Объркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм
преди: 3 години, 18 дни, прочетена 1111 пъти
Здравейте, пише едно отчаяно момиче на 16, което не знае какво иска.Имам голяма дилема. Тази дилема започна откато се разделих с последния ми приятел(бяхме интимни) и оттогава не ми върви с момчетата, проблема е че не мога да намеря момче, което да ми харесва, всички са с плочки и анаболни тела и си мислят, че ме впечтляват.И момченца умрели от глад не ме привличат.Не съдя по външен вид, но може би и съдя, по-трудно е да поддържаш тренирано тяло или да умираш от глад, но аз искам момче, което да не е нито едно от двете, а просто да е нормален или леко закръглен.Истинската ми дилема ми е, че не мога да попадна на свястно момче, а ми предлагат само секс, и се чудя дали да ги използвам само за секс като само за това стават??
Объркана съм просто не знам какво да правя, да си търся подходящо секс приятелче или да продължавам да търся някой нормален не знам..
Дайте ми съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 17 дни
hash: 55e58bebea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Момиче мило...недей така! Не ги ползвай за секс,игнорирай ги. Такива хора,който ти предлагат само секс,за тях не си струва-това означава,че те не те обичат,а просто искат ...онова нещо за една вечер,сутрин или там каквото време ти го предлагат. Недей...,недей младо и наивно момиче,млада си още ,за да вярваш на човек от противоположния пол. Нормално е за твоята възраст да си падаш по момчета или да се заглеждаш,но секс...на тази възраст? Не бъди монахиня,но не бъди и развратница. Развратът е срамно нещо,младо момиче,не го прави! Ще срещнещ правилното момче за теб все някога,не бързай! То само ще те намери! А дотогава...опитай се да не си изневеряваш и да не нараняваш собствената си психика. Защо,защо ли? Момиче,момиче...момчетата днес са големи използвачи,независимо от факта,че сами могат да ти се предлагат-после не ти,а те ще се фукат,че са преспали с теб. Бъди разумна и мъдра,вярна на себе си. Ако започнеш сега да спиш с най-различни момчета...ох,момиче,момиче...всеки ще взима по една малка част от теб и това просто ще те съсипе. Това ще повлияе и на по нататъшните ти интимни взаимоотношения с противоположния пол-учи се,играй някакви видео игри,хапвай пуканки,пий вода,спортувай си нормално,слушай си там каквото си музика обичаш и това е. Пък и...замисли се... Идва Великден...чак на 2 май.

 
  ...
преди: 3 години, 16 дни
hash: 7f67fa6fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От Авторката
Благодаря много на номер 1! Наистина проблема идва от това че аз виждам другите какво правят, защото са самотни, аз винаги се присмивах на такива момичета, които спят с момчета колкото да не са сами. Ето на, и аз започнах да се замислям дали да започна като тях, но добре че ми дойде акъла и съвета на номер 1. Аз никога не бих искала да си легна с непознато момче, защото би ми било супер неудобно, а и не искам такива отношения ако най-малко не го познавам или поне не се обичаме и имаме някакво уважение. Така или иначе аз нямам смелостта да си легна с напълно непознато момче, кой знае с коя е бил и не искам болести за едни пет минути кеф...
Наистина адски много ти благодаря, наля ми акъла обратно в главата.
Респект

 
  ...
преди: 3 години, 14 дни
hash: 55e58bebea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Гордея се с теб, момиче! Взимаш правилното решение! Наистина! Не си разваляй живота, мило момиче! Не гледай какво и що вършат и правят младежите на твоята възраст! Прави каквото сърцето ти сака, но не в онзи смисъл, мило момиче... още си млада, млада. Не губи надежда! Не бързай! Времето ще бъде твоя спътник винаги, както и учител. Бъди здрава и щастлива! Най-вече... вярна на себе си! Запомни го, мило момиче! Запомни го и ще си спечелиш много неща, две от които най-важни за твоята възраст-запомни, че ще си спечелиш злобата и завистта на много момичета, НО ще си спечелиш уважението и респекта на момчетата, КОЕТО Е МНОГО ПО-ВАЖНО И ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ, ОТКОЛКОТО ДА МИСЛИШ ЗА ТОВА КАКВО СМЯТАТ момичетата за теб. Уважават ли те момчетата, това значи, че в техните очи ти си дори над тях, защото си недостъпна-такава трябва да бъдеш в тази възраст-това ще те изгради като личност с достойнство. Благодаря ти много, за това, че признаваш респект към мен, благодаря ти за признанието, мило дете! По-важното обаче е, ти сега да се утвърдиш и да изградиш този респект. Благодаря ти и аз!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker