Трябва ми психолог задължително - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трябва ми психолог задължително
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1536 пъти
Здравейте! Пише ви момче отчаяно от живота със сълзи на очи!!! Искам да ви споделя, какво става при мен! Вече от 3 години хората по улицата ме гледат странно и мен ме хваща срам! Подиграват ми се на външния вид, защото съм слаб! Подиграват ми се на косата! Излизам със страх навън. Не ме познават и все ме гледат накриво. Вече не знам какво да правя! Аз съм толкова добър човек, все ме гледат със зли очи и с намръщени физиономии! Ще получа нервна криза!!! Мисля да отида на училищният психолог, но семейството ми е против това. Може ли съвет? Всички ме мразят и то се вижда! Нямам си другарче до мен ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6e1c9d05c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди при училищния психолог. Този специалист е на разположение за всеки ученик, който има нужда. Не мисля, че ти трябва позволение от семесйтвото ти за подобен разговор.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6bb50a3672
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличкият, така като прочетох много бих искала да те прегърна, никога не бих ти се подигравала за каквото и да е. Всеки заслужава добро отношение и любов

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0684f43f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти си внушанаш. Никой не те гледа, на никой не му пука за никого. Колко дроб и хора има. Анориксични жени и излизат. Какно й е на косата ти. Отиди на бръснар, да те подстрижат. Не стоят нещата така. Вдигни си главата. Сподели с родителите си, психолог. Има решение. Просто имаш нужда от подкрепа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: acdce16257
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, познато ми е! Много е възможно да имаш социална фобия. Препоръчвам ти да изпълниш намерението си да говориш с психолог /не с психиатър, защото не си луд, а само човек, който се е напатил от хората и му е повлияло по някакъв начин/. Ако намериш качествен такъв, може да ти помогне. Аз самият имам такава, но напоследък донякъде я овладях със собствени сили. Само че начина, по който го постигнах, не го препоръчвам на никого - трябваше да се случи една трагедия и да мине известно време след нея, за да се получи промяната. Затова по-добре се посъветвай със специалист, който да ти помогне някак, както си решил!

За семейството - и да са против, все едно! Животът и нервите са твои, върви свободно при психолога! Не ги слушай този път /добре е да слушаш родителите си, но в случая предразсъдъците им и страха какво ще кажат хората вредят на теб, затова те съветвам да ги заобиколиш за свое добро/ - родителите ти явно имат остарели разбирания и смятат, че ако отидеш при психолога, ще ти се лепне клеймо. Но всъщност това ти е нужно, за да се подобриш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 34c92b3426
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Гледат те накрияо, защото си намръщен и наплашен. Вероятно си мислят, че ти ги гледаш по този начин. Схващаш ли? И си мислят, тоя пък какво ме е зяпнал, да не би да се мисли за повече от мен. Пробвай да гледаш позитияно на тях, бъди приветлив и ще се променят. То е много просто.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cf51c95e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Знаеш ли, като съм навън и някъде около мен хората се смеят, все си мисля в първия момент, че ми се подиграват. Това е, защото съм неуверена в себе си.
В действителност хората навън не се интересуват от мен или от теб. Те се интересуват от себе си. Намръщени са, защото са имали кофти ден или нещо им тежи.
Всеки е централизиран около собственото си аз. Всичко, което ти казват приятели, познати е проекция на собственото им аз.
Ти имаш проблем с това, че си слаб и с косата си, не непознатите на улицата. Припомняй си тези неща, когато решиш, че някой те гледа накриво.
Започни някакъв приятен за теб спорт, дори и упражнения вкъщи да са. Ще ти помогне да се освобождаваш от негативните емоции.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8e7edf1da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо мислиш те гледат така? Казват ли ти нещо? Познати или непознати, или всякакви? Сериозно ли мислиш, че е заради косата и кльощавостта ти? Нима на всеки толкова кльощав и с такава коса биха се подигравали? Да няма нещо общо и с характера ти? Имаш ли такъв? Казваш, че си добър? Добър ли си, или си просто хрисим? Да си добър означава да имаш сила и да си я впрегнал за добро. Да имаш морални принципи и да не се пречупваш в отстояването им. Да казваш истината дори когато това ще ти коства сериозно. Да не позволяваш на измекяри и манипулатори да се възползват от теб и от близките ти.

Да се иде на добър психолог общо взето никога не е лоша идея. Може нещата, които казваш да не са верни, както казва 3 да си внушаваш, но и за причината да си внушаваш такива работи добър психолог би ти бил полезен.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0deafdc37f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, и според мен трябва да се видиш с психолог, твърде е вероятно всъщност хората да не са толкова зле настроени към теб, а да имаш лека форма на социална тревожност.
Истината, е че рядко хората са особено фокусирани върху нас, само така ни се струва.
По принцип поведението на хората към нас, говори много за хората и нищо за нас. Мен преди няколко дни ме напсува едно бабе в супермаркета. Според теб това говори ли нещо за мен, или само за бабето? С нацупените хора е същото, те си гледат лошо заради свои проблеми, не заради твоите.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 672a57dbbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Промени се изцяло, фитнес, мускули
, нова прическа, нови занимания и нещата ще си дойдат на мястото. Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker