Искам промяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам промяна
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 974 пъти
Момче на 20 г. и може би цял живот имам проблем, наречен социална тревожност.Не мога да разговарям нормално с всеки, нито пък да съм център на внимание.С момичетата е още по-зле положението, като започна разговор се вцепенявам и не знам какво да говоря,притеснявам се и личи, а те не харесват това.Не мога да разговарям с тях, всякаш нямам какво да кажа и нямам смелост.Това е честа причина за скандали с баща ми вкъщи, който винаги е искал да бъда отворен и да излизам с момичетата, но не мога да обясня какъв проблем имам и се караме често,винаги ми казва че не ставам за нищо и подобни неща,присмива ми се за всичко и се чувствам още по-зле.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7b5897caad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Баща ти ти е втълпил, че не ставаш за нищо, и се чудиш защо се държиш така, сякаш не ставаш за нищо. Всичко е на съвестта на баща ти (която той по всяка вероятност няма), но е на твоите плещи. Не ти трябват такива токсични хора в живота ти. Млад си и може би не осъзнаваш още, че хората далеч не са ангели. Това че някой ти е родител въобще не означава, че ти желае доброто. Ама въобще.

Трябва да преустановиш комуникацията с баща си, поне за известно време, докато не осъзнаеш ужасните и токсични измерения на отношенията ви. След това ще трябва да му поставиш ултиматуми - или ще спре да те съсипва психически, или въобще няма да общуваш с него. От огромна полза ще ти бъде да разговаряш с добър психолог, за да ти помогне да осъзнаеш характера на взаимоотношенията ти с баща ти.

Горещо бих ти препоръчал The School of Life и Stefan Molyneux (Freedomain radio). Гугълни ги, не ми се пишат романи да ги описвам. Само ще ти кажа да пиеш вода от извора - не да четеш и слушаш други хора да ти обясняват ЗА The School of Life или ЗА Stefan Molyneux, а да видиш сам за себе си какво представляват. Да изгледаш клипове на The School of Life и да чуеш самия Stefan Molyneux.

Айде все пак по две думи да кажа. The School of Life е организация, която създава материали, които да обучават хората за човешките отношения и психика. Stefan Molyneux е философ, чийто основен принцип е, че насилието е зло, и един от основните акценти в творчеството му (книги, клипове, подкасти, ... ) е насилието над деца (на каквото (психическо такова) си (бил) изложен ти). Има подкасти, в които говори с часове с някой и разчепкват техните житейски ситуации. И като ги гледаш много често намираш аналози в собствения си живот. Аз ги намирам за невероятно полезни. Исключително полезни. На мен лично много са ми помогнали да разбера моите отношения с околните.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker