Физическа работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Физическа работа
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1316 пъти
Момче на 20 съм и имам странен проблем. Искам да работя по-тежка физическа работа и ми доставя удоволствие, чувствам се по-добре. А когато не съм свършил нищо, съм разсеян и неадекватен. След като свърша нещо тежко сякаш ми идва самочувствие и енергия и съм по-адекватен. Да, изморявам се но когато не успея да направя нещо изпитвам вина и ми става гадно. Въпроса е, че в момента не си намирам такава работа, само по вкъщи съм помагал. Ориентирал съм се към бръснарство, дали ще се чувствам по този начин?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 72cbd24bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бръснарството не е тежък физически труд, освен че стоиш прав. За твоя случай си мисля, че е по-подходящо да работиш в склад или нещо подобно. Даже в София склададжиите взимат повече, отколкото бая хора с образование и квалификации. Общите работници също.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ac7a7d6549
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   С физическа работа може да се изкарват доста пари, но си трябват и умения. Например ако станеш един плочкаджия или да правиш гипс картон, или външни изолации, спокойно можеш да хващаш чисти 100 лв на ден, в голям град може и до 200. Водопроводчиците например също изкарват. На мен ми взеха 50 лв да ми изчистят бойлера от варовик за половин час сам човек. А ако го работиш това в чужбина, там спокойно можеш да си докарваш и 3000 евро, но трябва да изкараш сертификат и да научиш езика. Хамалите също изкарват. На мен двама ми взеха 60 лв да ми смъкнат един диван по стълбите за 5 мин. Това са си 30 кинта на човек за 5 мин. Днес 3 дивана да смъкнеш са си 90 кинта за под 2 часа с времето за път. Просто пускаш обяви и това е. Но най-добре да научиш някакв занаят покрай физиката и ще си топ. Само с гола физика е по-трудно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9149539fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Да, изморявам се но когато не успея да направя нещо изпитвам вина и ми става гадно"
Все по- често попадам на подобни изказвания. Като че, човекът се препрограмира да мисли и действа като роб, но това да го прави щастлив, иначе се чувства виновен...
От известно време вървят и някакви "реклами" из чужбината насочени към възрастните хора с надписи тип "аз се наживях"
Изключвайте шибаните телевизори, дишайте си въздух свободно, спомнете си кои сте!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1f06a04dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Може би е, защото си бил в среда в която са превъзнасяли физическите способности, и омаловажавали интелектуалните, тоест бил си сред тъпи и агресивни деца. Или родителите ти са те карали да почнеш каквато и да е работа, за да не се ангажират с издръжката ти докато учиш, и след това. Ако са ти вменявали вина, че трябва да почнеш каквато и да е работа, и са те унижавали че си безполезен. Ако е така, са го правили за да те изоставят и да не ти плащат издръжката, и да ти вземат парите, които ти си изкарваш. Иначе, може би се натрупва силна енергия у теб, която трябва да освободиш физически. Може и това да е, ако се чувстваш така не само след работа, а и след като си тренирал. Можеш да работиш като монтажник на устройства или уреди, това изисква да имаш и технически знания. Стабилна работа е. Но след години може и да ти засегне здравето. Може да почнеш като монтажник или нещо друго, и в бъдеще да започнеш различна работа. Бръснарството изисква да стоиш прав и да имаш добра концентрация и координация. Но не е физически интензивен труд.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 6c9b9eac92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами действай тогава в големите търговски вериги постоянно търсят персонал и работата е свързана с мъкнене на тежко постоянно, да отидеш в склад също, както и хамалин, месар, строителен работник барман ще има да влачиш тежки каси кегове, мияч ще има да мъкнеш тонове мръсни чиний а те повярвай ми тежат . Ако това са ти целите в живота възможности бол само не се оллквай след години когато ти даде отражение на здравето а то със сигурност ще ти се отрази. Мой приятел си скапа кръста в Кауфланд, приятелят ми също има отражения върху здравето от работата си в магазин и ресторант има плексит, болят го кръста коленете, аз също известно време работех в заведение докато си намеря работа по специалността. Бях барманка сега цял живот ще си нося за спомен от ресторанта плексит. Ако искаш да си съсипеш здравето действай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker