Мразя всичко! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя всичко!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1122 пъти
Здравейте, хора. Момче на 17 години съм. Моята история е такава, че мразя всичко ама абсолютно. Аз съм една тъпа п***ка. Имам чувството, че нищо не става от мен. Базлив, неуверен, хърбав идиот ей тва съм аз. Като гледам някои кви мъже са, а аз един смотан мишок. Мразя вече всичко и ми иде да се самоубия. Исках да спортувам и боен спорт ама нали имам искривини по тялото и не мога да запазвам добре равновесие. Ходих на лостове и фитнес ама ги спрях заради сегашната обстановка с фитнеса. С една дума аз съм смотаняк и нищо не става от мен! Ако искте ме насърчавайте, ако искайте не дейте ваша работа просто исках да споделя. Един, тъп скапан, зубрач съм аз, очукан от живота!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6c44b406c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се мразиш, приятелю. Самият факт, че искаш да си по-добра версия на самия себе си, означава, че те е грижа за себе си и се обичаш. Просто тази любов е неосъзната. Ако не се обичаше, нямаше да ти пука дали си хърбав, смотан и т.н.

Аз бях като теб и започнах от там - осъзнах, че се критикувам, защото се обичам. Просто промени тази любов да не се изразява в самокритика, а в самонасърчаване и себеприемане.

Според мен проблемът ти е, че си максималист и се сравняваш само с най-добрите. Всеки си има кусури и не е казано, че трябва да си по-по-най. Достатъчно е просто всеки ден да си дори с милиметър по-добър от предния ден. Дори не е казано да е абсолютно всеки ден. Състазавай се със своята версия от миналото, без да се натоварваш със сравнения с другите. Всеки е различен и всеки си има недостатъци, това е нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fdbbb263b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И аз винаги съм се мразила,а съм по-малка от теб с няколко години. Но пък виж,намразих се-да,съучениците ми ме намразиха,ама задминавам и двете паралелки по знания в училище. Езиците ми се отдават,ще ходя на олимпиада този уикенд. Много неща ми дойдоха като шок. Изгубих се сама в себе си,но...не е по моя вина. Хората ми ме чакат да си стъпя на краката пак и ще го направя,когато Бог е казал.
За да се харесваш,прави това което харесваш и ВИНАГИ БЪДИ ДОБЪР С ДОБРО СЪРЦЕ! Може да ти звучи твърде момичешко,но...това е момче. Това е,което мога да ти кажа.
От едно скапано момиче на 14

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 110328a651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човек е специален по негов си начин всеки един от нас е прекрасен не може всички да сме най-добри, всеки човек е добър в едно нещо а в друго не приеми се такъв какъвто си.
:)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f5e6797ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отивай на лостове навън. Със сигурност има някъде наблизо. Да си зубрач е страхотно. Още 2 години и завършваш, а след училище нищо не е същото. За всяка умна жена е важно мъжът й да е по-умен от нея. Та за момента те съветвам да наблегнеш на лостове и учене. Иначе преувеличаваш - по мое мнение огромна част от момчетата са грозни, едва ли специално ти си много по-зле. Красивото лице не е най-важното нещо, а тялото можеш да подобриш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e0e778f8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те много добре аз скоро ще правя 13 и мразя всичко режела съм си вените над 3 пъти натровила съм се с хапчета (не не съм филмарка) буквално живея в друга държава и не мога да си намеря приятели нито нищо не ми се стой тук искам да отида в България просто на моменти ми идва да се самоубия просто ми писна от всичко грозна съм не се харесвам писна ми искам поне един приятел да имам когото да е от моя град имам една приятелка от бг но сме п
Много далече и в бг дори да съм няма как да се видим и казах на нашите че искам да отида в България но те казаха че трябва да стоя тук при тях а аз не искам и като цяло поне се радвай че живееш в България и имаш приятели.... аз и това нямам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker