Проблеми с главата ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблеми с главата ми?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2811 пъти
Здравейте! Най-сетне се реших да напиша една тема във вашият сайт. Тя е свързана с проблем, който имам от доста години. Преди да започнем да допълня, че съм на 16 год и съм момче.

И така да започнем... Преди години, когато започнах училище бяхме разделени на 2 класа: А и Б. Аз имах късмета да се падна в лошата половина на класа изградена от: пушачи, наркомани, ку*и и какви ли още не хора. Докато другата половина бе изградена най-вече от отличници и т.н.

За моя жалост аз се оказах най-добрият ученик от класа, като имах само 6-ци и малко 5-ци. Разликата каква е? - Вторият най-добър ученик в класа завършваше с 4. 00. Всичко започна от 2-ри клас, всички се имаха за много силни. Аз като най-умен искаха от мен домашни и т.н. и постоянно се еб*ха с мен. И тук идва съществената част от темата ми:

Тези тъй наречени ми съученици постоянно ме биеха. Най-леките удари, които съм понасял може да се окажат най-болезнените. А по-точно изътрпявал съм да ме удрят в стената... да гасят цигара в мен (да допълня, че в класа имаше пушачи още в 2-3 клас). Най-леките удари, които съм понасял са ударите с книги, учебници и раници по-главата ми. Това ми беше най-лекото според мен. Ще каже, защо не съм казал на някой... да то 15 казах на директора учителите те само им казват да престанат... спират за няколко дни и пак почват... на родителите им съм казал те са говорили с директора и пак се стига до едно и също...
И така всеки ден посинен, всеки ден ме удряха по главата с какво ли не...

Това продължаваше до 6 клас, от там вече се хванах в ръце почнах да тренирам и сега никой не искам да ме бара а който го е сторел си го е отнасял. Не мислете, че съм станал наркоман или като тея които са ме биели, все още съм пълен отличник, но пък и вече съм защитен, защото съм много силен.

Проблема ми е в главата. Явно от многото удари претърпяни през миналите години нещо се е наранило в нея. Не, че ме боли, а просто имам странно чувсто.

Не отдавна (около 1-2 год.) хванах тази болест как се казваше, а да "дежа вю" или нещо подобно. За нея бях чувал само по филми и мислех, че е измислица. Истината, е че 4 от 7-те дена в седмицата ми се струва, че ги минавам вече за 2-ри път и знам какво ще се случи... Тези дни реших да поразгледам за тази болест и отворих wikipedia. Там пише, че се появява при химичен дисбаланс на мозъка, което си нямам и напредстава какво е и ще се радвам да ми отговорите.

Освен това "Дежа вю" имам и друг проблем. Нещо с очите. Когато до мен има човек и просто докато се движи и маха с ръце те се затварят, все едно ги е страх и когато някой е зад мен също падам на земята направо..

Когато си мия очите, не мога да ги измия добре, защото при само плискане да вода те се затварят автоматично, същото е и при плуването.

Сега не мога и да скачам. Нито от високо нито от място. В училище както сигурно знаете има упражнение за скок от място, но аз просто не мога да го направя, пробвал съм се много пъти и не се отказвам ама вече 5 год не мога. Когато скачам от дърво например очите ми се затварят и не виждам къде скачам. При скок от място главата ми се замотава, все едно нещо се движи в нея...

Ще се радвам ако има някой по-запознат с така нар. "Дежа вю" и различни проблеми с главата да сподели ще следя редовно темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 835e62b9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това което тези мърши са правели с теб е ужасно, но защо не си поискал да те преместят в другата паралелка :( а колкото до тая болест появила се е заради силните удари в главата...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8c195b62ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен имаш сериозен пробелем. Трябва обезателно да минеш през скенер, за да се види, дали нямаш някакъв проблем. Няма да те плаша, но друго решение няма!
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 74c12a7379
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това дежа вю, не го взимам за болест. Проблема където си затваряш очите е в нервната ти система и не е болест не точно, поради многото удари преди (понеже е рефлекс в такива случай да се затварят очите) ти се е запечатало в съзнанието и оттам се случва. Обаче това за скачането не мога да си го обясня, кажи на някой лекар и да се види ще има ли скенер как са нещата от какво се нуждаеш. Но не е нещо толкова фатално само не се шашкай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: de3b23f890
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, да, да, обезателно иди на лекар! Ние тук трудно бихем могли да ти помогнем...
А иначе има една книга на Стивън Кинг - "Мъртвата зона". Там с едно момче се случва нещо подобно.. Може би ще ти е интересно да я прочетеш, ако не си. Успех! Дано се оправиш :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fccd1a83d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1 добре го каза! Мърша е дума, която най подхожда на такива глупаци. Дано живота им извърти жестока шега а ти не се отчайвай и дано се оправиш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f3ec049f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нищо ти няма с главата, просто нервната ти система не е както трябва. Проблема с очите се дължи на това, че си развил "страхова невроза" иди при невролог и нещата ще се оправят.
А това за "Дежа вю" не е сериозно и аз като бях на 13-14 си мислех, че всичко се повтаря за 2-3 път.

Princetonboy

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: afb0b2859d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, това са породени рефлекси. С години са те били и тялото е взело нещата в свой ръце да се защитава. Всички тези неща са просто рефлекси.... "дежа вю" не е болест приятелю...


-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d0337c8d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От автора: Благодаря за всички отзовали се. Непременно ще отида на преглед да видим за какво става въпрос. Иначе забравих да спомена още един проблем:

"Бавното запаметяване и бързото забравяне" - Така да го кажа. Когато чета някоя книга и като минат 10-20 страници вече не помня какво е ставало в началото.

Когато гледам филм го забравям изцяло след 1-2 месеца. Дорид а съм го гледал 3-4 пъти дори пак го забравям.

Когато уча, много бавно запаметявам наученото и ми отнема часове да се оправя и в крайна сметка го научавам но на другия ден имам само бегли спомени.

Относно Дежа Вю прочетох доста материали и наистина не като болест а и доста хора го имат. Но ме дразни. Примерно в момент, с който съм с приятели ми се струва, че вече се е случвало и знам какво ще каже всеки от хората до мен, всъщност просто ми се струва че го знам, че ми е на езика но не мога да го кажа. И това ми се случва доста често и почвам да се дразня, разбира се ако беше да знам какви са числата от тотото да ги пусна да взема джакпота няма проблем :d;d;d това в кръга на шегата.

Защо не съм искал да се преместя в др. паралелка или даскало? - Причината, е че училището в което учех искаха да съберта умните и добри деца в А група а другите малоумни и тъпи в Б гр. явно за да създадат повече умни деца, но с цената да запълнят Б гр. са вкарали точно мен... Родителите ми не искаха да чуват, имали си достатъчно свои проблеми. Не че някога са ми помагали... но да не отклоняваме темата.

Това със скачането не е голям проблем, не вярвам да ми се налагам за напред да скачам от сгради или дървета :D:D А в даскало остават 2 год. още за една точка за скачане не съм по физическо така или иначе съм добър във всичко останало.

Добре, че не се пристрастих в старото даскало да пуша, защото са ме карали, хах дори момичета са ме карали да ги оп*вям, като пак да кажа класа ми беше пълен с какви ли не хора, не съм се възползвал обаче, защото може да ми лепне някоя болест....

Като знам, че има още много такива места в България с такъв живот направо ми идва да хвана влака за... абе не знам за къде ама в Ирак ще ми е по-добре отколкото тук :D

Благодаря отново за съветите и непременно ще посетя лекар.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: fc1ead74b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И слабите удари са опасни те се трупат и трупат. Съгласен съм, че има много хора като тези, цяла паплач са повярвай пълно е с тях и по-чужбина бил съм с няколко такива и най-после свърши сега не изкам и да си мисля за тях, а ако ги срещна на улицата сигурно ще ги подмнина.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: db3f1ec413
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей аз имах хипохондрия и от там четох и за дежа вю и ме хвана страх от дежа вю, и от тогава натам, незнам колко месеца все си въобразявах че имам дежа вю при различни ситуации, понеже заради тия хипохондрични страхове и четох както казвам за дежа вю и придобих страх, и заради страха беше и често си въобразявах че имам дежа вю, но не беше така.
Просто въображение.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ef870b83ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ужасна история, просто ужасна.. Като гледам какво ти се е случила, чак мен ме боли.. Шапка ти свалям, че си се записал да тренираш и си ги научил. Ужасно ти съчувствам.. Надявам се на никого друг да не се случва.. Тези изроди са ти провалили целия живот с това "автоматично" затваряне на очите.. За съжаление не мога да ти помогна, с удоволствие бих го направил ако можех :/ Надявам се да се оправиш колко се може по бързо /ако е възможно, дай боже/

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3746dcc609
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много ми е жал за теб.. историята ти ме разчувства.. тва е направо отвратително.. и аз познавам такива изроди.. но не отблизо.. бедния дано се оправиш.. иди на невролог, на скенер.. не съм много наясно с медицината, де.. иначе обезателно щях да ти помогна.. дано се оправиш ;( :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a06ca19e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   чуй ме.. нищо ти няма, тва е пубертет. Дежа вю не е болест а състояние характерно за всеки един човек. имаш чувството че изживяваш нещо което преди си преживял :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker