Предадена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Предадена
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 890 пъти
Здравейте, няма да издавам много на вас, най-много да ви вметна че съм на 16 от град София и съм напълно отчаяна от хората, които ми се пишеха за ''приятели''. Всеки се е сблъсквал с фалшиви приятели, нали? Но се замислете, ако всичките ви накрая се окажат такива. Приятно ли е? Чувстваш се като пълен глупак, боклук, изоставен, изритан в ъгъла, парцал да не изброявам още. Забравих да спомена, че съм момиче, което усложнява всичко, само защото женската злоба и завист е по-голяма от броя на жените по тази свят!
В детската не мислех за приятели толкова, даже почти не си спомням, само си спомням, че ревах за баща ми да ме прибира.
В училище имах една много свястна приятелка от 1 до 4 клас, но в същия клас имаше едно момче и още 2 момичета, които бяха опасното трио буквално. Съсипаха ме много от подигравки, че бях грозна, пъпчива, бедна и тем подобни
В 6 клас също имах една много свястна приятелка, но просто се случва всеки да си тръгне по неговата посока
Голямата драма започна в 8 клас до сега(сега съм 9-ти)
Накратко:Заплюх си една за приятелка и бях толкова глупава, да ѝ се доверя за много неща, които стигнаха до всички от съседния клас. Заболя, но ми мина. Имах една приятелка през лятото, която ми беше като сестра, но и тя ме предаде много долно. Завиждаше, че мен ме харесват повече и ме заглеждат, аз не го правя умишлено, а тя спеше с всеки, за да не чувства сама, разбирах я, докато не започна да ме контролира с кой излизам, разбра, че си падам по едно момче и полудя. Постави ми ултиматум и нямах избор. А и не беше само това, просто дълга история, накратко: И тя ме предаде по-жестоко от всичките досега и ме плюе зад гърба ѝ и говори навсякъде, че съм леко момиче и такива.
Отчаяна съм как фалшивите хора ти говорят, че всичко им е криво, а тези които дават всичко си мълчат, за да не обидят някого. Не знам, в какъв свят живеем или държава... Вече не мога да се доверя на себе си, плача всяка вечер, не ям и се питам само аз ли греша, защо само ме използват и ме захвърлят като боклук. Как го заслужих?
Надявам се да имате някои полезен съвет, какво да правя, искам някой ден да имам приятелка с която да си казвам всичко и да не се притеснявам, че ще ми говори зад гърба.
Хубав ден! /Приятна вечер!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: eed4df9040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Момиче, не споделяй! Затваряй си устата и не гоеори за себе си. Бъди малко пасивна, малко темерут, не им споделяй всичко. Може би говориш прекалено много и затова така става. Може би си наивна. Не става с "Искаш ли да сме си най-добри приятелки? " Всичко става с времето. Тези дето ги описваш са отпаднали вече. Огледай се. Дръж се мило с хората, но не бъди толкова открита. Хората с които да си паснеш ще се появят. Всеки е имал такива моменти, и интриги, и предателства. Имала съм и разочарования. Може да се случи след години приятелка да се окаже, че нямате нищо общо като възгледи за живота с нея. На мен ми се случи. Просто в един момент се разминахме тотално - тя гледаше да се подиграва на хората и да гледа сеир, аз нямах време и нерви за това. Дай си време. И вярвай в себе си :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker