Всеки път, когато започвам от начало, той "идва"... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всеки път, когато започвам от начало, той "идва"...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2872 пъти
Искам да споделя, това което ми тежи и предварително благодаря на тези, които ще прочетът историята ми..
Всичко започна преди 6 години, (сега съм на 19) Любов от пръв поглед, аз-малкото срамежливо момиче и той-красивия батко. Не знам дали има значение, но той е с 4 години по-голям от мен. Както и да, запознах се с него по скайп, защото нямах смелост да го направя лично.

Той вече беше завършил и си пишехме от време на време, но приятелски. Чувствата ми към него, не стихваха. Обичах човек, който дори не познавах и знаех, че някой ден аз ще бъда с този човек. Този ден дойде миналата година, през пролетта.

Бяхме заедно 5 месеца, но ни беше хубаво заедно. Най-големият проблем беше, че аз умирах за него, но не го показвах.. Дори бях издигнала преграда, която той усещаше. Беше ме ужасно много страх да не го загубя и накрая точно заради това го загубих. Но, не бях само аз, той също беше издигнал преграда, но неговата беше от страх да не бъде наранен. Той открито ми беше казал, че не иска да се влюбва и го беше страх от това. След раздялата ни, той ме търсеше, винаги той ми пишеше, искаше да излезем, а сега аз се правех на неразбиращата..

Аз бях си втълпила, че не сме един за друг, но истината беше, че не знаех до каква степен иска той да е с мен.. Знаех, че го иска, но не вярвах, че може да се влюби в мен.. Аз срещнах друг човек, мислех че съм влюбена, а той продължаваше да ме търси.. Накрая този, с когото бях искаше да се разправя с него и аз го блокирах в скайп, фейсбук и така.

Момчето, с което бях ме обичаше, а аз му вярвах толкова много.. Но, преди 2 месеца се разделихме, разбрах че не го обичам много преди раздялата-беще ми изневерил.. Докато, Вальо съм убедена, че не го е правил!!

Пренебрегнах човека, който обичах толкова години и повярвах на друг.. Най-гадното, е че не мога да си обесня, защо почти всяка вечер го сънувам в какви ли не ситуаций. Колкото повече се опитвам да забравя всичко станало, толкова повече го сънувам..

Хора омръзна ми, казвам ви.. От 6 години все тая нещо в себе си, държа всичко в себе си.. Яд ме е за толкова много неща, притъпявам чувствата си, а те само утихват и след време всичко се повтаря.. Всеки път, когато започвам отначало, той "идва". Кога, това ще спре, наистина?? Не знам, какво му е мнението за мен, след като го блокирах, сигурно си има приятелка и дори не ме помни, а аз отново започвам отначало...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: b5eb72aec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ето затова разправям, че чувства не трябва да се крият. Ама как ще му кажеш, как ще реагира, какво ще стане... абе, хора, тук става въпрос за вас. Има ли значение какво ще стане след това, поне ще знаете, че сте опитали и сте казали това, което мислите.
Не можеш толкова време да таиш нещо в себе си. Възстановете контактите си и му се извини за всичко. Малко по малко нещата ще се оправят и пак ще бъдете двамата. Ако това стане, обаче, постарайте се да не издигате никакви стени, защото любовта не действа така. Бъдете искрени и показвайте чувствата си.

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7757756764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мег както винаги на място..

С тези стени, каква е тази тенденция.. Ти си си поставила стени, но пак си наранена и тъжна? Нали?
Не таи чувствата си, това не е решение.
Потърси го и му кажи всичко. Дори и това да е последният ви разговор, поне няма да съжаляваш и ще знаеш, че си опитала.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d2f012aa78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   При теб са 6, при мен са 14 години. И аз като теб бях малка, страхлива, срамежлива може би... И какво, нищо не постигнах, отдалечих го от себе си, а сега вече е много късно за каквото и да било. Семейни сме с по 2 деца... А като се срещнем случайно болката е неописуема. Действай мило момиче, действай докато е време. Желая ти успех от сърце!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 91ec2806d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моя личен съвет (повярвай ми, влагам много лични чувства в този коментар и наистина мисля това, което ти казвам) - ако наистина нещата с този човек са така, както ти ги описваш, просто му се обади веднага, ама веднага и му кажи всичко, ВСИЧКО, което чувстваш.

Повярвай ми, не чакай момента, в който ще съжаляваш, че не сте имали достатъчно време или си пропиляла страшно много време в глупости. Ако намериш човека, който те прави щастлива по всички възможни начини, то НИКОГА не го пускай, НЕДЕЙ.

Не можеш да си представиш как дори и на такава възраст може да ти се стори, че нямаш време или че, едва ли не, живота ти е минал. Не изпускай шанса, който много други не са имали, недей, ще съжаляваш. Желая ти успех от цялата си душа и сърце! Повярвай ми, няма да се стигне до там да съжаляваш, че си опитала.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d76b2cb138
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за всички коментари, а номер 5 ме трогна изключително! Ще последвам съвета ви, знам добре колко сте прави.. Понякога на човек има нужда да бъде леко "бутнат", за да направи това, което трябва. Отново благодаря! от: Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker