Как трябва да се действа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как трябва да се действа?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1059 пъти
Здравейте, аз съм от Монтана и имам въпроси, но ще ги напиша по-долу в текста. Така, в града ни вече от 2-3 години цесекарите /без да обиждам феновете на ЦСКА, които четат тук/ си имат фен клуб, наречен Дивизия Монтана и в нея членуват основно тийнейджъри-хулиганчета на по 11 до 17-18 години, причиняват бели из целия град и заплашват децата. Цяла Монтана е пропищяла от тях. Рисуват графити с обидни коментари, пушат, пият, а сигурно употребяват наркотици и ругаят хора, особено ако не са техни и подкрепят вечния съперник Левски. Аз имам познати в този фен клуб. Единият е мой добър приятел, но не прави глупости, а другият с него бяхме приятели, но знам, че вече ми говори зад гърба всякакви глупости. Този другия е сред тарторите на клуба и върши всякакви простотии. Той не ме харесва, защото в клас аз го ударих по главата силно и му потекоха сълзи и оттогава ме ненавижда. Моите приятели казват, че щом ми говори зад гърба означава, че аз съм по-силен от него и ми завижда, че съм успешен човек, а той не. Проблемът е, че той си има приятелка, с нея и него бяхме в бившия клас / в различни училища сме вече/ и тя си е симпатична и голяма хубавица, но тя си стана насила гадже с него, защото ругите от фен клуба са го заплашили, че не си ли стане гадже с нея, ще го бият. Тя може би не го харесва, но станала насила. Тя не знае за случая, когато го пернах по главата и се разрева и искам да й го кажа, но не знам как ще го приеме. И въпросите са ми два - трябва ли да й го кажа и как ще ме приеме, ако й го кажа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: c44403e967
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Това е уникален турски сериал с нотки на разделено братство, безсмислено съперничество, уреден брак и екзистенциална дилема.

Няма какво да им обръщаш внимание на хулиганчетата, повечето от тях нямат дори понятие от футбулен фенклуб, те просто търсят социална принадлежност, както всички гимназисти. По принцип скинарите биячи са тези, които най-много ги бият. И те ще пораснат.

В отговор на въпроса ти - не мисля, че трябва да й казваш, тя сама ще разбере колко голям е той и няма за какво въобще да се занимаваш с нея.
Бъди по-зрелия - гледай себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker