Нужда от помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нужда от помощ
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1252 пъти
Здравейте аз съм на 14, а след месец ставан на 15 години. От 3 години страдам и минавам през ужас, защото мойте родители разбраха някой неща за мен, че си падам по-маже и, че искам да правя женски неща. Почнаха скандали, психолози, пиех някой неща, заминах на сила за друга държава. Бягал съм, скасах си паспорта, бих се с мама, баща ми за малко да ме удоши, щеше да ме счупи ръката и всякви гадни неща, че съм умрял ми е казвал и, че ме мрази, гонил ме е, казвал е нямам дете, бях в приут и социалните се забъркаха, полиция и от скоро не ме привличат нито маже, нито жени и нищо не чувствам освен болка и плача по-цял ден. Ще се радвам, ако някой може да ми помогне с нещо,съвет или каквото и да било. Нуждая се от помощ!!! Много ви моля не ме съдете!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2399d171ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   На тази възраст още се формира твоята сексуалност и не е сигурно дали си падаш по мъже. Смири се малко, не дразни родителите си и изчакай да пораснеш, за да видиш по кого си падаш със сигурност. Но има един телефон - 116 111 мисля, че беше. Можеш да тръгнеш и на психолог. Обичай се и се приемай такъв, какъвто си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 013fcf6e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ох, ами с оглед на това , което споделяш, мога да ти дам само един съвет, пък дали ще ти е от полза или ще го изпълниш, ти си знаеш.
От това , което си написал , се вижда че родителите ти изобщо не са окей с тези неща и честно да ти кажа , като си на 15 и те са с такова мнение , няма как да промениш виждането им .
Имаш 2 опции:
1) говори с майка ти , когато баща ти не е вкъщи , кажи и , че не ти е лесно да си гей , осъзнаваш го , не искаш да си такъв , но няма какво да направиш , разплачи се и така...
Ако смяташ, че това няма да ти помогне особено (ти познаваш майка си по-добре ) , имаш още един вариант
2) просто се крий. Кажи им , че си оправил вече , бъди в добри отношения с тях . Не им споделяй , че харесваш момчета , не се гримирай, докато са вкъщи , прави всичко скришом. И в един момент , когато вече порастнеш и се изучиш , ще можеш спокойно да им го кажеш в очите .

Сега си на 15 , те си мислят , че това е простотия , че може да се излекува и т.н Или говори с тях , или се крий. Ако виждаш , че със споделяне няма да стане , няма смисъл да се караш с тях
Надявам се да съм помогнала

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 43368aa115
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравей,

Явно не си бил достатъчно диксретен.
Аз от 7 годишен до 17 само с момчета се занимавах и те ме вкараха в света на интимността... но аз отраснах на улица където имаше 12 къщи и всички бяха момчета...
но след това... започнах с жени и на 18 се ожених за жена на 26 и имаме 3 деца...
и изобщо вече не ме привличат мъжете.. всичко е временно

М23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d47216578e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Трябва време нс родителите ти, да свикнат със сексуалната ти ориентация, но държанието им не е оправдано. успокой се, няма нищо срамно да харесваш хора от същия пол.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 788693d952
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не знам, защо гейовете държат да си демонстрират сексуалността пред родителите. Кой ще се зарадва, че детето му е гей. Може би, ако те са гейове. Естествено, че за тях е шок. Свий си малко перките, като завършиш и започнеш работа, ще можеш да бъдеш самостоятелен, да живееш далеч от тях и да бъдеш себе си. Ти, на 14 години, се опитваш да им надвиеш, но виждаш, че не става и страдате всички. Мисли и действай, преди всичко, за твоята самостоятелност -за образование и квалификация. От това ще зависи живота ти и твоята независимост., и щастие. На твоите години не съм мислила за секс, а какво да уча и каква професия да имам. За всяко нещо има време. В момента си вредиш, а искаш други да мислят за теб. Ами, помисли и ти какво можеш да направиш по въпроса. С рев не става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker