Мисля се за грозен...изпадам в депресии, имал съм мисли за самоубийство! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля се за грозен...изпадам в депресии, имал съм мисли за самоубийство!
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1255 пъти
Моля ви помогнете. Не съм споделял досега, но съм чел истории, сходни на моята, за видя някакво решение, но искам точно моята да публикувам, защото има особени детайли.
Момче, родено 00 година съм, на 20 съм. Вече може би трябва мъж да се наричам, но се чувствам още дете. Първото, което е - от пубертета освен че дръпнах на ръст абнормално - аз от малък си бях висок и двамата ми родители са, но аз станах 2.07 метра! Това не е красиво високо (майка ми е 1.78, баща ми около 1.90, може и да ги няма, но са високи). Мислех първо, че имам здравословен проблем, но нямам гигантизъм. Навеждах се, за да минавам през класната стая в гимназия и никога не съм бил от уверените високи мъже. За сметка на това в спортовете съм бил тегав, никога не съм бил бърз. Ще кажете - да си почнал волейбол или баскет, мацките ще ти се лепят. Е пробвал съм и двете, това, че съм висок и имам захват, не значи и че съм сръчен, а с мацките проблеми е имало и не са спирали. Не височина е главният проблем, а те са много, самият ръст даже ми е единствен плюс на фона на другото. В лице се имам за грозен, макар че близките ме лъжат. Имам доста продълговата глава, извита в брадичката като прогения, на баба Яга брадичката, не да кажем мъжко лице с остри черти, а грозно изпъкващи. Носът ми е големичък, очите - сини, но тъмни, тоест дори цветът не е нацелен да е хубав, а и са малки. Няма една черта да кажеш - колко е яка. Поне съдбата се е смилила и ми е дала прави зъби без проблеми и не съм имал акне, че щях да стана точно като герой от филм на ужасите. Косата ми русоляво-рижава и дълга, пуснал съм да прикрива малко продълговатата мутра, някак си по-поносим от преди съм. Да, оплаквам се като жена, но искам да ви опиша нещата подробно, плюс това съм Дева и съм човек на детайлите и остра самооценка. Слаб съм като струкрура, но широки кокали. Не се виждам с мускули и прочие, а и като цяло с това лице, първо лицето бих искал ако можеше с пръчка да си оправя. Някои надрастват пубертета, но освен че не се имам за хубав и за среден не се. Подигравки и тормоз от момчетата не съм имал, но от момичетата - да, при това зад гърба. Девствен съм, преди мечтаех за любов и секс, сега приех самотата. Даже порно не гледам, само се гадувам, аз по-скоро исках с любов с момиче, което да не иска да ме променя. Само една е излизала с мен при това да я водя по кафетата да й плащам сметките. И сякаш е беше срам да бъде с мен. И не, момчета, чета ви и мислите и секса и проститутките няма да помогнат, ще се отвратя от себе си. Проблемът ми е, че се чувствам грозен и най-малкото не мога пред друг човек да се съблека. Ходя с широки дрехи винаги. XXL размери въпреки че съм гърчав. Що годе долу съм добре, но това не е най-важното при толкова комплекси.
Също така имам хронична депресия. Сигурно от самотата. Имам приятели, но говоря заради лошата си оценка към себе си. При тях момичетата сами идват, а аз винаги съм бил този, който трябва да се бори. В ТикТок като ги гледам сега момчетата, на моята възраст модели и половина. Най-малко не изглеждат като карикатура. Най-големият комплимент са ми правили, че приличам на много висок Джон Ленън, като смятам, че това е изхвърляне, щото човекът е 100 пъти по-хубав от мен. Стига самосъжаление относно визията. Нека задълбая за всичко.
Майки ми и баща ми и двамата са хубави хора, разбрани уж, вечно весели, ако тръгна да им обяснявам, но не знаят какво е депресия. Ще измъдрят нещо тъпо като "отиди на разходка, сине с приятели се събери и ще ти мине". Както много други хора биха ме нарекли "лигльо". Да намеря хобита - аз имам - обаче компютърни игри, познахте ли. Ставам все по-задръстен. Иначе уча за програмист в ТУ. С момичетата, които са и малко тук, хептен нямам късмет. Друго хоби ми е да готвя, готвя много и експериментирам, сега изучавам молекулярна гастрономия. Това ме разсейва. Но просто не се чувствам на място в света. Има хора с много по-големи проблеми, а лично моят е силна омраза към себе си. Анализирам много, подреждам предмети като луд, чистотен съм. Като мания ми е. Пари за психолог излишни нямам, а трябват много сеанси да има някакъв успех. И какво ще му кажа - мисля, че съм грозен и смотан по рождение, затова съм в депресия? Имал съм и мисли за самоубийство. Но нямам топките да го направя. И ще е много тъпо спрямо нашите. А хора, преживели войни, на убийства свидетели, жертви на тормоз и изнасилвания, си живеят и намират мир в себе си. Може би специалната любов на момиче като мен би ме променил, не знам. Дано някой ме е разбрал. Доста дълго описание за визия, но исках да си представите, че това не зависи от мен. Повечето хора не се поддържат и затова са грозни тоест така ги наричат, но е поправимо. Аз просто така изглеждам, иначе се къпя и поддържам. Друго е, че мрязя дискотеки, барове, алкохол освен чиста водка, цигари. Предпочитам вкъщи да цъкам WOW.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: a4ed739534
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здравей!
Аз също съм доста висок, не колкото теб, но съм 193 см. Много хора го приемат за предимство, и че едва ли не, както ти каза - мацките ще ти се лепят, понеже всички харесват високи мъже. Да, но на практика не е точно така - високите мъже понякога отнасяме и подигравки и подмятания от рода на "маркуч", "жираф" и т.н.
Аз като тийнейджър имах и акне, което ме подтискаше още повече. С годините обаче се поразхубавих. Получавал съм компименти, че съм хубав от красиви жени.
Не знам какво мога да ти кажа, освен да те окуража да не се отчайваш. И да те посъветвам да не се затварящ вкъщи,а при всеки удобен случай да излизаш навън. Научно доказано е, че разходките сред природата повишават и нивата на допамин (невротрансмитер, отговарящ за производството на т.нар. хормони на щастието ендорфин и серотонин), както и за намаляване на кортизола - хормона на стреса. Наред с това има много други здравословни ползи. Сега се задава пролет на хоризонта, опитай се да излизаш по-често, и то не толкова в градска среда, а в планината.
Горе главата, момче, нещата ще се наредят, ще си намериш и твоето момиче.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 653dabc64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   човек аз съм грозен ама няма какво да направя.Наричали са ме грозен доста пъти подигравали ми са се приятелите ,че съм грозен ама каквото такова вече нямам приятели точно заради това.И аз съм имал мисли за самоубиство заради това ама имаме 1 живот и поне да си го изживея както аз си намеря за добре все някога ще си замина нищо не е вечно.Горе главата не си сам не си избираме как да изглеждаме.Аз примерно не искам да имам деца точно заради този факт това нещастие ще приключи с мен :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2268c09136
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей мило момче! :) Нека да те светна нещо набързо. Ние живеем в едно много объркано общество и идеалите за красота не са баш ''красота'', даже не е в смисъла на думата. Според теб човек как преценява, че не е привлекателен? По това само как изглежда или се държи? Много възможно! Обаче, пак да ти вметна обществото ни налага на всички да сме точно този идеал на красота, който са наложили големите красавци като Брад Пит и Анджелина Джоли. Защо всички трябва да се състезаваме да приличаме на нещо, което хем не ни е по гени, хем и пластични операции няма да свършат работа. Това че, момичетата не те харесват не означава че си грозен, а просто имат лош вкус. И мен не ме харесват момчетата от моя клас, но това не влияее на моето самочувствие по никакъв начин, понеже аз съм се приела такава каквато съм и не ми дреме изобщо, дали някой ще обсъжда, че съм грозна или нещо такова. Човек трябва да си има самочувстие, то си е факт. Опитай се малко повече да повярваш в себе си и недей толкова много да се влияееш от чуждото мнение, знам че се влияееш повече от твоето, но го имай предвид. Пожелавам ти наистина да намериш хармония в себе си и да повярваш на мойте думи. Също, искам да ти споделя, че няма да останеш без приятелка завинаги, красивите момичета също нямат ;).
Усмивки и прегръдки <33

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 97b3aadebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз съм момиче и много харесвам хора като тебе. Моите приятелки също си падат по високи въпреки че 2 от тях ходят с 1,70 щото не могат да си намерят високи. . 2 метра мъж ох на кака леле къде да те намеря.. Както и да е бъди здрав спокойно всичко е точно.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 65520d92bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Така... Нормално е да имаш комлекси, всеки има. Хората не са перфектни, всеки си има недостатъци, дори тези моделчета където ги гледаш. Не гледай как изглеждат хората в социалните мрежи, всичко е фалшиво. Запомни, че ти си това което си и няма друг като теб. Всеки е уникален по свой собствен начин. Спри да виждаш минусите. Просто се замисли колко много позитивни качества имаш, а просто не ги виждаш. Това че не обичаш дискотеки, алкохол и тн. не е лошо и не трябва да ти е проблем. За височината като момиче само ще ти кажа, че високите момчета са доста привлекателни. За депресията намери утеха в нещо, но то да е полезно за теб. Давам пример: Записваш се на готварски курсове, там срещаш нови хора и се сприятелявате, дори може да срещнеш някое момиче.... но на първо място запомни, че всеки е красив за някого, научи се да се обичаш ЗАЩОТО ГО ЗАСЛУЖАВАШ. Има много да се говори по темата. Силно ти препоръчвам да гледаш видеата на Изабел Овчарова, също прочети и книгите ѝ.

И18

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 43010c50c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Започни да работиш, събери пари и си направи пластична операция на това, което не харесваш. Нямаш никаква причина да не се харесваш. Никой не е съвършен. Обичай се и се приеми такъв, какъвто си. Момичетата бягат от теб поради депресията ти, а не заради външността ти. И такова вглеждане във външността си не е характерна за мъжете. Дръж се като мъж и ще имаш момичета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4cc3da0034
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Спрямо чертите, които описваш, си СУПЕР! С такава (изпъкнала напред) брадичка ходят само най-готините. Заклевам се, аз лично харесвам точно такъв тип брадичка, мъжествено е, красиво, естетично. Сините пък ка ти още един бонус. За ръста не знам какво да кажа. Като видя някой толкова висок, колената ми омекват. Високите мъже с изпъкнали брадички, откакто се помня са ми слабост!

Не ти вярвам, че си грозен. А дори и наистина да си, на 20 още някои са в пубертета. Това не го казвам с ирония, а съвсем сериозно. Като завършвахме училище, в нашия клас имаше един много нисък и слаб, с детски глас, никой не би му дал 19 години, всеки би казал, че е на 12-13 максимум. 4 години по-късно съвсем случайно го срещнах на улицата и едва го познах. Станал поне 1, 90, в лице вече повече прилича на мъж, все така слаб, но вече мъж. Така че дори и сега да не харесваш, има голяма вероятност да се промениш. Аз пък в пубертета приличах повече на травестит, отколкото на момиче. Косата ми беше отвратителна, в лице бях като мъж, плюс това имах много на брой и големи пъпки по лицето. Презирах се. Сега съм на 23 (скоро правя 24) и смея да кажа, че съм нещо между симпатична и красива. Бих си дала 6-7 по десетобалната. Имам доста "кандидати", на работа като минавам, буквално всички мъже ме зяпат, в социалните мрежи доста ми пишат. И въпреки това съм сама, но това е мой избор. Флиртувам тук таме с високите млади колеги, ама не и с по-млади от мен. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 4cc3da0034
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 1, отнасяте подигравки от мъже, които ви завиждат, че сте високи.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ec1e670000
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж сега, нормално е да имаш такива мисли. Аз съм по нисък от теб, но желанието ми беше да бъда 2. 30. Не стана обаче съм 1. 83 висок и съм 103 кг (с наднормено) а преди бях като клечка. Майка ми е 1. 75 а баща ми 1. 93 Ако още проблема те мъчи сподели го с приятелка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8784d0c597
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хей, хора, АЗ СЪМ АВТОРЪТ. Искам много да благодаря за съветите! Ако имаше начин с някои от вас мили хора, щях да се свържа. Една мила дума може да оправи деня на човека. Бъдете здрави! Исках малко да ви споделя. Не знам прекалил ли съм, но исках описанието да е точно. Няма да си мисля за умиране глупости поне, защото това вече е драматизиране. Голяма лъжа е, че жените не гледат също външния вид, общо взето поне за голямата половина от хората на моята възраст външният вид е водещ. Иронията е, че аз никога не съм бил капризен относно външния вид на момичето. Първо, че всяко момиче, което съм виждал е красиво по свой начин. Харесвал съм напълно слаби, които наборите ми простаци определят като "дъски", както и пълнички, ама не леко закръглени, а пълнички даже. Такава беше тази моя приятелка, с която ни сватосаха. Аз си я харесах, защото беше умна, забавна, прекрасно лице. Но като почнахме да излизаме, тя не ме зачиташе изобщо, пред по-яки момчета се правеше, че съм й само приятел, иначе очакваше да съм като гадже относно сметки и защита. Минало де. Мисълта ми е, че в един момент тръгна и избра едно лошо момче, което се държи с нея като отрепка, принуди я да отслабне, вика си я само за секс, в гимназията беше това де. Даваше й тя да му носи нещата! Аз тогава бях влюбен. Романтичен съм, не се правя, носех й цветя, оставях й сутрин любимите храни на чина преди да влезе в нейната класна стая. После още много подобни разочарования съм имал. Тиндър си направих - допаднеш с някое момиче, пишете и в един момент се спре или блок. Аз не досаждам, не пиша по 10 пъти на ден, но и не отговарям с 1 изречение. Много набори са грубияни и търсят само секс или да избиват комплекси, аз никога не бих могъл към жена да съм груб. В една пицария работех в кухнята и там момичето първа ми създаде чувства, тоест флиртуваше. А после каза, че не е сигурна в чувствата си и иска само приятелство. Отделно, имам приятели буквално приличащи на Бекъм, Зак Ефрон и знаете ли жените как полудяват. Биха предпочели един такъв една нощ да ги прави каквото поиска отколкото някой като мен цял живот да е до тях. Аз съм си и доста submissive като съм влюбен. И да, друго хоби ми беше скейтинг със скейтборд, но там компаниите са други, масово наркомани и продължих с ученето и готвенето. Не съм за единия секс, аз искам любовта на добра жена. Защото ще се чувствам недостоен ако тя не ме иска за повече от нощ. Много анализирам нещата, знам, но съм си такъв. И нашите са много красиви с нищо не допринасят, как съм се пръкнал с такива черти. Знам, има и по-невзрачни хора, но. Чувал съм от момичета, предавали са ми, че някой казал, че съм грозен, че приличам на чорап, каквото и да значи, че 2 метра е супер, ама с тая глава за къде съм тръгнал като Роки Денис от филма Маска, което е много грубо, защото не изглеждам така. Може да съм мъж, но всеки човек иска да се чувства красив и обичан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker