Влюбена в не когото трябва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в не когото трябва
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2917 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 17 години и имам голям проблем... Ще го кажа направо-влюбена съм в най-добрата си приятелка!!! Да знам, че е ужасно. Не знам какво да правя, не мога да и кажа, защото ме е страх, че ще я изгубя, а аз не искам това. Тя е единственият човек, който не ме е предал.. държа на приятелството ни изключително много.

С времето се примирих и живях с това вярвах, че скоро всичко ще свърши.. ще ми мине, но не стана така това продължава с години и ме боли много. Не бяхме толкова близки, но преди една година това се промени и станахме неразделни. Нещата загрубяха преди една две седмици, когато тя тръгна с моят бивш най-добър приятел, с когото до скоро бяхме скарани. Аз знаех, че го харесва дори и помогнах да му каже.. радвах се за нея.. но когато ги видя заедно и сърцето ми се преобръща.

Искам ли да си тръгна, на нея и става тъжно и и развалям всичко, а когато съм там сълзите ми напират и не се сдържам. Искам всичко да спре ако можете дайте ми съвет, наистина ще съм благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: fc9901b9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да си влюбена в най-добрата ти приятелка ти трябва да харесваш като цял същия пол
в смисал че колкото и да си влюбена ти трябва да имаш влечение да се заглеждаш по други жени.
Помисли си да ли е така само към нея ли са твоите симпатии или към женски пол,защото може просто да е обичаш като приятелка и да ревнуваш кагото виждаш,че някой е с нея,тогава се поражда страх да не я изгубиш и искаш цялото й внимание да е насочено към теб,ако е така ти не си влюбена е просто си обсебена от приятелката си и също какво точно искаш от нея,имаш ли някакви интимни желания спрямо нея

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 40747b91f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен просто ревнуваш. :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bc717c3c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1 мисля, че е прав.
Щом преди си имала гадже от мъжки пол, следователно харесваш мъже.
Но пък може да си станала лесбийка.
Все пак най-вероятно си бисексуална, намери си някой/някоя и с тази останете само приятелки (нямаш шанс с нея, тя едва ли има като твоите чувства).

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: eacb4f20d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също имам подобен проблем- харесвам една жена, но до сега съм имала връзки само с мъже. Обичам, обожавам тази жена, но не се заглеждам по други жени, не се възбуждам от жени. Чувствам се ужасно, не знам какво ми има... За моя случай какво може да се каже, може би съм Би. Наблюдавам се внимателно, когато съм сред хора- харесват ми стройни, хубави момчета, хубавите жени са ми просто конкуренция, това чувствам. Но това към онази жена е абсолютно, тежко влюбване, от което не мога да изляза. Изпитвам желание само към нея, разбирате ли, все едно съм влюбена в някой мъж. Може би съм се подвела в нещо в нея, защото тя е лесбийка и изглежда като едно страшно красиво момче, в смисъл, че носи къса коса, спортно тяло с малко дупе и много красиви очи. Аз съм в опиянение, не мога да върша нищо без да си мисля за нея. Днес например излязох сред природата, беше прекрасно, но отново си помислих как бих искала да съм с нея, да си говорим, да се държим за ръце. Никой не знае за това, майка ми ще ме убие, ако разбере.
Никой не може да ми помогне. Само тя.
Т.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 140796a16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 3... Не съм имала гадже от мъжки пол става въпрос за момче което ми е бил като брат.
Номер 1 мисля, че това което изпитвам към нея е много силно.. имам чувството, че мога да направя всичко което поиска от мен.. разбира се привличат ме и други момичета, но никой и нищо не може да се сравни с нея. Не искам абсолютно нищо от нея.. не бих могла да я поставя в такава ситуация.. не мога да и кажа (не е просто ревност) главният въпрос е как да спра да я обичам.. (блягодаря ви)
Номер 4 ако искаш може да ми споделиш обширно бихме могли да си помогнем ако имаш желание остави инфо за връзка ОТ АВТОРКАТА

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 44aa2b2a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Може би си влюбена в момчето!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 9b0a2dd042
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам, човек! Ако тя е хетеро то шансовете са ти направо нулеви. Не гледай, че по филмите момичето винаги се оказва едното изключение и двете заживяват щастливо. Моят съвет е с нея да си останете приятелки, но за да е възможно първо трябва да я забравиш. Първо се отдели за малко от нея. Така ще видиш, че всъщност можеш и без нея. Виж можеш да си потърсиш и друго момиче, което по-може да отвърне на чувствата ти. Наистина приятелката ти може да е прекрасна, но като не става не става. Продължавай напред и съм сигурна, че ще си откриеш някой!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker