Хора помагайте! Отчаяна съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Хора помагайте! Отчаяна съм...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2733 пъти
Здравейте,
Моята история е много сложна.. поне според моите виждания. Няма с кого да споделя и реших да се допитам до вас.
Харесвам едно момче. Много. То е в моят клас. Работата е там, че и една моя приятелка го харесва, но той го знае и не и обръща внимание или прикрива своите чувства. Аз постоянно седях отстрани и никому нищо не казвах, за да не засегна другите (това е най-големия ми страх). Случи се обаче нещо, което не бях предвидила.

В началото на ваканцията вече не си траех. Бях на селото си и с моята братовчедка ми обсъждахме любовните си мъки. Тя харесваше също едно момче от нейния клас и реши да му се обади. Нещата между тях се получиха и те започнаха да излизат, а нейната ситуация беше като моята. Аз по принцип съм много объркано, срамежливо и неуверено в себе си момиче, но тогава получих такъв прилив на смелост, че грабнах GSM-a и веднага звъннах на "най-добрата си приятелка", ако изобщо е такава и я попитах дали има номера му-все пак живеят в един блок и се познават от малки, в един клас са и често излизат заедно-един вид са НДП.

Тя подозрително ми каза-нямам го. Помолих я да ми обещае, че няма да каже на другата ми приятелка (другото момиче, което го харесва). Повярвах и разбира се. Звъннах на най-добрия му приятел. Той ми даде номера. Обадих се на обекта на желанията си и му го казах, но веднага след това затворих и примрях от срам. Братчедка ми през цялото време ми повтаряше "Бъди смела.. не може цял живот да се страхуваш, той не е само за нея." Беше ме страх.

По-късно се прибрах у дома и той ми звънна. Краката ми се подкосиха. Той ме покани на среща. Бях в екстаз и приех. Каза ми, като се прибера в София да му звънна. Казах ОК. Следващите няколко дни бях адски развълнувана и щаслива, но не за дълго. След малко най-добрата ми уж приятелка звънна и започна да ме разпитва защо ми е трябвал номера, а аз казах за да му кажа нещо, тя настояваше да и кажа какво, но аз не и казах и тя ми затвори. А за черешка на тортата.. след няма две минути ми се обади момичето, което го харесва.. стомаха ми се сви, изключих си телефона знаех, че тя няма да спре. Беше ме много страх и нямах смелостта да говоря с нея.

С времето историята избеля, прекарвах си ваканцията страхотно, но един ден събрах смелост и и се обадих. Уж да видя какво прави. Тя обаче хич не беше приятелски настроена. Звучеше сърдито и очевидно не и се говореше. Бързо приключихме разговора. Подозирах, че приятелката ми и е казала.

Писах и в скайпа да я питам защо го е изръсила, а тя каза, че не е и това е било съвпадение. Яд ме беше, че не вдигнах тогава и си казвах "такава съм страхливка".
През август те ми се обадиха. И тогава приятелката ми, която го харесваше ме попита имам ли номера му. Този един въпрос ме уплаши до смърт. Щях да припадна от стрес. Казах не. Тя очевидно не ми повярва. Знаех какво ме чакаше на есен.

Времето минаваше и се прибрах в София. Тоест преди два дни се прибрах. Нямам смелост да говоря с момчето, което харесвам. Нямам смелост да говоря и с приятелката си, която го харесва, за да разрешим проблема. А и миналата учебна година отношенията ни не бяха розови, но това е друг въпрос.. предполагам, че цяла учебна година ще ме тормозят с въпроси и подигравки-няма да ме оставят намира!!!

Не съм достатъчно силна, за да се боря срещу тях и не знам какво да правя. Те са единствените ми приятелки. Ако ги загубя ще остана сама, а аз знам, че те вече ме мразят има още 14 дни до 15 септември.. ада започва, тази година ще кандидатствам, а от стреса няма да мога да спя и да уча.. така стана миналата година.. хора помогнете ми.. отчаяна съм.. с мен е свършено..
Благодаря, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 5a714ad002
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ще кандидатстваш тази година си сядай на дупето и учи, за да не съжаляваш после къде са те приели.(сега седми ли ще си?) Успокой малко хормоните, време за момчета винаги ще има. Остави я тая манджа с гозде кой кого харесва, кой на кого казал. Детска история. Другата година си зяпай по когото си искаш, а и се предполага, че тогава с тези твои приятелки няма да сте в един клас.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 205088958b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така слушай ме добре. Така тези твой "уж приятелки'' може да им теглиш една майна! Травмираш се за глупости. Ти си първо човек! Имаш право да търсиш свойто щастие!! Няма по - хубаво от това да обичаш някого. Да умираш за да го видиш. Да можеш да му се довериш напълно, а не да се страхуваш, да не те "издаде". Да трепнеш, като си с него.

Миличка тези две не са ти никакви приятелки, а да и по - важното - нима предпочиташ да изпуснеш момчето, само защото тя си е решила, че той е нейна собственост?! А това момче знае какво иска очевидно, щом не и е обръщал внимание на тази твойта, а с теб веднага е решил да излезе. Стига глупости. Няма да след два месеца да пишеш друга история на тема "Защо не го направих" или "Една страхливка". Съдбата обича смелите! Направи това, което искаш. Пусни се по течението. Тези пикли няма за какво да ти се сърдат. Ти си постъпила много правилно.
ТиАмо :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a21f237c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виждам, че четете, моля ви пишете коментари и давайте съвети.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 48dde1a173
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята е много смешна... ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ, имала си е шанса, нищо не е направила. Очевидно той теб харесва, а не нея. Ако искаш и го покажи това, но от сега ти казвам че и това няма да го приеме добре защото звучи като много тъпо разглезено момиченце. Но забога вземи се в ръце. Те какви са ти, че ти ще искаш разрешение от тях? Хвърляй се и готово... да ви имам проблемите бе де*а...

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 27b96522a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ммм 98 набор? Понеже аз съм него, на 13. Виж сега то не е страшно, да се знае, че харесваш някого. Вече в пубертета си става напълно нормално и ако те бъзикат ги затапяш с, , Да, харесвам го, проблем!? ". Сега нищо не те чака, обади се на момчето, поговорете, може би ще излезете, нещата се нареждат от самосебе си. Колкото до изпитите, не се притеснявай, около приятелки гледам как и най-големите двойкаджии хващат тройката. Впрочем, до каква степен са ти приятелки, ако ти се сърдят, защото харесваш някого?

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8efcb99414
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момчето те харесва. Обади му се. Кажи му, че вече си в София. Той ще ти предложи да излезете. Забавлявайте се.

Другите момичета няма какво да им мислиш. Момчето харесва теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e46263769b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако момчето те харесва, те няма какво да направят. Зарежи ги и НАИСТИНА си сядай на дупето да учиш, че да се махнеш от тоя клас. При мен също имаше проблеми с някои от момичетата от моя клас, учих цяла година, влязох в най-яката гимназия в софия и сега просто ги гледам всички ония пикли отгоре, защото имам най-яките приятели на света!! :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e1cca91bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мило дете, ти си постъпила правилно като си му се обадила, сега го заговори за обещаната среща. Твоята приятелка НЕ Е ХОДИЛА С НЕГО, нищо лошо не си сторила. Не ти е истинска приятелка и я забрави. Тя да му се е обадила, бе! Действай, трябва да са си стрували услията

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 05e74f005a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Душице златна, слушай сега какво ще ти кажа! Много правилно си постьпила като си му се обадила и той много хубаво е направил като те е поканил на среща! А приятелката ти.. миличка СТЕГНИ СЕ! За да не й обрьща внимание значи не я харесва, а на теб ти се е обадил.

Какво се паникьосваш. Звьнни му, излезте, виж дали ще се получи! Приятелките ти, за да постьпват така, значи не са истински приятелки. Попадала сьм в подобна ситуация и знам, че човек, който дьржи на теб ще те подкрепя, дори да си падате по едно и сьщо момче!

А за изпитите.. не е лека работа. Вземи да си седнеш на д-то защото от това ти зависи живота! Пьк приятели и любов ще намериш. Повярвай ми, знам за какво говоря!
Поздрави, Крисс <3

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 700f1e1d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не пропускай шансът си, дори и да не искарате много като гаджета после няма да съжаляваш, че си го пропуснала. А приятелката ти трябва да се сърди на него, не на теб. Той е харесал теб, не нея и ти нямаш никаква вина. Това е като при изневярата-виновен е този който се е поддал и е изменил, а не този който се е натискал. Смело и напред, ако станете гаджета с момчето той ще те защитава и никой няма да посмее да те тормози. Обади му се иначе ще те намрази и ще се заяжда, ще помисли че си се подиграла. Бъди сериозна спрямо него

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a0baa19174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: Хора, реално аз съм много сериозна ученичка.. винаги уча и за мен образованието е много важно.. винаги съм поставяла училището пред момчетата.. дори съм била книжен плъх.. срамежлива съм и то доста.. малко съм затворена и най-големия ми страх са конфликтите.. затова съм така стерсирана.. 15-ти е след 5 дни и ме е много страх.. ;(
Наскоро ми се роди братче и нещата се усложниха.. помагам вкъщи и не му се обадих.. да му се обадя ли? Малко време остана..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker