Какво ти коства да бъдеш перфектен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво ти коства да бъдеш перфектен?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1157 пъти
Не съм сигурна, че историята ми е подходяща за тази тема, но все пак искам да я споделя.
Нека започна с това, че съм момиче на 15, 9 клас, живея на село, но уча в най-елитната гимназия в един от най-големите градове и съм, така да се каже, отличничката на класа. Знам, че може да излезе самохвалство, но действително не е.
Очакванията... Още от малка всеки казва, че имам потенциал за страшно много дела. Повтаряли са ми, че сега е моментът да уча, трябва да се посветя на уроците, на не знам си кой предмед и т. н.
Обаче не искам. Наистина ми писна. Полагам неимоверни усилия за нещо, което дори не ме удовлетворява. Имам трима приятели, с които се виждам много рядко, защото учим на различни места. Класът ми е пълен с недорасли и вглъбени в ученето хора, с които, честно казано, нямам нужда да поддържам контакт. Искам социален живот, личен живот. Живее ми се. Искам да имам компания, с която да излизам, гадже, в което да съм влюбена и което да е влюбено в мен, искам да излизам в петък вечер, поне веднъж да се напия, да танцувам на банкет на най-долнопробната чалга... Искам да разпускам и да се забавлявам, да прекарвам най-страхотните си години, за които един ден ще разказвам.
Ако започна да изкарвам четворки, петици и тук-там шестица, всеки ще каже "вижте я, тя се развали, вместо да учи, ходи по купони... А беше толкова добро и примерно момиче".
Писна ми да давам всичко от себе си за нещо, което не ме прави щастлива.
Какво се очаква да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: edb0e98a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Момиче, бе ти сериозно ли? Чалгата е най долнопробният стил музика съществувал някога, ужас, в това ли се превърнаха децата!? Съучениците ти било вглъбени в ученето, ми че как да са иначе? Нали това е работата на ученика, да учи, да придобива знания и умения и да ходи на училище. Какъв живот, по купони, пиене и такива дивотии? Ти си ученик преди всичко. Живота ти се изразява в това да ходиш на училище, да внимаваш в час, да си учиш уроците и да се стараеш, да може да се събираш с приятели, но не е нормално хора под 18 да пият и напиват и да се пръскат от кеф щото да тройкари ама чалгата гърми на макс. Съжалявам да ти го кажа ама ти по скоро искаш да опиташ от живота който виждаш покрай себе си, ама не е добре така. Абе като си ученик си гледай образованието, това ти е приоритета преди всичко, докато завършваш, а като завършиш 12ти клас имаш 2 опции- да продължиш образованието си, или да не го продължаваш и да си останеш със средното образование и да работиш цял живот неквалифицирана работа, и тук с напредването на възрастта ще е квото има след време, вярно не е казано че без висше не можеш да успееш, можеш, но е добре да имаш висше все пак, на доста места биха предпочели вишист. Моят съвет към теб е да учиш и да си гледаш уроците сега и да не се разваляш, защото ще тръгнеш по лош път.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 56093b28eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Никоя крайност не е хубава, но това "Учи и това ти гарантира добър живот" са пълни глупости. Много от съучениците ми, които си изживяха младостта, са много добре сега, за разлика от мен (бивш "зубър").

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: af53ad51f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Бих питал Господ, ако го мерна по улицата... Той единствен знае какво е да си перфектен, останалите просто много си вЕрваме.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker