Защо не ми идва след първия път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121260)
 Любов и изневяра (29726)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18544)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо не ми идва след първия път?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1292 пъти
Здравейте, на 17 години съм и преди 3-4 седмици с приятеля ми за пръв път правихме секс. На мен ми беше за пръв път, на него не. От тогава до сега винаги сме го правили с презерватив, никога не е имало гафове с презерватива. Без презерватив сме го правили няколко пъти, но само за няколко минути и дори не е свършвал тогава.Това което ме притеснява обаче е, че цикъла ми закъснява с 3 дена, трябваше да дойде да 16ти. Знам, че попринцип 3 дена не са повод за притеснение, но моя цикъл винаги е супер точен и никога не закъснява или подранява. Въпроса ми е има ли как след първия път цикъла да закъснее или датите му да се разместят и нормално ли е? Моля без хейт, а само компетентно мнение, защото яко съм се вкарала във филма :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7244513df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е просто като те е страх от бременност не правиш секс! :D

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7cd1fd81b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   По принцип трябва да знаеш, че дори и да не е свършвал в теб, пак има вероятност от забременяване, макар и тя да е по-ниска.

Ще ти го обясня по следния начин — в така наречената предеякулационна течност, която се отделя от мъжкия полов член при възбуда, биха могли да се намират и сперматозоиди в зависимост от дадени обстоятелства и различни фактори. С по-простички думи — липсата на оргазъм от страна на мъжа в теб при секс не е никаква гаранция, че няма да забременееш. За да си нямаш никакви притеснения повече, използвайте презерватив през цялото време на половия акт или се обърни към гинеколог, който да ти предостави други начини за предпазване от нежелана бременност.

В крайна сметка, разбирам, че си притеснена, нормално е, но в Интернет има всякаква информация на сексуална тематика, всякакви изследвания и т.н., чрез които човек да напредне от гледна точка на сексуално образование. Сексът преди всичко е отговорност! Отговорност най-вече към твоето тяло и твоя собствен живот, защото те ще пострадат най-много при една нежелана бременност. Щом вече си изправена пред свършен факт обаче, притесняваш се толкова много и вече ти закъснява, можеш да си закупиш тест за бременност от някоя аптека. Твърди се, че след закъснение си отчитат точно. Аз лично не смятам, че е висока вероятността да си бременна (най-вече поради това, че овулацията при една жена е определящ фактор), но нека това да ти послужи като един хубав урок.

Ж21

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f01b990e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Успокой се, напълно нормално е след първия път да ти закъснее. Преди няколко години след първия ми път ми закъсня с 2 седмици. Та след 2 седмици нерви, рев и стрес си купих тест и момента в който тръгнах да го правя, видях че ми е дошъл цикъла хаха. Прочети и в интернет, на доста места ще видиш че е нормално и особено след като използвате предпазни средства няма страшно

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f4bfac3b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дори и да не е свършил в теб, преди същинската еякулация се отделя предеякулационна течност, която може да съдържа сперматозоиди.
Дано вече да ти е дошло докато, пиша това!
:)
Ако не дойде - вземи си тест за бременност.
А ако се окаже, че си бременна - задължително говориш с родителите (макар и това да е най-най-нежелания и неудобен разговор, който някога ще си водила).
Най-вероятно ще се стигне до аборт.
Защото наистина не е приятно да си ученичка и да трябва да износваш бебе.
Но ако направиш аборт - това ще повлияе зле на половата система и в бъдеще може да не можеш да имаш деца.
Стискам палци!
:)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f91823681d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   “От тогава до сега винаги сме го правили с презерватив ама не винаги. ” Не се забременява толкова лесно, но щом сте го правили преди 3-4 седмици и е трябвало да ти дойде на 16-ти има голяма вероятност да си била в овулация и сама можеш да си направиш връзката. Надявам се да не си забременяла, но използвайте предпазни средства не само заради това, че можеш да забременееш, но и за други сериозни неща които могат да ти се случат. За тест за бременност трябва да изчакаш още 1-2 седмици.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6044ff1c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вече дойде ли ти?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f01b990e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката: Искрено благодаря на всички! Четох доста в интернет и реших да пробвам това с канелата. Изядох една лъжичка канела вчера следобяд и още същата вечер ми дойде. Не знам дали е било точно от канелата, но определено ако е от нея действа. За щастие не съм бременна и всичко е наред.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9dde5b77d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   С жена ми правихме секс точно 1 път без презерватив, свърших отвън и тя забременя, така че недейте разправяйте, че не се забременява лесно, пазете се, ако не искате деца.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker