Защо всички ме мислят за надута? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо всички ме мислят за надута?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4456 пъти
Здравейте всички. Моят проблем сигурно го имат още много други хора. А именно, че повечето хора ме мислят за надута, а не е така. Не съм някоя, която лети в облаците и се мисли за недостижима, а точно обратното. Аз съм по-свито момиче и трудно се приспособявам към дадена компания. Има определен кръг от хора, които са ми приятели и почти не допускам друг до този кръг.

Много хора са ми казвали или са казвали на мои познати, че изглеждам много надута и това е защото просто трудно се отпускам пред непознати. Вече има и такива, които преди са ме мислили за надута, но в последствие са видели, че не съм такъв човек.

Наистина не трябва дами пука какво мислят другите, но аз се вълнувам от хорското мнение. Моля ви кажете ми какво да направя за да се отпусна в дадена компания и да изкореня това мнение на останалите, че не съм такъв човек? Благодаря ви предварително! ;]]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: a9f441faab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И мен ме мислят за надут и дръпнат, не знам какво да правя.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ae4b52306c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тогава не се надуваи Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6966eed0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ей хекторе все такива мнения пишеш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 27af7d3a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   какви номер 3 ако се държиш високомерно в обществото дори и вътрешно да не си такъв хората няма как да знаят Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 67b79c111b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз бях такава преди. Имах определен кръг от познати и близки приятели с, които дружах, споделях, излизах и никого другиго не допусках там.. не ти препоръчвам да продължаваш така освен, ако не си убедена, че тези приятели са ти достатъчни и все пак имай едно на ум.
Общителните тиинчета обичат компании, количка моличка, клюки.. убедени са, че всички други ще дружат с тях и веднага ще отидат при тях да се опознаят, да ходят по партита и т. н. Когато някой им се опъва, дърпа и ги избягва те си мислят, че е някой надувко, който се мисли за важен и, че е над тяхното ниво, а те не заслужават компанията му. Много са предубедени, но не ги вини..
Не можеш да се харесаш на всички. Трябва да го приемеш. И все пак, ако ти е омръзнало наистина от това пробвай да се отпуснеш в компания. Отиди при другите, не се цепи от колектива. Ако си в компания хората няма да говорят за теб, а ако се делиш ще те обсъждат. Ако поне веднъж го направиш ще разберат, че си срамежлива и ще го приемат дори могат да ти помогнат да се отпуснеш. Сега аз съм смела и се впускам в нови запознанства много леко и приятно. Изисква се време разбира се, но ще свикнеш.. КЪСМЕТ!
Пиши ни относно историята си и ин дръж в течение!

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: bc552ebc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   От авторката: Аз нямам много приятели, но поне мога със сигурност да ги нарека Приятели. Те са ми достатъчно, но понякога имам нужда да изляза с някоя компания и да се забавлявам. Приятелките ми са по-общителни и по-бързо завързват разговор, докато аз все стоя отстрани. Не мога да се включа в някой разговор, защото имам чувството, че ще кажа някоя глупост. Но по принцип като се отпусна ставам много разговорлив човек и пада голям смях с мен, но за това ми трябва доста време. Ще пробвам да дам всичко от себе си, за да не се срамувам и дърпам, когато говоря с непознати, пък да видим дали ще се получи. Благодаря номер 5, че ми даде съвет. ;]]

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a18ca25cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз съм като теб, преди ми пукаше, но вече не. Разбрах, че това си има някои предимства като това хората да те респектират и по-трудно да ти се качват на главата. Предпочитам да създавам впечатлението на надута и да ми е мирна главата. Така или иначе, хората, които си заслужават, ще те опознаят достатъчно и ще разберат какъв човек всъщност си. В моя случай "надутостта" е маска, зад която прикривам колко всъщност крехък човек съм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker