Много самотна се чувствам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много самотна се чувствам
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1523 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 15. Започвам от това,че се чувствам много самотна. Имам буквално 2 човека с които излизам. Първият има много малко свободно време-буквално се виждаме 1-2 пъти в месеца. Вторият му писах да излезем и той ме остави на сийн и не ми отговори. Усещам как вече не ме усеща близка и не иска да се виждаме. Постоянно седя вкъщи и съм много празна и сама. Наистина искам това да се промени. Не мисля,че съм лош човек. Не съм клюкарка,казват,че мислят че съм надута,а след 2 изречения виждат,че не е така. Не съм с високо самочувствие. Не съм нито слаба нито дебела,с нормално лице не съм грозна,но не съм и неземна красавица. Става ми гадно когато виждам как другите излизат а аз си стоя вкъщи. В момента съм в такава възраст в която искам да излизам,да се забавлявам,да имам приятели... Наистина се чувствам много зле..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 82b3c6359f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здрасти, знам какво е чувството. Съветът ми е да си станеш самодостатъчна на първо място. Трябва да ти е приятно в собствената ти компания. Иначе да сега е момента да излизаш и да се забавляваш. Всичко е временно помни, правилните хора ще дойдат в живота ти когато трябва. Всичко ще бъде наред.
Ако решиш пиши на този инстаграм
Знам, че не е позволено, но наистина моля администраторите да публикуват коментара!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: c4d0836b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Здравей! Искам да ти кажа че и аз съм по същия начин, обаче не го показвам.И сега откакто ни върнаха електронно този кошмар ще се повтори-ставам, седя в часовете, скучая, вечерям и заспивам.Точно това правих всеки ден по време на карантината.Побъркващо е наистина, тамън се зарадвах, че се връщаме присъствено поне да се занимавам с нещо, отколкото да мисля, че съм сама
Ако искаш на някой да изплачеш мъката си,понеже тук не дава да се разменя лична информация под песента Akcent-My Passion ще коментирам ''аз съм момичето'' и оттам ако искаш да се намерим
Очаквам те

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b92d802c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хах нещо подобно на мен си само, че и аз имам хора с които да излизам (е не е особено голямо количеството но все пак), но при мен е по-различен случая, че просто не обичам и да имам големи компании и въобще да излизам освен ако не е със хората които имам приятелство (абе общо взето не съм общителна личност :D ). Както и да е стига толкова за мен, та към въпроса еми защо не започнеш да се шегуваш, да се майтапиш да си говориш със твоите съученици и тн. Както се вика не само тези двама човека за които говориш са единствените на този свят, пък и както каза No-1 правилните хора сами ще дойдат при теб.


Успех!

М. 14 г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: db30726dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравей. И аз бях така в училище. Повечето от връстниците ми слушаха чалга, пушеха трева и се смятаха за "готини". Аз не се вписвах в тази среда. Излизах единствено с 4-5 човека. Кагато приключих училище обаче, смених кръга от хора около мен и всичко се промени коренно. Няма да лъжа, че намерих много приятели, но поне се запознах с хора, с които имаме общи интереси.
Бих те посъветвал да спортуваш, ако не го правиш вече. Спотът ми е помагал в ситуации, в които не е имало с кого да излизам със седмици. Бягане в парка например и след това се чувстваш отлично.
Друг вариант е да обърнеш внимание на своите интереси/хоби и да намериш група от хора, които споделят същите занимания.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 396ab982df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Същото е и при мен преди 1 година всичко си ми беше наред но зарязах всичко заради 1 глупост и си плуем по цел ден дома :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker