Трябвали да си добър днешно време? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трябвали да си добър днешно време?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1132 пъти
Пише мъж на 30 години, април месец ще направя 31.
Наскоро приключих връзка, дори публикувах историята в сайта.
Продължих напред, но реших да не бързам с нова връзка. Занимавам се с изкуство, снимам филм, работя си и съм окей.
Запознах се с едно дете, което имаше затруднение с ученето. Аз като ученик не бях пълен отличник, но все пак бях добър ученик. Помогнах ѝ да завърши, да се подготви за мътурите... Тя обаче взе, че се влюби в мене. Обясних ѝ, че няма как да станат нещата,че аз съм просто един батко, който винаги е готов да ѝ помага. Мислих, че го е разбрал, ама не! Майка ѝ работи в Кауфланд. Отивам веднъж там да си плащам сметките, понеже има офиси на всички мобилни оператори, изипей... Тази майка като ме грабна, защо не съм искал дъщеря ѝ и прочие... Сега даже взеха да ме обвиняват, че разпространявам нейни снимки. Ама аз никога не съм си правил снимки, селфита, дори не съм искал да ми изпраща снимки и не ми е. Какви снимки следователно мога да разпрастранявам?
В същото време, Реших да помогна на едно 14 годишно дете, което е 5 клас и хич не се справя, родителите ѝ са сектанти, адвентисти, летят из облаците, хич не ги интересува, че тя повтаря. Сектата ѝ промиват мозъка с господ, плащат на пастора... Това дете и то реши, че има чувства, че иска да имаме връзка. В продължение на седмица, всеки ден ѝ обяснявах, че аз съм 16 години по-голям, че докато стане на 18 ще си намери някой на нейната връзка, че ще озрее... Тя обаче не та не! Молеше ме да ми даде шанс. На мен по едно време ми хрумна да ѝ каже, че ще ѝ дам шанс, ако напусне сектата. Аз знаех, че няма да стане и по този начин се отървах.
По едно време тя ми казва, че се е върнала при бившият си. Беше ми споменавала за него, беше го оплювала, каза ми, че е на 23. Тя ме блокира, когато разбра, че няма да се съглася да има връзка с мене. Аз хиляда пъти ѝ повтарях, че просто ще ѝ помагам за ученето за домашните. Повиши си успеха детето, но ме блокира. Викам жива и здрава, тя си решава. Изведнъж се свързва с мене да ми каже, че се върнала при бившия си и ме моли да му кажа, че никога не сме имали нещо, че не ми се е обяснявала в любов и прочие. Че не е имало нещо е факт, ама за другото, аз мразя лъжата. Онзи ми се обади по месинджър, дори искаше да пуснем камери. Викам айде голямо момче, можем да се разберем. Обясних му какво е станало, как съм ѝ обяснявал цяла седмица, ама като пусна камерата, гледам го и му викам, че хич не прилича на 23 годишен, а той ме гледа като изгърмян. Вика, че е на 41. Та той може да ѝ е баща. Ама да правят каквото искат, живота си е техен. Аз му казах, че тя има нужда от помощ за учението, че не ѝ върви училището, дори разбрах, че успехът ѝ отново върви на зле.
Обаче изведнъж това дете ме обвинява, че я притеснявам. Как да я притеснявам, когато тя ме блокира, а и защо да я притеснявам, когато аз се чудих как да я накарам да се откаже от мене и ми хрумна да я накарам да напусне сектата, че да се откаже, че дори като ме блокира се успокоих. Беше ми станало единствено жал за нея, че е страхотен талант, а няма кой да ѝ помогне и ще отиде таланта ѝ на кино. Рисува прекрасно това дете.
Аз се занимавам с политика, освен всичко останало. Градих кариера с години. Създадох си име в моя град. Наближават избори, аз щях да издигам кандидатура за народен представител. Исках да отида там и да се опитам да направя нещо, понеже мразя неправдата. Обаче след тези обвинения, какво може да ме очаква? Сккандалите са ми в кърпа вързани! От опозицията само това чакат, как да те очернят най-бързо и лесно!
И сега какво излезе? Че от желание да помогна на тези деца, аз се забатачих и провалих граденото с години!
И от цялото това нещо следва въпроса: Абе толкова ли е лошо да искаш да помогнеш? Толкова ли е лошо да си добър с хората? Защо като помогнеш на някой, той от благодарност иска да те съсипе?
Аз съм правист и един скандал много би ми помогнал в кавички, както в политиката, така и в специалността. Аз никога с малолетна не бих имал нещо, та нали 5 години съм учил закони и съм изял кодексите с кориците...
Викам да не бързам с нова връзка, реших като помогна на дечицата, едно добро дело, това ще ме разсее, тъкмо и бившата ще остане на заден план, ама то какво стана?
Тук не точно съвети, ами кажете какво мислите по въпроса, хубаво ли е да вършиш добри дела, да направиш добро?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 90c0d2ff2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   мътурите, копеле...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 867dafa021
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Авторе, не разбрах, как така само на девойки помагаш? Да знаеш, че някой ще се заяде за "мътурите". Иначе си се изразяваш точно като политик "аз се дърпам, а те ми предлагат /подкупчето/", многословен и хвалещ се с "разнородните" си интереси. Чак се чудя тая история истинска ли е или някой си прави бъзик... то бива такъв разностранен талант, ама чак пък толкова...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7875f2f075
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като се грижиш за момиче е нормално тя да се влюби в теб и да прави глупости само и само да си с нея. Ако си намериш някоя на 22-23 която да те хареса може да се пробваш. Ако и ти я харесваш разбира се, няколко години разлика не е много, стига да не е непълнолетна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6325d1fe80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами според мен хубаво е да си добър, това си е твой личен избор. Но също така трябва и да си разумен, за да не се стига до такива ситуации.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 931ef5bc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   В днешно време е недостатък ако си добър човек.

98% от животните са добри и какво получават - не са най-горе в хранителната верига и недобрите (хората) се отнасят безмилостно с тях...

Ако не искаш еволюцията да те подмине - бъди недобър!

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 45fc67c489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тя не е дете, а тийнейджърка и е логично да се влюби в теб. На тази възраст ги тресат хормоните . Ти не е трябвало да се набутваш там. Тоеест не е трябвало да помагаш. Изобщо внимавай на кого правиш добро и дали то няма да се обърне срещу теб. Съветът ми е да правиш добро само на хора, които на теб са правили същото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8d12d11113
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Много странна история и странно написана. Пробвал ли си да говориш с някого за тия неща, за да помогне да си подредиш мислите?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 62c228fca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора:
Да видях правописната грешка, случва се на всеки.
Помагал съм и на момченца, ама при тях не съм имал такъв проблем. Явно трябва само на момченца да помагам, че да не си създавам такива проблеми.
Номер 1- научи значението на думите, преди да ги използваш.
Не е фалшива историята, просто от малък обичам да се занимавам с много дейности, винаги обичам предизвикателствата. Като малък дори пеех, ама като пораснах, гласът ми естествено се промени и вече не ставаше за пеене, но това е съвсем друга тема.
След около година, когато е готов филма, тогава ще може да го гледате и да видите. " Зоната" героят е детеубиец и мародер. Това съм аз, това е моята роля.
Явно в днешно време, колкото си по-добър, толкова повече неприятности си навличаш. Трябва да се внимава наистина.
Иначе аз винаги, когато ще имам нещо с някое момиче, задължително се интересувам за възрастта, че да не стават гафове. Все пак съм учил законите 5 години и продължавам да ги уча, понеже те постоянно се променят. То пак не е гаранция, защото много хора ги учат, а в същото време ги нарушават, но аз не смятам да го правя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker