Майка ми се държи ужасно с мене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми се държи ужасно с мене
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 889 пъти
Здравейте момиче на 15 съм. От доста време насам имам проблеми с родителите ми и незнам как мога да се справя с тях. Става на въпрос че не се разбирам достатъчно добре особено с майка ми. С тате винаги съм се разбирала прекрасно но при майка ми нещата са доста по-различни. Преди да започна да говоря за проблемите ми искам да кажа че попринцип те не са кой знае колко лоши хора. Смисъл като имам проблеми ми помагат, купуват ми всичко което си поискам, пускат ме до късно навън и ме подкрепят. Но има няколко неща, които много ме притесняват при майка ми и трябва по някакъв начин да се справя с тях. Преди доста време майка ми ме пребиваше от бой заради много малки неща. Понякога даже просто не ми се искаше да се прибирам вкъщи защото знам какво ме очакваше. Също така почти всеки ден има сериозни скандали между мене и майка ми понеже понякога не ми харесва храната която е сготвила и като кажа на майка ми че не ми харесва това което е сготвила тя започва да крещи по мене, да ме обижда с МНОГО обидни думи не ми се иска да ги изброявам. И сяда до мене и ме кара на сила да изям това което ми е дала иначе ще изям боя. И аз нямам друг избор и изяждам това което ми е дала с триста зора само и единствето да има спокойствие между между мене и нея.
Тате поне не ме кара да на сила да ям нещо което не ми харесва и като му кажа , че не ми харесва даденото нещо той просто ми казва "не го яж" и нито ми крещи, нито ме обижда като майка ми нито нищо. Незнам вече какво да правя това продължава от както се помня, наистина не знам какво да правя нямам вече нерви, не искам това да е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 990959bc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Може да й забиеш един в носа и ще се усети. Или да я нариташ, не си малка вече.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 232cd15404
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Момиченце, ти знаеш ли, че някои деца няма какво да ядат и биха били доволни и на това, което майка ти е сготвила., знаеш ли, че някои деца няма на кого да кажат мама и татко? Това твоето е чиста глезотия. Хващам се на бас, че си от онези лигави дечица искащи всяка вечер да им се поръчва храна от ресторант да ама не става ще ядеш каквото майка ти ти е сготвила. Ако съм на нейно място ще изпразня целия хладилник и ще ти оставя само 1 тенджера от манджите, които плюеш да видим като огладнееш дали няма да ги проядеш поради липса на избор. Я я виж неблагодарницата! И ти и всички други глезени дечица заслужавате да си направят с вас социалния експеримент да ви разменят за седмица зюс някое много бедно дете живеещо в нищета да видим тогава няма ли да се научите да цените, това което имате!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 368814c8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как може да има такива майки. Добре че баща ти се държи добре . Майка ти трябва да отиде на психолог

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 724c5b307a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вероятно майка ти минава през труден период от живота си. Сигурен съм, че можеш да го разбереш, ако се поставиш на нейно място. Това, разбира се, не оправдава постъпките и' и би било добре да се посъветва с психолог. Докато психическото състояние на майка ти се подобри, (как да стане това не мога да кажа без да познавам ситуацията) най-добре би било да бъдеш спокойна и внимателна с нея, да избягваш влизане в конфликти.

успех ;D

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8855ccca2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А баща ти къде е да поговори с нея? Той може да я вразуми.

 
  ...


...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 91a0a62ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Минавала ли ти е мисълта, че е много обидно да кажеш "не ми харесва яденето" на човека, който го е сготвил?
Ти някога готвила ли си? Ако не си, сготви. Сигурна съм, че ще чакаш с нетърпение похвала.
Границата между искреност и грубост е много тънка. Вече си голяма и би трябвало да я усещаш.
Ако твоя пълничка приятелка те попита "Дебела ли съм? " ще й кажеш ли истината? Аз бих казала, че има красиви очи/коси или нещо друго, но не бих я засегнала. Всеки има огледало и знае отговора, просто изпитва нужда в този момент да чуе нещо мило от близките си.
Понякога самата аз не си харесвам манджите, но едно е аз да го кажа, а друго е семейството ми. Научила съм мъжете ми у дома да са тактични. Ако нещо не им харесва или не им се яде, отварят хладилника и си приготвят сами.
Искаш майка ти да се държи мило с теб. А ти как се държиш с нея? Мила ли си? Не може само да искаш, трябва и да даваш. Явно майка ти е човек с достойнство - за да уважава, иска и нея да я уважават. Сама казваш, че ти купуват всичко. Знаеш ли, че в много твои приятелски семейства не им купуват това, което искат. Вярно е, че човек оценява нещо, едва когато го загуби, затова сега не можеш да проумееш колко е хубаво да не мислиш за сметки и пари.
Още 3 години и ще можеш да живееш сама, Но това означава ВСИЧКО да си купуваш и плащаш сама. Устройва ли те? Ако не, то сега се смири и замълчи. Целуни родителите си, че се грижат за теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker