещо лично и не смятам, че трябва, но нали знаете как стоят нещата, за жалост, особено в гимназията. Най-вече, има цяла групичка хора във випуска ми (аз съм 12 клас, и слава Богу), които въобще не ме харесват и непрекъснато за нещо ми се подиграват, но без реално причини.. но както и да е, и затова не искам той да разбира, че ще ми е първи.
И така, решила съм си, че много го искам и ще го направя, но се притеснявам да не стане някой фал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: c278cfae6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не то прави замо заради едното е.ане.Отдай се на мъж,в който си влюбена наистина.И той ще те уважава повече от другите.Иначе,припикало ти се,ти си мислиш,че ти се е.е.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7c83dda2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз искам това да направя без да се разбира,че ми е първи...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6465ceb31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Сериозно ли?
На 19 години, а разсъжденията са като на осмокласничка. Прочети сама какво си написала и обмисли всяка една дума. Сама ще стигнеш до твърдението, че това момче не е подходящо. Падал си клюкарка, не бил сериозен. Е, за какво ти е тогава, да ти бъде първи за да не изоставаш с това че си девствена. Стегни се и се отдай на сериозно и отговорно момче, а не на такъв женчо. След време, когато срещнеш подходящото момче ще оцени това, че си се запазила. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0ee0f3b9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Писала съм го и в друга тема,моят приятел изобщо не разбра че съм девствена,но при мен не е имало нито кръв нито болка понеже си ползвах вибратор преди да започна да правя секс

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 018bca3063
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кажи му поне секунди преди да го направите( като се съблечете голи примерно), защото трябва да е внимателен, иначе 99% може да си сигурна, че фаул ще стане и то голям.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c2acedf788
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това звучи, странно. Ако ще се надцаквате по-добре не прави нищо. Може да има болка, искаш сама да си я причиниш физически, като не му кажеш. Ами твой избор. Когато човек избира, с кого да прави секс, не го прави просто ей така, за да мине номера. Това са хубави моменти. Не държиш ли да си с някого който си заслужава? А ти как се оценяваш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f5dffa170e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Много благодаря за отговорите. Да знам, че е доста странна ситуацията, но просто към него имам истинско привличане, въпреки всичко. И се влюбвам много трудно, почти невъзможно и то почти винаги в неподходящия...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f5dffa170e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 1 от авторката: Да, разбирам, но това е, че аз наистина сън влюбена в него и ако не бях, не бих се занимавала. Познавам се, когато наистина си харесвам някого и то затова е всичко, въпросът тук е, че не сме във връзка, което знам, че не много ок, но...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 584e17d6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо на тоя смешко да му правиш реклама като му даваш девствеността си? Няма какво да го промотираш, точно такива каквито ги описваш трябва да ги свалиш от престола. Да отидеш и да намериш стойностно момче, което те уважава и да му подариш девствеността си.
Щом главното нещо у този "клюкар" са много негативни думи, защо изобщо се занимаваш с него. Най-вероятно има социален статус в училището, а момичетата имате влечение към това. Но той да си е изградил социален статус като се държи като смешник, направо... Всички, които му обръщат внимание са смешковци. Няма ли някой читав и силен да му "обясни" с държанието си към хората и ценностите си, че такива като този "клюкарката" не заслужават подобно внимание.
Напрягам се когато жените се предлагате толкова лесно. Извадете някаква сила от себе си и Айде малко бе! Стегнете се.

И цял живот да се старая да съм истински мъж, да жертвам моментни облаги, да не се подавам на изкушения, да разбирам емоциите си, слабостите. Да запушвам "пробойни" и да трупам да трупам.. Пак няма да съм истински мъж ако до мен нямам такава жена.
Жена, която също е жертвала, търпяла и няма онези пробойни да си жертва ценностите (дори няма да говориме за повтаряне на грешки).

Да е*а бе.
Не знам какво да казвам...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d1ed6a763c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   При толкова много червени флагове, защо ще си легнеш с някаква мъжка курва ? Ако нямаш уважение към себе си, другите също няма да те уважават.
Само за секса, поне гледай да е с някой дискретен, не мъжкия еквивалент на кифла. Та прецени дали за няколко пъти секс си струва да си вгорчаваш живота допълнително.
Иначе спор няма - най-много ви бива вас жените в това да си 'искате' разни боклуци ей. Сами си навивате разни глупости и после 'ама защо така се получи'

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker