Нямам живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам живот
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1617 пъти
Момче почти на 20г. съм и имам голям проблем. Нямам социален живот и контакти. Имам социална фобия и не мога да общувам с хората, още по-голям проблем е с момичетата, при разговор всякаш блокирам и не знам какво да говоря. И както се досещате, трудно мога да изляза с някоя, поради притеснението ми (най-много да се отегчи от мен). Това е и причината да ползвам само платена любов, но както и да е. Общо взето проблема ми е изцяло, не мога да общувам. Винаги, каквото и да правя имам чувството че греша и не ставам за нищо, чувствам се некадърник. Често и баща ми ми натяква, че съм смотан защото не мога да си хвана една приятелка, и че не ставам за нищо, но няма как да разбере моя проблем с общуването а наистина искам промяна, защото по цял ден се изолирам вкъщи и нямам истински приятели. И на работа не мога да се хвана заради този мой проблем, постоянно съм притеснен.
Моля модераторите да качат темата ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 92ac098aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От къде по дяволите дойде това "Всякаш", че вече всеки използва това вместо правилното "сякаш"?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 98a8933df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче което е почти на 17. Имам същия проблем като теб. Е поне на живо. Имам приятели, ама онлайн. Съветвам те да си създадеш онлайн приятелства, НО бъди много внимателен с тези работи, защото аз зад екрана мога да съм някакъв 40 годишен чичко, ама да имам профилна снимка на 18 годишно момиче. Най големият червен флаг в онлайн приятелствата е дадения човек да не иска да говори на видео разговор и да ти казва неща от сорта "камерата ми е развалена". Но ако искаш приятели на живо те съветвам да поговориш с психолог. Те разбират повече. Все пак не можем постоянно да живеем онлайн, но аз лично съм се запознала с най-добрите хора онлайн и нямам търпение да се запознаем на живо.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cd014f702d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле... имам чувството, че аз съм го писал това. Аз също съм момче на 20 години. Адски сън притеснителен. Трудно създавам нови контакти. Като цяло нямам проблем с общуването с момчета, но стане ли въпрос за момичета, става страшно. Някоя се опитва да ме заговори, а аз от притеснение се изчервявам. До сега не съм имал гадже, приятелите ми се броят на пръстите на едната ми ръка, почти не излизам от нас понеже съм по-затворен тип... дано да се подобри положението ни!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9a5d75bb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравейте! Аз вярвам, че ще се справите! Аз също имах нещо, като социална фобия със симптоми- виене на свят,топка в корема, не можех да говоря и тнт. Единственото нещо, което ми помогна са новите запознанства, с когото и да било! Излизам и където, каквото видя, отивам и се запознавам. Така се запознах с много хора, на спирки, на пазари, навсякъде. Живота е ваш! Вие решавате дали искате да живеете така....УСПЕХ!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 40659bff07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Преди няма и две седмици писах по ачик-ачик същата тема. Май не спазваш препоръката да търсиш дали няма тема като тази, която се каниш да постнеш.

Две неща.

(1) Трябва да работиш върху характера си, върху съдържанието си. Сам усещаш, че другите няма много-много какво да харесат у теб. Но това можеш да го промениш. Помисли какви качества цениш ти у хората, на какви хора се възхищаваш. Смели, принципни, дейни, ... И работи да култивираш у себе си такива качества. Когато знаеш, че имаш качества, тогава можеш да имаш добро мнение за себе си. Тогава спира да бъде драма това някой да не те оцени. Защото проблемът вече би бил у тях. Ако някой подминава или отбягва злато, е глупак. Ако подминава или отбягва лайно, не е. В твоите ръце е е да се преобразуваш в злато.

(2) Баща ти ти смазва самочувствието. Влияе ти ужасно лошо. Трябва да спреш да общуваш с него поне за известно време, докато не се поокопитиш и не разбереш токсичната динамика на отношенията ви. За тази цел добър психолог би ти бил много полезен. Ако не, поне неща, които да те образоват за психология и човешките отношения. Бих ти препоръчал The School of Life и Stefan Molyneux (Freedomainradio)

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 82ab1b9753
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   4-Ако сами не си оправите положението няма кой... Така, че не се надявай нещата да се оправят от самосебе си..! Успех и горе главата големи момчета сте какво се притеснявайте толкова?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker