Тези чувства мислех за погребани, но се връщат като гръм в сърцето ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тези чувства мислех за погребани, но се връщат като гръм в сърцето ми
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3120 пъти
Искам да благодаря на всички за слонското търпение и може би баналната ми история, но за мен е много важно и ще съм ви благодарна, ако ми дадете адекватен съвет..

Всичко започна през лятото на 2009 г. Имахме гости и към 23:00 си легна сестра ми, около 00:00 си легна и майка ми, останахме аз, баща ми и той. Най-погрешната ми тръпка, най-безумната постъпка. Вече бяхме стигнали точка на кипене и И. се качи до тях, за да вземе дискове. Забави се около 10 мин. и като звънна баща ми ме прати да му отворя. Отидох и отворих И. ми каза, че иска да си дам номера, за да може утре да си ги вземе, защото няма да има никой друг у нас евентуално. И разбира се дори не предполагах, че има задни мисли. Седнахме на масата и той взе да си играе с телефона след няма и 1 мин. получих СМС от чужд номер, в който пишеше: Харесваш ми много. Зачудих се и като навързах две и две се сетих кой е автора, но за всеки случай пратих стрела и естествено екрана на телефона на И. светна.
Той го погледна и само се усмихна.

После баща ми ме прати до денонощния магазин за бира, чипс и цигари за всички, но И. му каза, че не иска да ходя сама посред нощ, а пък и няма да мога да нося всичко. Татко се съгласи и И. тръгна след мен. Бутна ме в асансьора и ми каза, че много ме харесва и без да си кривя сърцето аз също го харесах, но замълчах и той ме целуна, а аз му отвърнах, което само по себе си говореше. Напазарувахме и се прибрахме.

На другия ден ми се обади и си поговорихме, че няма смисъл. Първо сме комшии, второ са приятели с баща ми и безброй други причини. Няколко дена го гледах от терасата как излиза вечер, усещах че и той ме наблюдава. След 3 дена се бяха разбрали да се събират с баща ми в гаража на И. и минах, за да се обадя на татко, че ще ходя в Пловдив. А И. ме погледна с най-молещия поглед, всякаш ме молеше да не ходя. През целият път до гарата си мислех за него и докато чаках влака му писах СМС :Виж ме само как треперя устните ти да намеря.. Не издържам-целуни ме. Всичко в мен крещи вземи ме. Дива страст тече във вените сега, трябва ми една искра да изгоря.

Нямаше и 1 мин. и ми се обади. Каза, че ще намери начин да поднесе на баща ми, че сме заедно, но преди това иска да се видим и доизясним. Върнах се и му звъннах, че съм пред асансьора на 3 етаж. Качи се с думите, че трябва да сме бързи, защото баща ми е сам в гаража. Седяхме 15 мин. и се качих да кажа на майка, която междувременно знаеше всичко, а той слезна, за да каже на татко.

Да, но на него го е хванало страх, че ще си развали отношенията с баща ми и не му казал нищо и на другия ден старата песен на нов глас. Вече наистина бях сигурна, че няма начин да сме заедно и за да го преодолея по-лесно отидох да живея в баба и дядо. Започна да идва пред училище, да ми търси номера, да използва мои приятелки, който уж харесва, за да изкопчва информация за мен, с една дума постоянно седеше около мен.

Изчезна за около 1 год и 6 мес. и реших, че всичко е минало и мога да се върна у нас. Няма и месец от както се прибрах и той се върна. Реагирах много хладнокръвно и дори разговаряхме, но се качи вечерта у нас. Смях, ядене, пиене, музика всякаш онази вечер се повтаряше, но и двамата мълчахме като непознати.

Обаче към 01:00 погледите ни започнаха да се засичат постоянно, пее любовни песни и ме гледа и така се бяхме развилнели, че не усетихме каква аларма вдигаме. Дойде полиция, баща ми стана да говори с тях, а И. стана и ме притисна до стената с думите "Искам те". Казах му, че няма смисъл, защото както винаги ще е за 1 нощ. Той каза, че не е така. Казах, че не искам пак да ми усложнява живота, а той тръгна да ме целува и баща ми се появи, но беше толкова замотан, че не ни обърна внимание. И. излезна и се сби с полицаите оказа се, че се познават и си тръгнаха без да пишат акт, даже се обадиха в централата, че е фалшив сигнал за нарушение на спокойствието след 22:00ч.

Баща ми се изкефи, че му се размина и продължиха да пият. Аз също бях замотана и изкарах съседката и е натупках от яд, че ми прави мръсно и И. дойде и ме хвана и ме прибра. Каза, че още съм много луда и ме целуна, Бог ми е свидетел, че се разтопих. Реши да си тръгва, защото станаха много проишествия и каза, че ще ми звънне утре. И познайте.. Можете ли?! Все едно нищо не се е случило.. Какво да правя? Искам го, вече съм сигурна, че го искам.. Защо така се получава? Не е безразличен в никакъв случай, но на другия ден всичко се обръща с главата на долу.. Побърквам се..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3e61175812
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някак-си ми се струва измислено...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0f34be4e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиене, замотани глави, съседна натиска дъщерята, бащата отваря на полицията, съседа бие полицаите, тя пък се бие със съседката... Да, съвсем нормални, адекватни неща. Нямам думи! Иначе - кажи му или или. Да ти каже: да, ще сме заедно или не, няма да се получи нищо. Изяснете се бе хора! Какво всички увъртат? Ето аз излизах с един човек 2-3 седмици. Уж се заформи нещо, но той не правеше никаква крачка за по-нататъшно развитие на нещата. Застанах пред него и му казах: Харесвам те, приятно ми е с теб и искам да се виждаме по-често, евентуално да поработим за връзка. Малко се смути, но ми каза, че също е очарован от мен и иска да опитаме. Действай!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 126c1c2570
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти на колко си години и той на колко е? Това ли ви е проблемът?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 19393ca87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле, каква простотия. Направо чалга отдсякъде!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 44c76b7d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Проблемът според мен е че И. го е страх да не си развали отношенията с татко, а няма начин да е безразличен и всяка среща да завършва така. А що се отнася до предисторията.. да, не е очароваща, но така се случи, въпреки, че не е за хвалба. Номер 3, Благодаря Ти.. това направих.. сега ще видим на къде..

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 060e497fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Е това е живота. Бой, секс и сръбска музика! Запознай се с творчеството на Костурица, може да се познаеш в някой от образите на геройте в филмите му!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker